Siirry sisältöön sitemap
gradient background checkmark

Suomen Akut

Suomen Akkujen uuden verkkokaupan avautuessa vuonna 2020, yllätti räjähdysmäinen kasvu yrittäjä Kari Rautionahon positiivisesti. Kasvu on jatkunut tasaisesti, ja helpotusta kiireisen yrittäjän arkeen ovat tuoneet Confirman tarjoamat liiketoimintaneuvonta- ja digimarkkinointipalvelut.

Suomen Akut on ulkoistanut verkkokauppansa markkinoinnin Confirman asiantuntijoille.

Suomen Akut on myynyt erilaisia paristoja ja akkuja sekä kivijalassa että verkossa vuodesta 2011 lähtien. Kun yritys päätti uudistaa verkkokauppansa, valikoitui ratkaisuksi jo käytössä olevan Jeemly-kassajärjestelmän kanssa integroitu Flowvy-verkkokauppa. Uusi verkkokauppa avattiin helmikuussa 2020, jonka jälkeen Suomen Akut on kolminkertaistanut myyntinsä.

– Tiesin, että Confirman Flowvy-verkkokaupparatkaisu on hyvä, mutta näin räjähdysmäinen kasvu yllätti silti. Onneksi meillä on isot varastot ja maahantuojana saamme tilattua nopeasti lisää tavaraa. Muuten olisimme joutuneet myymään ei-oota, yrittäjä Kari Rautionaho kertoo.

AsiakasSuomen Akut
Sijainti11 eri paikkakuntaa
ToimialaErikoistavarakauppa
Toimitetut ratkaisutKassajärjestelmä, verkkokauppa, liiketoimintaneuvonta, digimarkkinointi

Liiketoiminta vauhtiin toimivalla tuotenavigaatiolla

Rautionahon mukaan suuret tilausmäärät selittyvät toimivalla kokonaisuudella ja lisääntyneellä näkyvyydellä.

– Verkkokauppa on nyt todella tyylikäs, helppokäyttöinen ja selkeä. Saamme siitä asiakkailta jatkuvasti kiitosta. En vieläkään ymmärrä, miten Confirma osasi rakentaa niin toimivan tuotenavigaation kauppaamme. Asiantuntijat todella paneutuivat sen miettimiseen. Minulle tuli heti alusta lähtien sellainen olo, että Confirma haluaa aidosti olla meidän kumppanimme.

– Ja mikä tärkeintä, yhteistyömme on jatkunut tiiviinä myös verkkokaupan avaamisen jälkeen. Confirmalaiset ovat jatkuvasti valmiina sparraamaan meitä ja auttavat kehittämään liiketoimintaamme. En tiedä missä olisin saanut ystävällisempää palvelua, Rautionaho kiittelee.

Ajansäästöä digimarkkinoinnin ulkoistamisella

Verkkokaupan uudistamisen yhteydessä Rautionaho päätti luottaa myös Google-markkinointinsa Confirman asiantuntijoille.

Suomen Akkujen verkkokauppa nousee hyvin esiin orgaanisissa Google-hauissa, minkä lisäksi näkyvyyttä on onnistuttu kasvattamaan maksetun mainonnan avulla. Rautionaho on ollut saamaansa palveluun niin tyytyväinen, että antoi Confirmalle täysin vapaat kädet hakukonemarkkinoinnin suunnitteluun ja toteuttamiseen.

– Olen kiireinen yrittäjä, joten minun ei ole järkeä yrittää tehdä kaikkea itse. Confirman asiantuntijoiden ammattitaitoon luottaminen on helppoa, sillä tulokset ja säännöllisin väliajoin saamani raportit puhuvat puolestaan.

Kasvaneen myynnin ansiosta Rautionaho ryhtyi suunnittelemaan uusien kivijalkamyymälöiden avaamista. Vuoden 2020 jälkeen Suomen Akut on avannut viisi uutta myymälää ympäri Suomea, ja nyt toimipisteitä löytyy 11 eri kaupungista.

– Verkkokaupan kasvaneen myynnin ansiosta olemme voineet avata uusia myymälöitä nopeammin. Verkkokauppa ja kivijalka eivät suinkaan syö tilaa toisiltaan, vaan täydentävät toinen toistaan kuin toimiva pariskunta. Verkkokaupan asiakas voi esimerkiksi valita tilauksen yhteydessä toimituksen noutopisteen sijaan Suomen Akkujen myymälään ja noutaa tuotteet myymälästä ilman toimituskuluja.

gradient background

Haluatko kuulla lisää?