Siirry sisältöön sitemap
Confirma - mukana kasvussasi.

Kumppanimme

Tilitoimistokumppanit isännöitsijöille

Cash-In

Confirman oma tilitoimisto Cash-In palvelee sinua monipuolisesti erilaisissa perintäasioissa. Domus-järjestelmän Cash-In perintäliittymän kautta siirrät saatavat perintään yhdellä klikkauksella. Voit luottaa siihen, että prosessit hoidetaan alusta loppuun ammattitaidolla ja asiakassuhteitasi vaalien.

Kauppatorin Tilikeskus Oy

Kauppatorin Tilikeskus Oy toimii Turussa Kauppatorin laidalla. Asiakkaille tarjoamme reaaliaikaista, kustannustehokasta ja juuri sinulle räätälöityä palvelukokonaisuutta, joten isännöitsijälle jää aikaa rutiininluonteisten toimien sijasta isännöitsijän keskeisiin toimiin.

Talon tilipalvelu Oy

Talon tilipalvelu Oy on kiinteistöalaan erikoistunut, vuonna 2013 perustettu tilitoimisto. Meillä on vankka kokemus asunto- ja kiinteistöalan taloushallinnosta, sekä Domus-isännöintjärjestelmästä. Asiakkaamme ovat lähinnä Uudellamaalla, mutta hyvät etäyhteydet mahdollistavat asiakkuudet koko Suomesta.

Advis Account Oy

Advis Account Oy on isännöitsijän ammattitaitoinen kumppani yli 10 vuoden kokemuksella. Asiantuntijamme sekä sähköiset järjestelmämme takaavat tarkan ja luotettavan palvelun juuri sinulle. Teemme taloyhtiön kirjanpidosta helppoa ja vaivatonta, jotta isännöitsijät pääsevät keskittymään olennaiseen.

Tiliemäntä Oy

Taloyhtiöiden kirjanpitoa jo yli 10 vuoden kokemuksella tuoreella otteella. Isännöintialalta ja Domuksesta kokemusta kohta 20 vuotta, joten yhteistyötä on tarjolla laajemminkin.

Aallon Group

Aallon Groupin kiinteistöalan toimialaratkaisut tarjoavat taloyhtiöille ja isännöintiyrityksille asiantuntevaa sekä yksilöllisesti räätälöityä tilitoimistopalvelua. Pitkä kokemuksemme toimialalta auttaa meitä ymmärtämään kiinteistöalan taloushallinnon erikoispiirteitä, kuten vastike- ja kulutuslaskutusta, lainaosuuslaskentaa ja suhteellisen alv:n käsittelyä. Meillä taloyhtiön kirjanpito on osaavissa käsissä!