Siirry sisältöön sitemap
gradient background

Integroitu verkkokauppa

Flowvy-verkkokaupparatkaisumme on suunniteltu toimimaan saumattomasti kaikkien toiminnanohjausjärjestelmien ja kassajärjestelmäratkaisujen kanssa. Suosittu verkkokauppa-alusta skaalautuu sopimaan kaiken kokoisille yrityksille – oli kyse B2B- tai B2C-toimialasta tai niiden yhdistelmistä, laajentuu liiketoimintasi verkkoon Flowvyn avulla onnistuneesti.             

Flowvy-verkkokaupparatkaisu kaikenkokoisille yrityksille

Myy monikanavaisesti

Flowvy on integroitavissa Confirman ratkaisujen lisäksi myös muiden valmistajien ohjelmistoihin. Verkkokauppa ja käyttämäsi myyntijärjestelmä muodostavat näin monikanavaisen kaupan järjestelmän: yhden kokonaisuuden avulla tarjoat asiakkaillesi saumattoman ostokokemuksen verkossa ja kivijalassa. Verkkokaupan avulla laajennat asiakaskuntaasi ja samalla se toimii näyteikkunana kasvattaen myyntiäsi. Asiantuntijamme suunnittelevat ja toteuttavat verkkokaupan yhteistyössä kanssasi, joten voit luottaa siihen, että se vastaa aina tarpeitasi.

Tee tulosta

Verkkokauppa-alustamme menestys on syntynyt vuosikymmenien kehitystyön pohjalta. Löydätkin runsaasti verkkokauppiaita useilta eri toimialoita, jotka ovat rakentaneet menestyvän liiketoimintansa Flowvy-verkkokaupan avulla. Selkeä ja toimiva verkkokauppa on tehokkain myyjäsi ja auttaa sinua kasvattamaan myös yrityksesi muuta myyntiä.  

Satoja referenssejä

Confirman Flowvy-verkkokauppa ja kassajärjestelmä on Suomen myydyin monikanavaisen kaupan ohjelmisto. Ratkaisujamme käyttävät sadat asiakkaat B2B- ja B2C-liiketoiminnassaan. Tyytyväiset asiakkaamme luottavat taitoihimme niin asiakastoimitusten vetämisessä kuin sen jälkeisessä ylläpidossa ja kehityksessä.

Integroidut verkkokaupparatkaisut kaiken kokoisille yrityksille

Flowvy-verkkokaupparatkaisut sopivat niin aloitteleville kuin suurille yrityksille: ratkaisujemme avulla asiakkaamme ovat kasvaneet nollasta kymmenien miljoonien toimijoiksi. Konseptimme skaalautuu asiakkaan tarpeen mukaan eri kokoisiin ratkaisuihin ja on siten aina sopivan kokoinen. Aloituskustannukset on mahdollista jakaa kuukausimaksuihin, joka mahdollistaa aloittamisen myös kevyellä pääomalla.

Useimmat asiakkaistamme haluavat laajentaa liiketoimintaansa verkkoon avaamalla verkkokaupan kivijalkamyymälän yhteyteen: uusilla aluevaltauksilla tehostetaan omaa konseptia ja saavutetaan suuria liiketoimintahyötyjä asiakaskunnan laajentuessa ympäri maailman. Suurelle osalle asiakkaitamme verkkokauppa onkin suurin myymälä, oli heillä sitten yksi tai useampi fyysinen toimipaikka.

gradient background checkmark

Osta monikanavaisen kaupan kokonaisratkaisu

Tarjoamme monikanavaisen kaupan kokonaisratkaisuja, jotka koostuvat Flowvy-verkkokaupan ja ERP-järjestelmän/kassajärjestelmän yhdistelmästä. Kun käytössäsi on yksi selkeä kokonaisuus, auttavat sen monipuoliset ominaisuudet ja käytettävyys sinua kasvattamaan ja kehittämään liiketoimintaasi jokaisella osa-alueella.

Verkkokauppamme on voitu suunnitella kokonaisuutena ERP- ja kassajärjestelmätuotteidemme yhteyteen. Kokonaisuuden hallinta on mahdollistanut tuotteidemme kehittämisen siten, että niiden ominaisuudet ja käytettävyys tukevat toisiaan. Näin myös projekti- ja tukipalvelut ovat helpompia: kun käyttämäsi tuotteet tulevat samasta talosta, voimme suunnitella koko tuotekehityksen, henkilöstökoulutukset ja oheismateriaalit jatkuvasti kokonaisuutena. Tämä antaa tuotteidemme kehittämiselle sekä asiakkaallemme valtavan etumatkan. Sinun ei myöskään tarvitse koordinoida useiden eri toimijoiden välistä yhteistoimintaa. 

Confirman Flowvy -verkkokauppa optimoituu hakukoneissa

Verkkokauppa-alusta aina yrityksesi tarpeen mukaan

Verkkokauppa integroituna nykyiseen järjestelmääsi

Verkkokauppamme on integroitavissa menestyksellisesti myös nykyisen järjestelmänne yhteyteen. Nykyisen ERP- tai kassajärjestelmäsi ominaisuuksista riippumatta integraatio voidaan toteutaa valmiita ratkaisujamme hyödyntäen. Näin on saatu aikaan erinomaisia lopputuloksia. Jo tekemiämme liittymiä eri valmistajien tuotteisiin voit katso alla olevasta painikkeesta – uusia liittymiä rakennamme jatkuvasti. 

Confirman Flowvy-verkkokaupassa ei peritä provisiota myynneistä

Verkkokauppa B2B- & B2C -liiketoimintaan tai useamman kaupan ratkaisuksi

Verkkokaupparatkaisumme sopii niin kuluttaja- kuin tukkukaupan ratkaisuksi sekä näiden yhdistelmiin. Monikauppatoimintomme avulla hallitset sujuvasti useita verkkokauppoja samalla alustalla: voit esimerkiksi perustaa maakohtaisia ulkomaankauppoja omilla domaineillaan tai tehdä toisen verkkokaupan kokonaan eri brändillä. Käytitpä alustaamme yhden tai useamman kaupan pyörittämiseen, mahdollistaa se nopean ja sujuvan työskentelyn.

gradient background

Kevyt verkkokauppa

Kevyt verkkokauppamme sopii erityisesti ravintoloille sekä pienille myymälöille. Ratkaisua on helppo laajentaa liiketoimintasi kasvaessa.

Ota yhteyttä myyjäämme

Pakettiratkaisu kevyeen tarpeeseen

 1. Verkkokauppa-alusta kassaintegraatiolla
 2. Tuote- ja varastonhallinta ERP-järjestelmässä
 3. Kevyt ulkoasupaketti
 4. Klarna Checkout -maksutapaintegraatio
 5. Logistiikkaintegraatiot (Posti & Matkahuolto)
 6. Tuotevariantit

Integroitu verkkokauppa

Verkkokauppamme integroituna nykyiseen järjestelmääsi sujuvoittaa B2B- ja B2C -myyntiäsi. Valmis ratkaisu räätälöidään aina tarpeidesi mukaiseksi.

Ota yhteyttä myyjäämme

Esimerkkiratkaisu B2C- & B2B- kauppaan

 1. Verkkokauppa-alusta ERP/kassajärjestelmä-integraatiolla
 2. Räätälöity tuotenavigaatio
 3. Laajat logistiikkaintegraatiot
 4. Monipuoliset maksutapaintegraatiot
 5. Liittymät ulkoisiin järjestelmiin ja toimittajiin
 6. Rahtilaskuri ja monipuoliset toimitustavat
 7. Tuotevariantit
 8. Luvanvaraisten tuotteiden myynti
 9. Moniverkkokauppatuki
 10. Verottomat hinnat jälleenmyyjille
 11. Laskutus ja tilimyynti
 12. Tallennettavat ostoskorit
 13. Lajitelmamatriisit tukkutilauksille
 14. Tuotetietojen PDF-tulostus
 15. Tarjouspyyntötoiminto
 16. Asiakaskohtaiset hinnastot ERP-järjestelmästä
 17. Myyntiedustajatoiminto asiakkaan omilla hinnoilla
 18. Varasto- ja tuoteliittymätiedot ulkoisille toimittajille
 19. Asiakasryhmille rajatut sopimustuotteet
 20. Graafinen toteutus
 21. Avaimet käteen -toteutus

Monikanavaisen kaupan kokonaisratkaisu

Esimerkkiratkaisu myymäläjärjestelmän ja B2C-verkkokaupan kokonaisratkaisusta, jonka saat kokonaan tai palasina kauttamme.

Ota yhteyttä myyjäämme

Monikanavaisen kaupan tärkeimmät toiminnot

 1. Kassamyynti/itsepalvelukassat
 2. Mobiilisovellukset ja liikkuvat kassat
 3. Tuotehallinta ja -rakenteet
 4. Asiakashallinta ja asiakastilit
 5. Perustietojen hallinta
 6. Ostotilaukset ja hankintaehdotukset
 7. Tavaran saapuminen
 8. Hävikki
 9. Inventointi
 10. Monivarastot
 11. Logistiikkatoiminnot ja osoitekortit
 12. Ketjunohjaus
 13. Laskutus ja laskunvälitys
 14. Myyntireskontra
 15. Johdon raportointi
 16. Liittymät tavarantoimittajien järjestelmiin
 17. Liittymät kirjanpitoon
 18. Liittymät muihin mahdollisiin ohjelmistoihin
 19. Tukipalvelut ja liiketoimintaneuvonta
 20. Perintäpalvelut
 21. Markkinointi- ja graafiset palvelut
 22. Verkkokaupan jatkuva kehittäminen
 23. Kassalaitteet ja käsipäätteet
 24. Sähköiset hyllynreunaetiketit

Verkkokaupparatkaisut vuosien kokemuksella

Liiketoimintaneuvonta ja verkkokaupan päivitykset

Palveluumme kuuluvan maksuttoman liiketoimintaneuvonnan avulla verkkokaupan asiantuntijat ovat koko ajan saatavillasi. Teknisen tuen lisäksi saat meiltä myös konkreettisia neuvoja verkkokauppasi liikevaihdon ja katteen kehittämiseen. Verkkokauppasi kehittymisen ja toimintavarmuuden varmistavat myös jatkuvat päivitykset: säännöllinen verkkokaupan ulkoasun uusiminen sekä siihen liittyvät graafikkopalvelu pitävät verkkokauppasi raikkaana.

Confirman Flowvy -verkkokauppa optimoituu hakukoneissa

Verkkokauppa Avaimet käteen -toteutuksella säästää aikaasi

Avaimet käteen -ratkaisu on helppo ja nopea tapa hankkia myyvä verkkokauppa. Yhdessä asiantuntijoidemme kanssa suunniteltu kauppa on rakennettu alusta myynti edellä: mietimme kanssasi verkkokaupan sisällön, rakenteen ja poistamme ostamisen esteet. Kun kokeneet ammattilaiset miettivät myös verkkokauppasi graafisen ilmeen ja teknisen toteutuksen voit olla varma, että verkkoliiketoimintasi saa vauhdikkaan alun.

Monipuoliset palvelut verkkokauppasi kehittämisen tueksi

Verkkokaupan markkinointipalvelut ja hakukoneoptimointi

Verkkokaupan markkinoinnissa on aina tavoitteena verkkokauppaostos eli konversio. Tunnemme verkkokauppateknologiasi ja tunnistamme kohderyhmäsi: näin voimme luoda myyntisi tueksi selkeän ostopolun, joka helpottaa ostamista ja sitouttaa asiakkaasi. Asiakassuhteen alussa luomme sinulle jatkuvan hakukone- ja konversio-optimoinnin mallin, jota voit itse ylläpitää. Annamme vinkkejä niin verkkokauppasi tekniikkaan kuin sisältöön.

Halutessasi voit ulkoistaa verkkokaupan markkinoinnin kokonaan meille. Tarjamme monipuolisia verkkokaupan markkinointipalveluita, joiden avulla voit saavuttaa lisää konversiota. Olemme erikoistuneet verkkokauppojen markkinointiin niin Googlen, Metan, Bingin kuin Tiktokin kanavissa.

Yhdistämällä toimivan verkkokauppakoodin sekä osaamisemme sisällön rakentamiseen varmistamme, että verkkokauppasi löytyy aina hakukoneiden kärkisijoilta. Markkinointipalvelumme ovat saatavissa myös muita verkkokauppa-alustoja käyttäville asiakkaille.    

Confirman Flowvy-verkkokaupassa on helppo navigoida.

Verkkokaupan tuotenavigaatio

Tuotenavigaation suunnittelu on automaattisesti osa jokaista verkkokauppaprojektiamme. Toimiva tuotenavigointi on yksi verkkokauppasi tärkeimmistä elementeistä – sen avulla asiakkaasi löytää etsimänsä tuotteen kaupastasi.

Hyvin suunniteltu tuotteiden kategorisointi auttaa asiakastasi navigoimaan eri tuotteiden välillä ja tekee ostokokemuksesta miellyttävän. Selkeä tuotenavigointi vaikuttaa suoraan myös siihen, miten verkkokauppa ja sen tuotteet nousevat esiin hakukoneissa. Ammattilaisen suunnittelema tuotenavigaatio lisää kauppasi kävijöitä ja kasvattaa konversioprosenttiasi. 

Integraatiot tavarantoimittajiin ja eri järjestelmiin

Verkkokauppaan voidaan tuoda myös reaaliaikaista tietoa tukkurien tuotevalikoimasta ja -tiedoista, hinnasta sekä saatavuudesta. Näin toimintasi tehostuu ja voit laajentaa tuotevalikoimaasi ilman suurta varastoarvon kasvatusta.
Meillä on myös laaja valikoima valmiita integraatioita erilaisiin kaupan alalla toimiviin lisäohjelmistoihin, jotka tukevat liiketoimintaanne.

gradient background

Runsaasti toimialakohtaisia ominaisuuksia

Monet toimialat tarvitsevat taustalleen verkkokaupan, josta löytyy toimialakohtaisia erikoisominaisuuksia – vain näin verkkokauppa voi palvella asiakkaita kokonaisvaltaisesti ja helpottaa samalla verkkokauppayrittäjän arkea.

Verkkokauppa-alustamme palvelee menestyksekkäästi asiakkaitamme useilta eri toimialoita. Löydät verkkokaupastamme lukuisia alakohtaisia toiminnallisuuksia, jonka lisäksi teemme jatkuvaa kehitystyötä yhdessä asiakkaidemme kanssa. Meiltä löydät tarpeesi suurella todennäköisyydellä jo valmiina ratkaisuna.  

Jos sinun toimiaalasi ei löydy toimialakohtaisten ratkaisujemme joukosta, ole meihin yhteydessä. Kartoitetaan yhdessä yrityksellesi sopivin ratkaisu.

gradient background
Confirma varaa demo
Ota yhteyttä myyntiin

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä