Siirry sisältöön sitemap
gradient background

Caravan- ja leirintäalueet

Toimiva kassajärjestelmä on leirintäalueen sydän. Yhteistyössä yksityisten sekä SFC-leirintäalueiden kanssa kehittämämme ratkaisu mahdollistaa asiakkaiden palvelemisen leirintäkeskuksen jokaisessa tilanteessa – myös kiireen keskellä.

Helpota asiakaspalvelua

Leirintäalueen kassajärjestelmällä palvelet asiakkaitasi nopeasti ja täsmällisesti niin vastaanotossa, ravintolassa kuin kioskissakin. Järjestelmä sopii lisäksi myös mökki- ja huonevuokrauksen majoituskirjaukseen sekä rahastukseen.

Tasoita ruuhkapiikkejä

SF-Caravan-jäsenkortin lukuominaisuuden avulla asiakkaasti voivat tunnistautua vaivattomasti. Kausipaikan lunastaneet voivat kirjautua itsepalvelukirjauslaitteen avulla myös suljetulle leirintäalueelle.

Leirintäalueille suunniteltu

On tärkeää, että kassajärjestelmä mukautuu caravan- ja leirintäalueiden erityisvaatimuksiin. Tästä syystä kehitämme järjestelmäämme jatkuvasti yhteistyössä majoitusmatkailuyritysten kanssa.

Avaintoiminnot

Sisään- ja uloskirjautuminen SF-Caravan-jäsenkortilla

Monet leirintäalueille majoittuvista omistavat SF-Caravan-jäsenkortin, jonka avulla asiakastiedot saadaan kätevästi järjestelmään QR-koodilla myös mobiililaitteesta. Asiakaspalveluasi nopeuttavat myös matkustajailmoitukseen automaattisesti täydentyvät tiedot sekä suoraan järjestelmästä tulostuvat ikkunalaput.

Sähkön kirjaaminen ja veloitus kulutuksen mukaan

Seuraa ja veloita leirintäalueella majoittuvien asiakkaidesi sähkönkulutusta helposti. Sähkömittarin aikalukema tallennetaan sisäänkirjautumisen yhteydessä, ja kulutuksen mukainen summa veloitetaan loppulukeman kautta.

Viranomais- ja tilitoimistoraportit

Löydät järjestelmästä helposti käytettävän lakisääteisen raportoinnin. Raportointi kerää tiedot alueen henkilömäärästä raportointihetkellä, matkailun vuosiraportit Maralle, majoitusvuorokaudet SF-Caravan ry:lle kansalaisuuksittain sekä Valviran puolivuosi-ilmoitukset. Saat lähetettyä tilitoimistolle tarvittavat raportit, kuten tilitysraportin, laskupäiväkirjan ja suorituspäiväkirjan helposti parilla klikkauksella tai automaattisesti kirjanpitoliittymän kautta.

gradient background

Kertainvestoinnin vaihtoehtona kausivuokraus

Kertainvestoinnin sijaan voit myös vuokrata kassan kausiluontoiseen tarpeeseen. Vuokrakassa on edullinen vaihtoehto, sillä maksat vain kuukausista, joina leirintäalue on auki. Kysy lisää asiantuntijoiltamme.

Ota yhteyttä myyntiin

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä