Siirry sisältöön sitemap
gradient background

Isännöinti ja taloyhtiöt

Domus-isännöintijärjestelmästämme löydät kaikki isännöinnin ja kiinteistöhallinnan keskeisimmät toiminnot. Voit siis huoletta keskittyä päivittäisiin työtehtäviisi ja asiakkaidesi palvelemiseen.

Isännöinti

Järjestelmä tuo kaikki sidosryhmät samalle alustalle

Isännöitsijälle

Domus Portaali on ketterä kiinteistöhallinnan työkalu nykyaikaiselle isännöitsijälle. Portaalin kautta asiakastietojen hallinta ja viestiminen taloyhtiön asukkaille hoituu näppärästi ja monikanavaisesti.

Confirman Domus-isännöintiratkaisut sopivat myös taloyhtiöille.

Taloyhtiöille

Huoneistotieto.fi mahdollistaa avoimen ja läpinäkyvän tavan johtaa taloyhtiötä. Sähköisen palvelukanavan avulla saat kaiken oleellisen taloyhtiön asukkaiden, osakkaiden ja hallitusten jäsenten tietoon helposti ja nopeasti.

Confirman Domus-isännöintiratkaisut helpottavat tilintarkastajien työtä.

Tilintarkastajille

Tiliportaali.fi -palvelu tuo helppoutta tilintarkastuksiin. Sähköisen palvelukanavan avulla taloyhtiöiden tilintarkastajat sekä toiminnantarkastajat hoitavat työnsä helppokäyttöisessä palvelussa – ilman turhia paperitöitä.

Säästöä ja tehokkuutta yhdellä järjestelmällä

Yhteinen alusta

Yhteinen alusta

Yksi yhteinen järjestelmä antaa lisäarvoa koko kiinteistöhallinnan prosessiin. Nykyaikaisella isännöintiratkaisulla osallistat sidosryhmien edustajat – kuten taloyhtiön hallituksen, tilintarkastajat ja huoltomiehet – hyödyntämään samaa järjestelmää.

Sähköinen taloushallinto

Sähköinen taloushallinto

Sähköinen taloushallinto tuo kaivattua joustavuutta työmenetelmiin. Domuksen kautta hoidat vaivattomasti kaiken laskujen käsittelystä paperittomaan kirjanpitoon, sähköisen tilintarkastusaineiston muodostamiseen sekä aina sähköiseen arkistointiin saakka. Järjestelmä mahdollistaa myös taloushallinnon ulkoistamisen.

Tehtävienhallinta

Tehtävienhallinta

Tehtävienhallinnan avulla työt pysyvät järjestyksessä ja aikataulussa. Domuksen tehtävienhallinta on isännöitsijätoimiston sekä huoltomiesten välinen sähköinen ja kaksisuuntainen viestintäratkaisu, joka antaa sinulle ajantasaisen tiedon meneillään olevista vikailmoituksista ja huoltotilauksista.

gradient background

Kasvata ratkaisua

Sähköautojen latausasemat taloyhtiöille

Nosta kiinteistösi arvoa tarjoamalla taloyhtiösi asukkaille mahdollisuus sähköajoneuvojen lataamiseen.Patentoidun datasähköteknologiamme ansiosta latausasemat voidaan jälkiasentaa olemassa oleviin lämmityspylväisiin, jolloin suuria investointeja uusiin kaapelointeihin ei tarvita.

Palvelu on laajennettavissa koko kiinteistön älyohjaukseen, jolla hallitset esimerkiksi kiinteistön sauna- ja pesutiloja, kulunvalvontaa sekä porrastauluja. Myös huoneistokohtainen energian, lämmön tai veden kulutuksen mittaus ja kulutusperusteinen veloitus onnistuvat järjestelmällä vaivatta.

Taloushallinnon ulkoistuspalvelut vapauttavat työaikaasi.

Maksumuistutus- ja perintäpalvelut taloyhtiöille

Muistutus- ja perintäprosessit vaativat jatkuvaa seurantaa sekä erilaisten lakien ja säädösten tuntemista. Tilitoimistomme Cash-Inin maksumuistutus- ja perintäpalvelut ovatkin tehokas ja luotettava tapa nopeuttaa taloyhtiöidesi saatavien kotiutumista ja varmistaa kassavirran kasvu – omaa työaikaasi uhraamatta.

Domuksen suoralla perintälinkillä lähetät laskut helposti perintään suoraan ohjelmasta.Perintälinkin myötä näet reaaliajassa perinnässä tehdyt toimenpiteet. Lisäksi säästät aikaa, kun tilitykset kohdistuvat automaattisesti oikeille laskuille.

gradient background checkmark

Domus-koulutukset

Koulutus on avain onnistuneeseen käyttöönottoon ja Domus-ohjelmistojen tehokkaaseen hyödyntämiseen. Koulutustarjonnastamme löydät niin verkkokurssit, webinaarit kuin asiakaskohtaiset koulutukset. Kurssit räätälöidään aina tarpeidesi mukaisesti

Ota yhteyttä myyntiin

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä