Siirry sisältöön sitemap
gradient background

Taloushallinnon palvelut

Jos haluat vapauttaa aikasi perinteisistä taloushallinnon rutiineista, ovat taloushallinnon ulkoistuspalvelumme apunasi. Confirman tilitoimisto Cash-In voi hoitaa puolestasi niin koko yrityksesi taloushallinnon tai vain osia siitä, kuten laskujen lähettämisen tai maksuvalvonnan ja perinnän.

Taloushallinnon ulkoistuspalvelut vapauttavat työaikaasi.
Taloushallinnon palvelut vapauttavat resurssejasi.

Vapauta resursseja

Aina oma aika tai osaaminen ei riitä taloushallinnon kiemuroihin – silloin on kannattavaa ulkoistaa aikaa vievät rutiinit asiantuntevalle kumppanille. Kun taloushallintosi on Cash-Inin osaavissa käsissä, vapautat yrityksesi sisäisiä resursseja ja keskität kaiken energian liiketoimintaasi.

Taloushallinnon ulkoistaminen säästää kustannuksia.

Säästä kustannuksia

Taloushallinnon ulkoistus on kustannustehokas valinta. Sinun ei tarvitse investoida omiin ohjelmistoihin tai palkata erillistä henkilöä hoitamaan taloushallintoon liittyviä työtehtäviä. Ulkoistamalla taloushallintosi Cash-Inille voit luottaa siihen, että asiat tulevat hoidetuksi oikein ja ajallaan.

Luota taloushallintosi ammattilaiselle.

Luota asiantuntijaan

Ulkoistamalla taloushallinnon minimoit kiireessä syntyvät inhimilliset virheet. Cash-In on tunnettu vahvasta ammattitaidosta ja laajasta asiantuntijuudesta useilta eri toimialoilta. Sinulle nimetty yhteyshenkilö tuntee viimeisimmät lait ja säädökset ja saat häneltä aina henkilökohtaista palvelua.

Laskun elinkaaripalveluilla tehostat taloushallintoasi

Cash-In Laskun elinkaaripalvelut auttavat sinua tehostamaan taloushallinnon rutiineja ja tarjoavat kätevän tavan hoitaa yrityksesi laskutus ja maksuvalvonta. Yhdellä kokonaisvaltaisella palvelulla vapaudut kaikista laskutukseen liittyvistä rutiineista: sinun ei tarvitse käyttää työaikaasi laskujen luomiseen, lähettämiseen, maksujen seurantaan tai mahdollisten virheiden korjaamiseen. Kaikki tämä hoidetaan Cash-Inillä!

Cash-Inin asiantuntijat ovat taloushallinnon ammattilaisia ja tottuneita käsittelemään suuriakin laskuvolyymeja. Kun koko laskun elinkaari hoidetaan huolellisesti, vähenevät inhimilliset virheet ja asiakaspalvelusi tehostuu.

Laskumateriaalin käsittely

Laskujen luominen

Laskujen lähettäminen

Kokonaisvaltainen reskontra

Maksumuistutuspalvelut

Saatavienhallinta

Maksumuistutus- ja perintäpalvelut

Taloushallinnon ulkoistuspalvelut vapauttavat työaikaasi.

Muistutus- ja perintäprosessit vaativat yrityksiltä jatkuvaa seurantaa sekä erilaisten lakien ja säädösten tuntemista. Cash-Inin maksumuistutus- ja perintäpalvelut ovatkin tehokas ja luotettava tapa nopeuttaa saataviesi kotiutumista ja varmistaa kassavirran kasvu – omaa työaikaasi uhraamatta.

Saatavien hallintaan liittyvät prosessit on kannattavaa hoitaa systemaattisesti ja oikea-aikaisesti. Sillä on vaikutusta niin asiakkaidesi maksukäyttäytymiseen, perintätoimien onnistumiseen kuin ikävien luottotappioiden minimointiin. Ulkoistamalla muistuttamiseen ja perintään liittyvät toiminnot Cash-Inille voit luottaa siihen, että prosessit hoidetaan alusta loppuun ammattitaidolla ja asiakassuhteitasi vaalien.

Cash-In on apunasi niin yksittäisten laskujen perinnässä kuin suurempien muistutus- ja perintäkokonaisuuksien kanssa. Toimeksiantojesi tilaa voit seurata reaaliajassa näppärässä Online-palvelussa.

Laskutus ja myyntireskontra

Toimiva laskutus ja huolellinen myyntireskontran hoito ovat menestyvän yrityksen elinehto. Cash-Inillä niihin liittyvät rutiinit ovat osaavissa käsissä – mikä tarkoittaa sitä, että sinä voit säästää aikaasi olennaiseen. Cash-In hoitaa puolestasi koko myyntilaskutuksen sekä myyntireskontran ylläpidon nykyaikaisia työkaluja ja prosesseja hyödyntäen.

Ostolaskujen käsittely ja ostoreskontra

Ostolaskujen käsittelyn ei tarvitse olla työlästä tai aikaa vievää – helpoin tapa on ulkoistaa ostolaskujen käsittelyyn liittyvät toiminnot asiantuntijalle. Cash-In hoitaa kaikki ostolaskujesi käsittelyyn, kierrätykseen, maksatukseen ja tiliöintiin liittyvät rutiinit sähköisiä työkaluja hyödyntäen. Näin varmistut siitä, että menosi pysyvät kurissa ja ostosi niille asetetuissa budjeteissa.

gradient background

Cash-In Online -palvelu

Cash-In Online tarjoaa turvallisen vaihtoehdon yrityksesi laskutuksen hoitamiseen. Palvelu on näppärä etenkin pienille yrityksille, sillä ohjelman kautta voit laskuttaa vaikka vain muutaman laskun kuukaudessa. Liiketoimintasi kasvaessa Cash-In Online -laskutuspalveluun on helppo lisätä ominaisuuksia, jotka palvelevat yrityksesi uusia tarpeita.

Cash-In Online -ohjelmassa on mahdollista tarkistaa myös yksityis- ja yritysasiakkaasi luottotiedot ja varmistua asiakkaan maksukyvystä jo ennen kaupantekoa.

gradient background checkmark
Ota yhteyttä myyntiin

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä