Siirry sisältöön sitemap
gradient background

Verkkokauppa

Flowvy-verkkokaupparatkaisumme avulla laajennat liiketoimintasi verkkoon onnistuneesti. Helppokäyttöinen verkkokauppa-alustamme sopii kaikenkokoisille yrityksille toimialasta riippumatta.

Flowvy-verkkokaupparatkaisu kaikenkokoisille yrityksille
gradient background

Flowvy on nyt osa Confirmaa!

Kasvaa liiketoimintasi mukana

Verkkokauppa-alustan skaalautuessa liiketoimintasi mukana, voit olla varma siitä, että verkkokauppa on sinulle aina oikean kokoinen. Flowvy-verkkokauppamme rakentuu komponenteista, joita voidaan ottaa käyttöön vaiheittain.

Kaikki yhdessä järjestelmässä

Tuotehallinta on keskitetty ERP-järjestelmään, joka päivittää tuote- ja hintatiedot automaattisesti niin verkkokauppaan kuin myymälöihisi. Näin tiedot pysyvät ajan tasalla kaikissa tilanteissa.

Asiantuntijoiden suunnittelema

Kun otat käyttöösi Flowvy-verkkokaupan, saat mukaasi myös asiantuntijoidemme pitkän kokemuksen. Me suunnittelemme ja toteutamme kaupan yhteistyössä kanssasi, joten voit luottaa siihen, että se vastaa aina tarpeitasi.

Verkkokaupparatkaisumme

Kevyt verkkokauppa

Kevyt verkkokauppamme sopii erityisesti ravintoloille sekä pienille myymälöille. Ratkaisua on helppo laajentaa liiketoimintasi kasvaessa.

Varaa esittely

Pakettiratkaisu

 1. Verkkokauppa-alusta kassaintegraatiolla
 2. Tuote- ja varastonhallinta ERP-järjestelmässä
 3. Kevyt ulkoasupaketti
 4. Klarna Checkout -maksutapaintegraatio
 5. Logistiikkaintegraatiot (Posti & Matkahuolto)
 6. Tuotevariantit

B2C-verkkokauppa

Kuluttajamyyntiin tarkoitettu B2C-verkkokauppamme sisältää monipuolisesti erilaisia toimialakohtaisia ominaisuuksia. Jokainen paketti räätälöidään tarpeidesi mukaiseksi.

Varaa esittely

Esimerkkiratkaisu

 1. Verkkokauppa-alusta ERP-integraatiolla
 2. Räätälöity verkkokaupan tuotepuu
 3. Laajat logistiikkaintegraatiot
 4. Monipuoliset maksutapaintegraatiot
 5. Liittymät ulkoisiin järjestelmiin ja toimittajiin
 6. Rahtilaskuri ja monipuoliset toimitustavat
 7. Tuotevariantit
 8. Luvanvaraisten tuotteiden myynti
 9. Moniverkkokauppatuki

B2B-verkkokauppa

B2B-verkkokaupassa tarvitaan perusominaisuuksien lisäksi mm. asiakashinnastoja sekä tukkutilausominaisuuksia. Jokainen ratkaisu räätälöidään tarpeidesi mukaan.

Varaa esittely

Esimerkkiratkaisu

 1. B2C-verkkokaupan ominaisuuksien lisäksi mm.
 2. Verottomat hinnat jälleenmyyjille
 3. Laskutus ja tilimyynti
 4. Tallennettavat ostoskorit
 5. Lajitelmamatriisit tukkutilauksille
 6. Tuotetietojen PDF-tulostus
 7. Tarjouspyyntötoiminto
 8. Asiakaskohtaiset hinnastot ERP-järjestelmästä
 9. Myyntiedustajatoiminto asiakkaan omilla hinnoilla
 10. Varasto- ja tuoteliittymätiedot ulkoisille toimittajille
 11. Asiakasryhmille rajatut sopimustuotteet

Verkkokauppaasi kehittämään

Verkkokaupan markkinointipalvelut

Verkkokaupan markkinoinnissa on aina tavoitteena verkkokauppaostos eli konversio. Me Confirmalla olemme erikoistuneet verkkokauppojen markkinointiin Googlen, Metan sekä Tiktokin kanavissa. Asiantuntijamme optimoivat paitsi tuotetekstit, tunnistavat myös oikeat kohdeyleisöt ja luovat selkeän ostopolun, joka helpottaa ostamista ja sitouttaa asiakkaasi.

Confirman Flowvy-verkkokaupassa on helppo navigoida.

Verkkokaupan tuotepuu

Tuotepuusuunnittelu on automaattisesti osa jokaista verkkokauppaprojektiamme. Tuotepuu, eli verkkokaupan tuotenavigointi, on yksi verkkokaupan tärkeimmistä elementeistä, sillä sen avulla asiakas löytää etsimänsä tuotteen. Hyvin suunniteltu tuotenavigointi auttaa asiakastasi navigoimaan eri tuotteiden välillä ja tekee ostokokemuksesta miellyttävän. Lisäksi tuotepuulla on suora vaikutus siihen, miten verkkokauppa ja tuotteet nousevat esiin hakukoneissa. Autamme tarvittaessa myös tuotepuun kehittämisessä.

Integraatiot eri järjestelmiin

Integraatioiden avulla verkkokauppa on mahdollista liittää käyttämääsi ERP-järjestelmään, jolloin tuotteiden, varaston ja tilauksien hallinta saadaan keskitettyä yhteen paikkaan. Verkkokauppaan voidaan tuoda myös reaaliaikaista tietoa tukkurien tuotevalikoimasta ja -tiedoista, hinnasta sekä saatavuudesta. Näin toimintasi tehostuu ja voit laajentaa tuotevalikoimaasi ilman suurta varastoarvon kasvatusta.

gradient background

Verkkokauppa-alustamme sopii monipuolisesti eri toimialoille

– Tukkukauppa
– Vapaa-ajan koneliikkeet
– Ase- ja eräliikkeet
– Muoti- ja urheiluliikkeet
– Erikoistavarakauppa

Tutustu myös toimialakohtaisiin kokonaisratkaisuihimme. Jos toimialaasi ei löydy listalta, ole yhteydessä niin kartoitetaan yrityksellesi paras ratkaisu.

gradient background

Verkkokaupan asiantuntijat ovat apunasi

Jatkuvat päivitykset ja tukipalvelut

Jatkuvat päivitykset varmistavat verkkokauppasi kehittymisen ja toimintavarmuuden. Verkkokauppapakettiimme sisältyvät myös säännöllinen verkkokaupan ulkoasun uusiminen sekä siihen liittyvät graafikkopalvelut, joiden avulla pidät verkkokauppasi raikkaana. Kun myös tukipalvelut kuuluvat perussopimukseen, vältyt ylimääräisiltä kuluilta.

Confirman Flowvy -verkkokauppa optimoituu hakukoneissa

Verkkokaupan hakukoneoptimointi

Asiakassuhteen alussa luomme sinulle jatkuvan hakukone- ja konversio-optimoinnin mallin, jota voit itse ylläpitää. Yhdistämällä toimivan verkkokauppakoodin sekä vinkit sisällön rakentamiseen varmistamme, että verkkokauppasi löytyy aina hakukoneiden kärkisijoilta. Halutessasi voit ulkoistaa verkkokaupan markkinoinnin kokonaan meille.