Siirry sisältöön sitemap
gradient background checkmark

Domus-tukipalvelut

Domus-tukipalvelut kattavat isännöintiohjelmisto Domuksen, Domus Portaalin, huoneistotieto.fi sekä tiliportaali.fi tuen. Löydät tältä sivulta tietoa myös kattavasta kurssi- ja koulutustarjonnastamme Domuksen eri käyttäjille.

Domus-tukipalvelut ovat apunasi.
gradient background

Tuen aukioloajat kesällä

Tukemme palvelee kesällä normaalisti lukuun ottamatta juhannusaattoa 21.6., jolloin olemme suljettuna.

Domus-ohjelmistotuki on apunasi.

Domus-ohjelmistotuki

Asiakaspalvelun sujuvoittamiseksi olemme siirtyneet käyttämään Domus-tukikanavaa. Tavoitat meidät edelleen myös puhelimitse, mutta toivomme, että tekisit tukipyynnön ensisijaisesti tukikanavalla. Otamme sen jälkeen sinuun yhteyttä asian ratkaisemiseksi. Pääset kirjautumaan tukikanavallemme alla olevan linkin kautta.

Tukemme palvelee puhelimitse arkisin klo 9-14.

Intranetistä löydät ohjeita Domuksen käyttöön,

Domus Intranet

Intranetistä löydät ohjeita Domuksen käyttöön, päivitystiedotteet sekä muut asiakkaitamme koskevat tiedotteet. Pääset kirjautumaan Intranetiin alla olevan linkin kautta.

gradient background checkmark

Käytämme ohjelmistotuessa TeamViewer-etätukiohjelmaa. Voit ladata ohjelman oheisen painikkeen kautta.

Domus-verkkokurssit ovat helppo ja tehokas tapa kehittää omaa osaamista.

Domus-verkkokurssit

Verkkokurssit ovat helppo ja tehokas tapa kehittää omaa osaamista. Tilatessasi Domus-verkkokurssin, saat materiaalin käyttöösi 12 kuukauden ajaksi. Voit jakaa materiaalin yrityksesi sisällä, jolloin myös kollegasi voivat kehittää osaamistaan ajasta ja paikasta riippumatta. Laajaan koulutusvalikoimaamme kuuluvat:

  • Domus-portaali
  • Siirtyminen sähköiseen taloushallintoon
  • Lainaosuuslaskenta
  • Kirjanpito
  • Tilinpäätös
Saat meiltä myös räätälöidyt Domus-koulutukset.

Räätälöidyt Domus-koulutukset

Verkkokoulutuksemme sopivat erinomaisesti esimerkiksi täydentämään tiloissasi pidettävää koulutusta. Koulutuksen aikana voidaan käsitellä useita eri aiheita, tai vaihtoehtoisesti koulutusjaksot voivat olla tiiviitä keskittyen yhteen asiakokonaisuuteen kerrallaan. Räätälöimme kaikki verkkokoulutuksemme aina tarpeidesi mukaisiksi. Koulutukset ovat tehokkaita täsmäkoulutuksia, ja kulut ovat paikan päällä järjestettävää koulutusta matalammat.

Järjestämme halutessanne koulutuksia myös paikan päällä. Ota yhteyttä ja kysy lisää!