Siirry sisältöön sitemap
gradient background

Älykkäät kiinteistöratkaisut

Tarjoamme älykkäitä kiinteistöratkaisuja erilaisille kohteille, kuten taloyhtiöille, toimitiloihin ja julkisiin tiloihin. Palveluihimme kuuluvat muun muassa autolatausasemat, kulunvalvontajärjestelmät, sähköiset lukitusratkaisut, infotaulut, ovipuhelimet, kulutusmittaukset ja pistorasioiden ohjaus, jotka on räätälöity vastaamaan kunkin kohderyhmän tarpeita ja vaatimuksia.

Älykkäät kiinteistöratkaisut sähköinen lukitus

Kulunvalvonta ja lukitus

Tiedä kuka tiloissasi liikkuu ja milloin. Monipuolisilla kulunvalvonta-, lukitus- ja porttiratkaisuilla laajennat tilojesi käyttöaikoja kustannustehokkaasti.

Kaappien sähköinen lukitus

Maahantuomamme luotettavat ja kestävät Gantner-lukitusratkaisut turvaavat tilojesi käyttäjien omaisuuden.

Kiinteistön älyohjaus

Erottaudu tarjoamalla älykkäitä palveluita tilojesi käyttäjille. Säästä energiakuluissa ohjaamalla sähkölaitteita käytön mukaan.

Sähköautojen latausasemat

Sähköautojen latausasema parantaa kiinteistön houkuttelevuutta. Latauspiste mittaa kuluvan sähkön määrän ja sinä päätät, miten se hinnoitellaan ja miten tulot jaetaan.

Välipala- ja kahviautomaatit

Myyntiautomaateilla palvelet tilasi käyttäjiä ympäri vuorokauden. Maksut hoituvat käteisen rahan sijaan joko kortilla tai tunnisteella.

Älykkäät kiinteistöratkaisut eri tiloihin

Taloyhtiöille

Ota yhteyttä
 1. Autolatausasemat
 2. Kulunvalvontajärjestelmä
 3. Ovipuhelin
 4. Huoneistokohtainen kulutusmittaus
 5. Pesutuvan varausjärjestelmä
 6. Digitaalinen infotaulu rappuun
 7. Pistorasioiden ohjaus

Yrityksille

Ota yhteyttä
 1. Autolatausasemat
 2. Kulunvalvontajärjestelmä
 3. Kaappien sähköinen lukitus
 4. Porttiratkaisut
 5. Digitaalinen infotaulu
 6. Toimitilan energiankulutusmittaus
 7. Pistorasioiden ohjaus
 8. Välipala-automaatit
 9. Kahviautomaatit

Julkisiin tiloihin

Ota yhteyttä
 1. Autolatausasemat
 2. Kulunvalvontajärjestelmä
 3. Kaappien sähköinen lukitus
 4. Porttiratkaisut
 5. Digitaalinen infotaulu
 6. Pistorasioiden ohjaus
 7. Välipala-automaatit
 8. Kahviautomaatit
gradient background

Etsitkö ratkaisua liikunta- ja kuntokeskuksille?

Tutustu tuotteisiimme

Sähköauton lataus

Sähköautojen latausasemat

Sähköautojen latausasemat parantavat kiinteistön houkuttelevuutta. Yhä useampi toivoo sähköauton latauspistettä oman asuinpaikan läheltä ja vierailemiensa tilojen yhteydestä. Lisäksi yhä useammat kiinteistönvälittäjät uskovat, että latausasemien asentaminen nostaa kiinteistön arvoa. Latauspisteet voidaan asentaa myös valmiiksi olemassa oleviin lämmitystolppiin – se on fiksu ja edullinen ratkaisu.

Sähköiset lukitusratkaisut ja kulunvalvonta

Sähköiset lukitusjärjestelmät kaikkiin tiloihin

Maahantuomamme Gantner Technologiesin lukitusratkaisut on yritysten arjessa toimivaksi todettuja. Ne soveltuvat kohteisiin, joissa vierailijoiden ja työntekijöiden vaihtuvuus on suurta, ja joihin etsitään pitkäikäistä mutta kustannustehokasta monitilaratkaisua. Gantnerin kattavasta tuotevalikoimasta löytyy erikoisratkaisuja myös vaativiin kohteisiin, kuten suuriin henkilökunnan pukutiloihin, oppilaitoksiin, yliopistoihin sekä sairaaloihin.

Liikunta- ja kuntokeskuksiin, uimahalleihin ja kylpylöihin räätälöidyt kulunvalvonta-, lukitus-, porttiratkaisut sisältävät monipuolisia lisämyyntiominaisuuksia. Voit laajentaa aukioloaikoja henkilöstökustannuksia lisäämättä sekä tuoda palveluita ja tuotteita helposti asiakkaittesi saataville.

Välipala-automaatti

Kahvi- ja välipala-automaatit

Myyntiautomaateilla palvelet tilasi käyttäjiä ympäri vuorokauden. Tilasi käyttäjät voivat ostaa tuotteita myyntiautomaateista näppärästi avainkortilla tai etäluettavalla RFID-tunnisteella. Ostoksista voidaan muodostaa laskuja automaattisesti, joka lähtevät asiakkaille kootusti. Automaattiemme kautta suoritettavista maksuista ei peritä välitysmaksuja, vaan kaikki kate jää sinulle.

Confirma ota yhteyttä

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä