Siirry sisältöön sitemap
Confirma - mukana kasvussasi.

Ajankohtaista

Uusimmat julkaisut

05.01.2024 | 3 min Lukuaika

Ilmainen kassajärjestelmä voi käydä kalliiksi

Tuoreen yrittäjän haave – ilmainen kassajärjestelmä – ei sellaisenaan voi toteutua. Sopivaa kassajärjestelmää valittaessa kannattaa aina huomioida paitsi ratkaisun edullisuus, myös sen soveltuvuus juuri omaan liiketoimintaan.

Lue lisää

02.01.2024 | < 1 min Lukuaika

Confirma Business Breakfast tilaisuudet helmikuussa

Confirman aamupalaseminaarit käynnistyvät näyttävästi helmikuussa kolmella paikkakunnalla: Vantaalla, Tampereella ja Oulussa. Tilaisuudet tarjoilevat maittavan aamupalan lisäksi eväitä monikanavaisen kaupan menestystekijöihin sekä liiketoiminnan ytimen vahvistamiseen ja henkilöstön hyvinvoinnin tukemiseen.

Lue lisää
confirma ilmoituskanava

14.12.2023 | 1 min Lukuaika

Anonyymi ja turvallinen whistleblower-ilmoituskanava

Olemme julkaisseet Whistlebox-palvelun, jolla voit perustaa turvallisen ilmoituskanavan organisaatiosi tarpeiden mukaisesti. Ilmoituskanavan perustaminen täyttää ilmoittajansuojelulain vaatimukset.

Lue lisää
gradient background
Messut
22.04.2024
|
Laukaa

Raflamessut

Ravintola-alan ammattilaisille suunnatut Raflamessut ovat oiva paikka tutustua ravintoloille suunniteltuun Jeemly-kassaratkaisuun.

Tule mukaan
Confirma Business Breakfast -Vaasa
Business Breakfast
24.04.2024
|
Vaasan Sähkö Areena

Business Breakfast Vaasa

Maksuton aamupalaseminaari järjestetään Vaasan Sähkö Areenalla klo 8-12. Tilaisuus on täynnä, mutta voit liittyä jonotuslistalle. Ilmoitamme sinulle heti, jos paikkoja vapautuu.

Tutustu
Tapahtuma
11.09.2024
|
Silja Symphony

Liikunnasta liiketoimintaa

Liikunta-alan suurin ammattitapahtuma järjestetään jälleen syyskuussa!

Tutustu

Ladattavat oppaat

Perusta menestyvä verkkokauppa

Perusta menestyvä verkkokauppa

Olemme tehneet sinulle oppaan, jonka avulla menestyvän verkkokaupan perustaminen on helppoa. Lataa maksuton Perusta menestyvä verkkokauppa -opas ja tutustu vinkkeihimme, joiden avulla saat verkkokauppasi lentoon.

7 vinkkiä kassajärjestelmän valintaan

7 vinkkiä kassajärjestelmän valintaan

Miten valita yritykselle sopiva kassajärjestelmä? Tähän kysymykseen löydät vastauksen 7 vinkkiä kassajärjestelmän valintaan -oppaastamme. Lataa maksuton opas ja saa vinkkejä sopivan kassajärjestelmän valintaan.

Miten perustaa menestyvä kuntosali?

Suunnitteletko oman kuntosalin tai liikuntakeskuksen perustamista? On monia asioita, joita kannattaa ottaa huomioon jo suunnitteluvaiheessa – oli kyseessä sitten oman kuntosalin, liikuntakeskuksen tai vaikkapa studion avaaminen.