Siirry sisältöön sitemap
gradient background

Muoti- ja urheiluliikkeet

Muoti- ja urheiluliikkeille suunniteltujen ratkaisujemme avulla tarjoat asiakkaillesi yhteneväisen palvelukokemuksen niin kivijalassa kuin verkossa. Yksi järjestelmä helpottaa sesonkien hallintaa ja sinä voit keskittyä asiakkaidesi palvelemiseen.

Panosta sujuvaan palvelukokemukseen

Hallitse tuotteitasi yhdessä paikassa, jolloin sinulla ja asiakkaillasi on aina ajantasainen tieto saatavilla olevista tuotteistasi. Sujuva maksutilanne ja monipuoliset maksutavat niin myymälässä kuin verkossa viimeistelevät onnistuneen palvelukokemuksen.

Helpota erilaisten tuotteiden hallintaa

Kassajärjestelmämme ja verkkokauppamme ovat osa samaa kokonaisuutta, ja siksi ne toimivatkin saumattomasti yhteen. Näet ajantasaisen tiedon varastosaldoista reaaliaikaisesti sekä kassajärjestelmässä että verkkokaupassa.

Kohtaa asiakkaasi kaikilla kauppapaikoilla

Tee myyntiä kivijalassa, verkossa tai pop up -myymälässä. Palvele asiakkaitasi kokonaisvaltaisesti kanta-asiakasohjelmilla ja kohdennetulla asiakasviestinnällä. Näin herätät asiakkaidesi mielenkiinnon ja sitoutat heidät palaamaan liikkeeseesi.

Muoti- ja urheiluliikkeen kassa- ja verkkokaupparatkaisut

Kassajärjestelmä muoti- ja urheiluliikkeille

Muoti- ja urheiluliikkeet vaativat kassajärjestelmältään monimuotoisuutta. Toimialalle rakennetut erityisominaisuudet, kuten väri- ja kokolajitelmat, mahdollistavat monipuolisen tuotemyynnin ja asiakkaiden oikea-aikaisen palvelun.

Kysy lisätietoja

Esimerkkiratkaisu

 1. Kassatoiminnot
 2. Ostotilaukset ja -ehdotukset menekin mukaan
 3. Laaja ja monipuolinen raportointi
 4. Varastonhallinta ja hälytysrajat
 5. Laaja tuotehallinta
 6. Kampanjahallinta
 7. Väri- ja kokolajitelmat
 8. Asiakastietojen hallinta

Verkkokauppa muoti- ja urheiluliikkeille

Laajenna liiketoimintasi verkkoon kassajärjestelmän kanssa saumattomasti yhteen toimivalla verkkokaupalla. Flowvy-verkkokauppa-alusta sisältää runsaasti muoti- ja urheiluliikkeille olennaisia toimialakohtaisia ominaisuuksia.

Lue lisää

Esimerkkiratkaisu

 1. Verkkokauppa-alusta kassaintegraatiolla
 2. Reaaliaikainen varastoseuranta
 3. Räätälöity verkkokaupan tuotepuu
 4. Laajat logistiikkaintegraatiot
 5. Monipuoliset maksutapaintegraatiot
 6. Väri- ja kokolajitelmat
 7. Tuotepaketit
 8. Yhteensopivien tuotteiden ehdottaminen
 9. Lisäpalvelut tuotteille (esim. painatus)

Kassajärjestelmän ja verkkokaupan tueksi mm.

 1. Kanta-asiakasohjelmat
 2. Usean toimipisteen ketjunohjaus
 3. Lahjakorttitoiminnot
 4. Painatustuotteet ja tuoteräätälöinnit
 5. Osamaksukauppa
 6. Taloushallinnon palvelut
 7. Kirjanpitoliittymät
 8. Tukkutoimittajaliittymät

Avaintoiminnot

Väri- ja kokolajitelmat

Vaate-, jalkine- sekä urheiluliikkeissä on tärkeää, että asiakas löytää itselleen sopivan väri-koko-yksilön. Palvelutilanteessa asiakaspalvelija voi nopeasti tarkistaa, onko kysyttyä mallia myymälässä, varastossa tai muissa ketjun myymälöissä. Sama yksilöinti näkyy asiakkaille myös verkkokaupassa.

Valikoimaa ja ostamista suunniteltaessa käytössäsi on raportit, jotka kertovat tarkasti edellisen sesongin tuotemyynnit. Eri tuotteiden ja värien myyntinopeus, lisätilaukset sekä loppuunmyydyt tuotteet voit tarkastaa helposti raportilta. Voit analysoida kannattavuutta tuote-, ryhmä-, merkki- ja toimittajatasoilla.

Confirman Business Intelligence -työkalut helpottavat arkea

Raportointi

Voidaksesi suunnitella liiketoimintaasi, tarvitset oikeaa ja ajantasaista tietoa päätöksenteon tueksi. Jeemlystä löydät monipuolisia raportointeja, joiden avulla tulevien kausien ja sisäänostojen suunnittelu on helpompaa.

Raporteista näet esimerkiksi, miten nopeasti ostamasi tuotteet myydään varastosta asiakkaille tai kuinka nopeasti saavutat myyntitavoitteesi tietylle ostoerälle. Kannattavuuttasi voit analysoida tarkimmillaan tuote-, toimittaja- ja merkkikohtaisesti.

Selkeä raportointi mahdollistaa myös vertailun useilla eri kriteereillä, kuten myynti- ja kate-euroilla, myyntimäärillä tai eri kausien kehityslukujen mukaan. Syvällisempään liiketoiminnan analysointiin löydät meiltä myös kattavat Business Intelligence -ratkaisut.

Kanta-asiakasohjelmat

Kanta-asiakasohjelmilla houkuttelet asiakkaasi palaamaan liikkeeseesi uudelleen ja uudelleen. Voit tarjota etuja heti ostosten yhteydessä tai vaihtoehtoisesti asiakkaasi voi kerryttää bonusta sovitun jakson ajan ja hyödyntää suuremman bonuksen kerralla. Kanta-asiakastoiminnot toimivat myymälän lisäksi myös Flowvy-verkkokaupassa.

Helpota asiakasviestintää muodostamalla asiakkaista ryhmiä ostokäyttäytymisen tai muiden luokittelutekijöiden perusteella. Näin asiakkaat saavat sinulta aina juuri heitä kiinnostavaa viestintää.

gradient background checkmark

Kasvata ratkaisua

Ketjunhallinta

Kun kaikkien toimipisteidesi kassat toimivat samassa järjestelmässä, päivittyvät esimerkiksi hinta- ja saldomuutokset välittömästi jokaiseen myymälääsi. Myös myymälöiden väliset tuotesiirrot hoituvat näppärästi suoraan kassajärjestelmästä.

Toimittajaliittymät

Toimittajaliittymien avulla varmistat, että sinulla on aina ajantasaiset tiedot myynnissä olevista tuotteista. Samalla rikastutat tuotetietoa automaattisesti esimerkiksi tuotekuvilla. Voit myös tuoda toimittajan kuormakirjat järjestelmään sähköisiksi ostotilauksiksi.

Taloushallinnon ulkoistuspalvelut vapauttavat työaikaasi.

Taloushallinnon palvelut

Säästä aikaasi ulkoistamalla taloushallintosi tilitoimistollemme Cash-Inille. Tarjoamme mm. muistutus- ja perintäpalveluita, laskun elinkaaripalveluita sekä laskupalveluita. Tutustu laajaan taloushallinnon palvelutarjontaamme täällä.

Ota yhteyttä myyntiin

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä