Siirry sisältöön sitemap
Confirma House

Isännöintijärjestelmä

Domus-isännöintijärjestelmällä siirrät taloyhtiön aidosti nykyaikaan. Kun isännöitsijät, taloyhtiön hallitus, tilintarkastajat ja huoltomiehet hyödyntävät yhteistä kiinteistöhallinnan järjestelmää, hoituvat taloyhtiön asiat tehokkaasti ja oikea-aikaisesti.

Confirman Domus-isännöintiratkaisut

Työkalusi parempaan isännöintiin

Isännöitsijän arki on usein hektistä: on siis tärkeää, että käytössä olevat työkalut ovat helppokäyttöisiä ja tehokkaita. Domus-isännöintijärjestelmä pitää sisällään kaiken oleellisen, mitä nykyaikainen isännöitsijä työssään tarvitsee. Lisäksi ratkaisua on helppo laajentaa monipuolisilla lisäominaisuuksilla tarpeiden mukaan.

Sähköinen taloushallinto vapauttaa työaikaasi.

Sähköinen taloushallinto tuo kaivattua joustavuutta

Sähköinen taloushallinto vapauttaa työaikaa ja tuo kaivattua joustavuutta työmenetelmiin. Domuksen kautta hoidat vaivattomasti kaiken laskujen käsittelystä paperittomaan kirjanpitoon, sähköisen tilintarkastusaineiston muodostamiseen aina sähköiseen arkistointiin saakka.

Paperiton kirjanpito ja sähköinen laskujen käsittely nopeuttavat työskentelyä kiireessä. Sähköinen taloushallinto mahdollistaa myös taloushallinnon ulkoistamisen.

Confirman isännöintiratkaisut auttavat pitämään langat käsissä.

Tehtävienhallinta pitää langat käsissäsi

Tehtävienhallinta pitää työt järjestyksessä ja aikataulut selkeinä. Isännöitsijätoimiston ja huoltomiesten välinen sähköinen ja kaksisuuntainen viestintäratkaisu antaa ajantasaisen tiedon meneillään olevista vikailmoituksista ja huoltotilauksista.

Voit osoittaa tehtävienhallinnassa työt omalle henkilökunnalle ja ulkoisille toimijoille, kuten huoltomiehille tai huoltoliikkeille. Kun kaikki tehtävät löytyvät samasta järjestelmästä, on niitä mahdollista selata ja tarkastella jälkikäteenkin. Valmiit ja laskutettavaksi määritellyt työt on myös helppo poimia työlistoilta laskutettavaksi.

Confirman Domus-isännöintiratkaisu luo lisäarvoa kiinteistöhallintaan.

Yhteinen alusta tuo lisäarvoa

Nykyaikaisella isännöintiratkaisulla osallistutat sidosryhmien edustajat – kuten taloyhtiön hallituksen, tilintarkastajat ja huoltomiehet – hyödyntämään samaa järjestelmää. Näin luot osaltasi lisäarvoa koko kiinteistöhallinnon prosessiin. Esimerkiksi hallituksen jäsenille voidaan avata näkymät taloyhtiön talouteen, hallintoon ja korjaustoimiin. Domuksesta isännöitsijä saa käyttöönsä tehokkaat työvälineet asiakastietojen ketterään hallinnointiin ja monikanavaiseen viestintään.

gradient background

Postituspalvelu

Laajenna isännöintiratkaisua integroidulla postituspalvelulla  – säästä työaikaa ja vähennä ylimääräisiä paperitöitä.

Rajapinnat

Integraatio Maanmittauslaitoksen Huoneistotietojärjestelmään näyttää isännöitsijälle ajantasaiset tiedot hallinnoimistaan taloyhtiöistä.

Autopaikka- ja avainhallinta

Kasvata isännöintijärjestelmä kattamaan myös taloyhtiön avainten ja autopaikkojen hallinta.

Maksumuistutus- ja perintäpalvelut

Ulkoistamalla maksuvalvonnan ja perinnän Confirman tilitoimisto Cash-Inille varmistut, että maksumuistutus ja perintä hoituvat ammattitaidolla.

Tilitoimistokumppanit

Helpota arkirutiinejasi ulkoistamalla kirjanpitosi asiantunteville tilitoimistokumppaneillemme. Tutustu tilitoimistokumppaneihimme täällä.

Kehitetty isännöinnin ja kiinteistöhallinnan tarpeisiin

Confirman Domus-isännöintiratkaisut helpottavat isännöitsijän työtä.

Isännöitsijälle

Domus Portaali on ketterä kiinteistöhallinnan työkalu nykyaikaiselle isännöitsijälle. Portaalin kautta asiakastietojen hallinta ja viestiminen taloyhtiön asukkaille hoituu näppärästi ja monikanavaisesti: viestit voidaan lähettää sähköposteina, tekstiviesteinä tai kirjeposteina joko tulostamalla itse tai postipalvelun avulla. Viestit voidaan lisäksi lähettää myös taloyhtiön huoneistotieto.fi-palveluun, jolloin asukkaat voivat lukea ne mobiilisovelluksessa.

Isännöitsijälle portaali avaa pääsyn kirjanpidon raportteihin, ostolaskuihin ja muihin dokumentteihin myös mobiililaitteella. Dokumenttihallinta ja siihen liitetty sähköinen allekirjoitus tehostavat ja nopeuttavat asiakirjojen käsittelyä, kiertoa sekä allekirjoitusten keräämistä. Myös kokoustaminen sekä äänten laskenta on huomioitu.

Portaali sisältää isännöitsijän palvelukokonaisuuden lisäksi tilintarkastajille suunnatun tiliportaali.fi-palvelun sekä taloyhtiön osakkaille ja asukkaille kehitetyn huoneistotieto.fi-palvelun, joka tarjoaa ajankohtaista tietoa asumiseen, omistamiseen sekä hallitustyöskentelyyn liittyen. 

Confirman Domus-isännöintiratkaisut sopivat myös taloyhtiöille.

Taloyhtiölle

Huoneistotieto.fi mahdollistaa avoimen ja läpinäkyvän tavan johtaa taloyhtiötä. Sähköisen palvelukanavan kautta aktiivisesti toimiva hallitus seuraa mitä taloyhtiössä tapahtuu ja saa ajantasaista tietoa taloyhtiön taloudesta ja kiinteistönhuollosta. Nähtäville voi tallentaa myös taloyhtiön korjaushistorian ja energiankulutustiedot. Palvelukanava on käytettävissä myös mobiilisovelluksena.

Huoneistotieto.fi -palvelussa hallitus voi tarkastella taloyhtiön ostolaskuja, kirjanpidon raportteja, pankkitilien saldoja, pöytäkirjoja sekä sopimuksia ja muita palveluun tallennettuja asiakirjoja.

Sähköiset palvelut myös osakkaille ja asuntosijoittajille

Palvelukanavassa asukas voi hallinnoida omia tietojaan, seurata vastikemaksujaan sekä olla yhteydessä isännöitsijätoimistoon. Taloyhtiön sivulta löytyvät taloyhtiön asiakirjat, henkilöstön yhteystiedot ja taloyhtiön digitaalinen ilmoitustaulu.

Asuminen-välilehti tarjoaa asukkaalle hyödyllisen tietopankin taloyhtiön vastuunjakoon ja muihin asumisen aiheisiin liittyen. Sivulle on saatavissa myös mm. Kiinteistömedian ja Isännöintiliiton tuottamia ajantasaisia asumiseen ja omistamiseen liittyviä sisältöpalveluja.

Asuntosijoittajalle Huoneistotieto.fi -palvelukanava tarjoaa yhdellä kirjautumisella näkymät kaikkiin omistamiinsa huoneistoihin, joiden hallintoa hoidetaan isännöintiyrityksissä Domus-isännöintijärjestelmällä.

Confirman Domus-isännöintiratkaisut helpottavat tilintarkastajien työtä.

Tilintarkastajille

Tilintarkastajille suunnattu tiliportaali.fi-palvelu tekee aineistojen toimituksesta tilintarkastukseen vaivatonta. Tilintarkastaja pääsee yhdellä kirjautumisella näkemään kaikkien taloyhtiöiden aineistot ja raportoimaan sovelluksen kautta isännöitsijälle tilintarkastukseen liittyvistä asioista. Myös tilintarkastuskertomus voidaan allekirjoittaa sähköisesti ja luovuttaa palvelun kautta.

Tilintarkastaja pystyy myöntämään palvelussa katseluoikeudet apulaistarkastajille haluamiinsa taloyhtiöihin. Sähköistä allekirjoitusta käyttämällä tilintarkastus voidaan hoitaa alusta loppuun sähköisesti.

gradient background checkmark
gradient background

Domus-koulutukset

Koulutus on avain onnistuneeseen käyttöönottoon ja Domus-ohjelmistojen tehokkaaseen hyödyntämiseen. Koulutustarjonnastamme löydät niin verkkokurssit kuin asiakaskohtaiset koulutukset. Tutustu koulutustarjontaamme oheisen linkin kautta.

Ota yhteyttä myyntiin

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä