Hoppa till innehåll
gradient background

Fastighetsförvaltning och husbolag

Fastighetsförvaltningssystemet Domus omfattar alla de viktigaste funktionerna inom fastighetsförvaltning och fastighetsinnehav. Du kan alltså utan bekymmer koncentrera dig på dina dagliga arbetsuppgifter och på att betjäna dina kunder.

Isännöinti
gradient background checkmark

Tietoaika och Domus är nu en del av Confirma!

För disponenten

Domus-portalen är ett smidigt verktyg för fastighetsinnehav för moderna disponenter. Genom portalen sköter du praktiskt hanteringen och kommunikationen av kunduppgifter till husbolagets invånare, via flera kanaler.

Confirman Domus-isännöintiratkaisut sopivat myös taloyhtiöille.

För husbolag

Huoneistotieto.fi möjliggör ett öppet och transparent sätt att leda ett husbolag. Med hjälp av den elektroniska servicekanalen ger du enkelt och snabbt tillgång till allt väsentligt för husbolagets invånare, delägare och styrelsemedlemmar.

Confirman Domus-isännöintiratkaisut helpottavat tilintarkastajien työtä.

Revisorer

Tjänsten Tiliportaali.fi gör revisionerna enklare. Med hjälp av den elektroniska servicekanalen sköter husbolagens revisorer och verksamhetsgranskare sitt arbete i en lättanvänd tjänst – utan onödigt pappersarbete.

Jobba snabbare och smidigare

Gemensam plattform

Gemensam plattform

Ett gemensamt system skapar mervärde genom hela fastighetsinnehavsprocessen. Med vår moderna disponentlösning involverar du intressenternas representanter – såsom husbolagets styrelse, revisorer och fastighetsskötare – i att utnyttja samma system.

Elektronisk ekonomiförvaltning

Elektronisk ekonomiförvaltning

Elektronisk ekonomiförvaltning ger välbehövlig flexibilitet i arbetsmetoderna. Via Domus sköter du enkelt allt från att hantera fakturor till papperslös bokföring till att bilda elektroniskt bokslutsmaterial och sköta elektronisk arkivering. Genom systemet kan du också lägga ut ekonomiförvaltningen på entreprenad.

Uppdragshantering

Uppdragshantering

Med hjälp av uppgiftshanteringen hålls arbetena i ordning och inom tidtabellen. Domus uppgiftshantering är en elektronisk dubbelriktad kommunikationslösning mellan disponentbyrån och fastighetsskötarna som ger dig aktuell information om pågående felanmälningar och servicebeställningar.

gradient background