Siirry sisältöön sitemap
gradient background checkmark

Johdon raportointi

Kun haluat kehittää liiketoimintaasi haluamaasi suuntaan, on sinulla oltava riittävästi tietoa yrityksesi nykytilasta. Helpota tiedolla johtamista ja riskien arviointia analysoimalla liiketoimintadataa helppokäyttöisellä Business Intelligence -työkalullamme.

Confirman Business Intelligence -työkalut helpottavat arkea

Pilvipohjainen analysointityökalu tiedolla johtamiseen

Yksittäisiin exceleihin ja taulukoihin pirstoutunut data ei auta sinua saamaan selkeää kokonaiskuvaa yrityksesi eri toiminnoista. Tiedolla johtamisen ja päätöksenteon tueksi tarvitset työkalun, joka auttaa sinua keräämään, analysoimaan ja visualisoimaan liiketoimintasi avainlukuja tehokkaasti ja nopeasti.

Helppokäyttöinen Business Intelligence -työkalumme avaa liiketoimintadatan eteesi reaaliajassa. Voit seurata yritystoimintasi eri osa-alueita lukemattomilla erilaisilla raporteilla ja tunnusluvuilla. Näin voit tehdä päätöksiä liiketoimintasi suunnasta aina reaaliaikaiseen tietoon pohjautuen.

Selainpohjainen BI-työkalu mahdollistaa pääsyn yrityksesi avainlukuihin missä ja milloin vain. Kerää, muokkaa, yhdistele ja jaa lukuja ja raportteja eri tavoin ja suodata haluamasi tiedot tarkempaa analysointia varten. Ohjelmaan on mahdollista luoda myös omia näkymiä esimerkiksi osastoittain, jotka ovat myös työtekijöidesi hyödynnettävissä.

Moderni analytiikkatyökalu liiketoiminnan kehittämiseen

Kokonaiskuva liiketoimintasi nykytilasta auttaa suunnittelemaan tulevaa

Monipuolinen datan käsittely helpottaa tiedolla johtamista ja tukee sinua toimintasi kehittämisessä. Ohjelmistosta saatavat reaaliaikaiset raportit ja selkeät visualisoinnit auttavat ymmärtämään liiketoimintaasi ja mahdollistavat nopeankin reagoinnin muutoksiin.

Erilaisten mallinnuksien avulla voit ennustaa liiketoimintasi kehityskulkua ja tehdä strategisia päätöksiä, joilla vaikuttaa toimintasi kehitykseen tulevaisuutta silmällä pitäen. Kun voit pohjata päätökset reaaliaikaiseen tietoon, viet liiketoimintaasi aina haluamaasi suuntaan.

Selkeät avainluvut

Menestyvä liiketoiminta vaatii taustalleen erilaisia mittareita ja taulukoita, jotka auttavat sinua päätöksenteossa. Confirman ohjelmistot sisältävät valtavan määrän arvokasta dataa, jota analysoimalla voit kehittää ydintoimintojasi suurin harppauksin – tai löytää kokonaan uusia liiketoimintamahdollisuuksia.

Visuaaliset raportit

Näe kaikki liiketoimintasi kannalta oleelliset tiedot ja avainluvut selkeän visuaalisessa muodossa. Ymmärrettävien infograafiien ja visualisointien avulla seuraat ja analysoit esimerkiksi myynnin ja asiakasmäärien kehitystä, varaston tehokkuutta, talouden avainlukuja tai muita liiketoiminnallesi tärkeitä parametrejä.

Reaaliaikainen näkymä

Ajantasaiset ja helposti luettavat raportit tukevat päätöksentekoasi ja tuovat liiketoimintahyötyjä – voit tehdä nopeitakin päätöksiä reaaliaikaiseen tietoon pohjautuen. Näin vähennät riskejä ja ohjaat myyntiäsi tai kehität asiakashallintaasi varmemmin haluamaasi suuntaan.

Toimii myös mobiilissa

Kaikki tarvitsemasi tieto päätösten tueksi löytyy helppokäyttöisestä selainpohjaisesta alustasta, joka toimii sujuvasti myös mobiilissa. Notifikaatiot mahdollistavat nopean reagoinnin ilmoituksiin määrittelemiesi ohjeiden mukaisesti. Päivittäiset raportit liiketoimintasi tilasta kilahtavat halutessasi myös sähköpostiisi.

gradient background checkmark
Confirma varaa demo

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä