Siirry sisältöön sitemap
gradient background checkmark

Domus-tukipalvelut

Domus-tukipalvelut kattavat isännöintiohjelmisto Domuksen, Domus Portaalin, huoneistotieto.fi sekä tiliportaali.fi tuen. Löydät tältä sivulta tietoa myös kattavasta kurssi- ja koulutustarjonnastamme Domuksen eri käyttäjille.

gradient background

Tietoaika ja Domus ovat nyt osa Confirmaa!

Domus-ohjelmistotuki

Asiakaspalvelun sujuvoittamiseksi olemme siirtyneet käyttämään Domus-tukikanavaa. Tavoitat meidät edelleen myös puhelimitse, mutta toivomme, että tekisit tukipyynnön ensisijaisesti tukikanavalla. Otamme sen jälkeen sinuun yhteyttä asian ratkaisemiseksi. Pääset kirjautumaan tukikanavallemme alla olevan linkin kautta.

Tukemme palvelee puhelimitse arkisin klo 9-14.

Domus Intranet

Intranetistä löydät ohjeita Domuksen käyttöön, päivitystiedotteet sekä muut asiakkaitamme koskevat tiedotteet. Pääset kirjautumaan Intranetiin alla olevan linkin kautta.

gradient background checkmark

Käytämme ohjelmistotuessa TeamViewer-etätukiohjelmaa. Voit ladata ohjelman oheisen painikkeen kautta.

Domus-verkkokurssit

Verkkokurssit ovat helppo ja tehokas tapa kehittää omaa osaamista. Tilatessasi Domus-verkkokurssin, saat materiaalin käyttöösi 12 kuukauden ajaksi. Voit jakaa materiaalin yrityksesi sisällä, jolloin myös kollegasi voivat kehittää osaamistaan ajasta ja paikasta riippumatta. Laajaan koulutusvalikoimaamme kuuluvat:

  • Domus-portaali
  • Siirtyminen sähköiseen taloushallintoon
  • Lainaosuuslaskenta
  • Kirjanpito
  • Tilinpäätös

Räätälöidyt Domus-koulutukset

Verkkokoulutuksemme sopivat erinomaisesti esimerkiksi täydentämään tiloissasi pidettävää koulutusta. Koulutuksen aikana voidaan käsitellä useita eri aiheita, tai vaihtoehtoisesti koulutusjaksot voivat olla tiiviitä keskittyen yhteen asiakokonaisuuteen kerrallaan. Räätälöimme kaikki verkkokoulutuksemme aina tarpeidesi mukaisiksi. Koulutukset ovat tehokkaita täsmäkoulutuksia, ja kulut ovat paikan päällä järjestettävää koulutusta matalammat.

Järjestämme halutessanne koulutuksia myös paikan päällä. Ota yhteyttä ja kysy lisää!