Hoppa till innehåll
gradient background

Webbshop

Med vår webbshoplösning Flowvy expanderar du framgångsrikt din verksamhet till webben. Vår lättanvända webbshop lämpar sig för företag i alla storlekar oavsett bransch.

Flowvy-verkkokaupparatkaisu kaikenkokoisille yrityksille
gradient background

Flowvy är nu en del av Confirma!

Växer med din affärsverksamhet

När webbshopsystemet skalar sig enligt din affärsverksamhet kan du vara säker på att din webbshop alltid är rätt storlek för dig. Flowvy består av moduler som kan tas i bruk stegvis.

Allt i ett system

Produkthanteringen är centraliserad till ett ERP-systemet, som automatiskt uppdaterar produkt- och prisinformationen både i webbshoppen och i dina butiker. På så sätt hålls uppgifterna uppdaterade i alla situationer.

Designad av experter

När du tar i bruk Flowvy får du också tillgång till våra experters långa erfarenhet. Vi planerar och genomför webbshop-projektet i samarbete med dig, så du kan lita på att webbshoppen alltid uppfyller dina behov.

Våra webbshoplösningar

En lätt webbshop

Vår lätta webbshop lämpar sig särskilt för restauranger och små butiker. Den kan lätt expanderas när din verksamhet växer.

Boka demo

Paketlösning

 1. Näthandelsplattform med kassaintegration
 2. Produkt- och lagerhantering i ERP-system
 3. Lätt layoutpaket
 4. Klarna Checkout-betalningssättsintegration
 5. Logistikintegrationer (Posti & Matkahuolto)
 6. Produktvarianter
 7. Färg- och storlekmatris

B2C-webbshop

Vår B2C-webbshop för konsumentförsäljning har mångsidiga branschspecifika egenskaper. Varje paket skräddarsys efter dina behov.

Boka demo

Exempellösning

 1. ERP-integrerad Flowvy-webbshop
 2. Skräddarsytt produktträd för webbshop
 3. Omfattande logistikintegrationer
 4. Mångsidiga betalningssättsintegrationer
 5. Anslutningar till externa system och leverantörer
 6. Frakträknare och mångsidiga leveranssätt
 7. Produktvarianter
 8. Försäljning av tillståndspliktiga produkter
 9. Stöd för flera webbshoppar

B2B-webbshop

I B2B-webbshop behövs utöver grundläggande egenskaper också bland annat kundprislistor och egenskaper för grossistordrar. Varje lösning skräddarsys efter dina behov.

Boka demo

Exempellösning

 1. Utöver B2C-webbshopsfunktionerna bland annat
 2. Skattefria priser för återförsäljare
 3. Fakturering och kontoförsäljning
 4. Sparade varukorgar
 5. Sorteringsmatriser för grossistordrar
 6. PDF-utskrift av produktuppgifter
 7. Funktion för anbudsbegäran
 8. Kundspecifika prislistor från ERP-systemet
 9. Försäljningsrepresentantfunktion med kundens egna priser
 10. Lager- och produktgränssnittsuppgifter till externa leverantörer
 11. Avtalsprodukter begränsade till kundgrupper

För att utveckla din webbshop

Marknadsföringstjänster för webbshoppen

I marknadsföringen av webbshoppen är målet alltid ett inköp i webbshoppen, det vill säga konvertering. Confirma är specialiserat på att marknadsföra webbutiker via Google, Meta och Tiktok. Våra experter optimerar inte bara produkttexterna, utan identifierar också rätt målgrupp och skapar en tydlig köpstig, som underlättar inköp och engagerar dina kunder.

Confirman Flowvy-verkkokaupassa on helppo navigoida.

Produktträd för webbshoppen

Produktträdsdesign ingår automatiskt i alla våra webbshopsprojekt. Produktträdet, det vill säga produktnavigeringen i webbshoppen, hör till de viktigaste elementen i webbshoppen då det ger kunden möjlighet att hitta den produkt hen söker. En väldesignad produktnavigering hjälper din kund att navigera mellan olika produkter och gör shoppingupplevelsen behaglig. Dessutom har produktträdet en direkt inverkan på hur webbshoppen och produkterna framträder i sökmotorerna. Vid behov hjälper vi också till att utveckla produktträdet

Integration med olika system

Med hjälp av integrationer kan webbshoppen anslutas till det ERP-system som du använder, så att hanteringen av produkter, lager och ordrar kan centraliseras på ett ställe. I webbshoppen kan du också ta med information i realtid om grossistprodukternas sortiment, uppgifter, pris och tillgänglighet. På så sätt effektiviseras din verksamhet och du kan utöka ditt produktsortiment utan att öka lagervärdet.

gradient background

Vår webbshoplösning lämpar sig för olika branscher

– Partihandel
– Affärer för fritidsmaskiner
– Vapen- och vildmarksbutiker
– Mode- och sportaffärer
– Special­­varu­handel

Bekanta dig också med våra branschspecifika lösningar. Om din bransch inte finns med på listan, kontakta oss så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för din verksamhet.

gradient background

Våra webbshopsexperter hjälper dig

Kontinuerliga uppdateringar och stödtjänster

Kontinuerliga uppdateringar säkerställer att din webbshop utvecklas och fungerar säkert. Vårt webbshopspaket omfattar också regelbunden förnyelse av webbshoppens utseende och tillhörande grafiktjänster som hjälper dig att hålla din webbshop aktuell. Då stödtjänsterna ingår i grundavtalet undviker du extra kostnader.

Confirman Flowvy -verkkokauppa optimoituu hakukoneissa

Sökmotoroptimering för webbshoppen

I början av kundrelationen skapar vi en kontinuerlig optimeringsmodell för sökmotorer och konvertering som du själv kan upprätthålla. Genom att kombinera en fungerande webbshopskod och tips för att bygga upp innehåll säkerställer vi att din webbshop alltid ligger i topp hos sökmotorerna. Om du vill kan du lägga ut hela marknadsföringen av webbshoppen till oss.