Siirry sisältöön sitemap
gradient background

Liikunta- ja kuntokeskukset

Prime Online lisää sykettä liiketoimintaasi. Ohjelmisto soveltuu kaikille liikunta-alan yrityksille aina pienistä toimijoista, kuntosaleista ja crossfit-saleista suuriin ketjuihin sekä palloiluhalleihin saakka.

Kasvata ratkaisua toiminto kerrallaan

Kun kaikki päivittäiset työkalusi löytyvät yhdestä järjestelmästä, työsi tehostuu. Hoida kaikki kulunvalvonnasta asiakasviestintään Prime Onlinessa. Liiketoiminnan mukana kasvava järjestelmä vastaa keskuksesi tarpeisiin nyt ja tulevaisuudessa.

Reagoi ajoissa muuttuviin tilanteisiin

On tärkeää, että tiedät miten liiketoiminnassasi menee. Esimerkiksi asiakashankinnan ja -poistuman luvut sekä kuntokeskuksesi käyttöaste ovat tärkeää tietoa. Voit reagoida nopeasti muuttuviin tilanteisiin, kun löydät kaikki avainluvut samasta paikasta.

Enemmän aikaan vähemmällä vaivalla

Vapauta aikaa myyntiin ja asiakashankintaan. Automatisoi rutiinitehtävät helppokäyttöisen verkkokaupan avulla, jossa asiakas palvelee itse itseään jäsenyytensä eri vaiheissa.

Ohjelmistot kaiken kokoisille liikunta- ja kuntokeskuksille

Start

Kun tarvitset kevyttä ratkaisua, pääset alkuun Prime Online Startilla. Ohjelmisto sisältää kaiken tarvittavan pienen kuntosalin tai crossfit-salin päivittäisten toimintojen pyörittämiseen ja kehittämiseen.

alk. 299€/kk

Varaa demo

Pakettiratkaisu

 1. Yksi käyttäjälisenssi selainpohjaiseen ohjelmistoon
 2. Start-verkkokauppa
 3. Asiakasviestintä
 4. Kassajärjestelmä
 5. Automatisoitu laskutus
 6. Maksumuistutus- ja perintäpalvelut

Kasvata ratkaisua

 1. Sähköiset kulunvalvonta- ja porttiratkaisut
 2. Varauskalenteri ryhmäliikuntaan
 3. Verkkosivut

Professional

Entäpä jos liikuntakeskuksesi lähes kaikki toiminnot olisivat täysin automatisoituja? Kun asiakas palvelee itse itseään, oma aikasi vapautuu liiketoiminnan kehittämiseen ja johtamiseen.

Varaa demo

Esimerkkiratkaisu

 1. Useampi käyttäjälisenssi selainpohjaiseen ohjelmistoon
 2. Verkkokauppa
 3. Taloushallinnon palvelut
 4. Sähköinen kulunvalvonta
 5. Automatisoitu asiakasviestintä
 6. Kampanjakäsittely ja lahjakorttimyynti

Kasvata ratkaisua

 1. Kahvi- ja välipala-automaatit
 2. Korttiautomaatti jäsenkorttien noutoon
 3. Business Intelligence (BI)
 4. Sähköinen pukukaappien lukitus
 5. Verkkosivut

Enterprise

Kun haluat tarjota asiakkaillesi vain parasta, on ohjelmistostasi löydyttävä kattavat toiminnot asiakaslupauksesi lunastamiseen. Premium-pakettimme räätälöidään aina tarpeidesi mukaisesti.

Varaa demo

Esimerkkiratkaisu

 1. Professional-ominaisuuksien lisäksi mm:
 2. Varauskalenteri ryhmäliikuntaan
 3. Yrityslaskutus asiakaskohtaisella hinnoittelulla
 4. PT-pakettien myynti osamaksulla
 5. Asiakkuudenhallinta (CRM)
 6. Business Intelligence (BI)

Kasvata ratkaisua

 1. Kahvi- ja välipala-automaatit
 2. Korttiautomaatti jäsenkorttien noutoon
 3. Mobiilisovellus
 4. Sähköinen pukukaappien lukitus
 5. Verkkosivut

Avaintoiminnot

Liikuntakeskusten verkkokauppa

Liikuntakeskuksille ja kuntosaleille suunniteltu verkkokauppamme sopii monipuolisesti niin uusien jäsenyyksien hankintaan kuin lisämyyntiin kampanjoittain. Kun asiakkaasi ostaa jäsenyyden verkkokaupastasi, voit samalla tarjota hänelle lisätuotteita tai -palveluita, kuten pienryhmävalmennuksia, personal trainer -palveluita, hierontaa, yksityistunteja tai lahjakortteja.

Verkkokaupassa asiakkaasi palvelee itse itseään jäsenyyden eri vaiheissa. Hän voi aktivoida irtisanotun jäsenyyden uudelleen ja maksaa jäsenyytensä yleisimmillä maksutavoilla tai laskulla. Monipuoliset maksutavat, kuten lahjakortit, Smartum-setelit ja ePassi, helpottavat asiointia verkossa.

Taloushallinnon ulkoistuspalvelut vapauttavat työaikaasi.

Taloushallinnon palvelut

Taloushallinnon eri osa-alueiden tai kokonaisten prosessien ulkoistaminen on turvallinen ja tehokas tapa kehittää liikuntakeskuksesi toimintaa ja säästää aikaa – ammattitaitoiselle tiimillemme voit ulkoistaa yrityksesi koko taloushallinnon tai vain osia siitä, kuten laskutuksen, kirjanpidon, palkanlaskennan tai perinnän.

Kulunvalvonta- ja lukitusratkaisut liikuntakeskuksille

Palvele asiakkaitasi laajemmilla aukioloajoilla – sähköinen kulunvalvonta varmistaa, että tiloissasi käy ainoastaan siihen oikeutettuja asiakkaita myös silloin, kun asiakaspalvelijasi eivät ole paikalla. Prime Online tunnistaa, jos asiakkaasi ei ole maksanut jäsenmaksuaan ja pysäyttää tämän käyttöoikeudet välittömästi. Kun lasku on maksettu, palautuu myös asiakkaasi käyttöoikeus tiloihisi.

Löydät meiltä porttiratkaisut tilaan kuin tilaan. Sinun ei tarvitse huolehtia kadonneista avainkorteista, sillä pääset nollaamaan ne näppärästi ohjelmasta. Nykyaikainen kulunvalvontaratkaisu ei rajoitu pelkästään ovien tai porttien avaamiseen, vaan asiakkaasi voivat käyttää kulkutunnistettaan myös pukukaappien lukitsemiseen tai automaateista tehtäviin ostoksiin.

gradient background

Asiakasvideo: Balanssiklubit

Sähköautojen latausasemat liikuntakeskuksille

Tarjoa asiakkaillesi entistä parempaa palvelua ja asemoi itsesi alan edelläkävijäksi sijoittamalla keskuksesi parkkipaikalle sähköautojen latausasemia. Tarjoamamme sähköautojen latausratkaisut voidaan liittää kiinteistösi pihassa jo oleviin lämmitystolppiin, jolloin suurta alkuinvestointia ei tarvita. Määrität itse hinnan tarjoamallesi latauspalvelulle, jolloin voit tehdä myös lisämyyntiä.

Verkkosovelluksemme mahdollistaa latauspalvelun hinnoittelun asiakasryhmien mukaan, jolloin voit esimerkiksi tarjota palvelua premium-asiakkaillesi erikoishintaan. Taustajärjestelmä mahdollistaa palvelun laajentamisen koko kiinteistön älyohjaukseen, jolloin voit automatisoida esimerkiksi ryhmäliikuntatilojesi ilmastoinnin tehokkuuden tilan käyttäjämäärän mukaan.

Kasvata ratkaisua

Myynti- ja korttiautomaatit kuntosaleille

Myyntiautomaateilla teet lisäkauppaa ja helpotat kassahenkilökunnan työtä. Asiakkaasi voivat ostaa tuotteita myyntiautomaateista näppärästi salikortilla tai etäluettavalla RFID-tunnisteella. Prime Online muodostaa ostoksista automaattisesti laskun, joka lähtee asiakkaalle kootusti. Automaattiemme kautta suoritettavista maksuista ei peritä välitysmaksuja, vaan kaikki kate jää sinulle. Korttiautomaatista asiakkaasi voi noutaa verkkokaupasta ostetun jäsenkortin myös asiakaspalvelun aukioloaikojen ulkopuolella ja aloittaa treenaamisen heti.

Automatisoitu asiakasviestintä

Prime Onlinella teet liikuntakeskuksesi näköistä asiakasviestintää helposti: automaattiset “tervetuloa asiakkaaksi” ja syntymäpäiväviestit ovat ohjelmassa vakio-ominaisuuksia. Voit myös tehdä kohdennettua sähköpostiviestintää useilla eri kriteereillä, kuten asiakasryhmittäin ja -luokittain sekä jäsenyyden alku- tai loppupäivän perusteella. Näin asiakkaasi saa aina hänelle relevanttia viestintää. Valmiit viestipohjat nopeuttavat myös säännöllisten kuukausikirjeiden lähetystä ja helpottavat jatkuvan markkinoinnin tekemistä.

Tuo salisi asiakkaan puhelimeen

Helppokäyttöisellä mobiilisovelluksella tuot kuntosalisi asiakkaan luokse ja mahdollistat treenaamisen missä ja milloin vain. Tuo sovellukseen online-tunnit ja striimit, tee maksullisia valmennusvideoita sekä myy tuotteitasi ja lisäpalveluitasi sovelluksen kautta. Treenaamisen lisäksi asiakkaasi voivat myös hallinnoida tietojaan sekä varata ja ilmoittautua ryhmäliikuntatunneille sujuvasti sovelluksen kautta. Myös oven avaus onnistuu sovelluksen avulla.

Business Intelligence -raportointi ja konsultointi

Business Intelligence (BI) kerää järjestelmästä saatavilla olevan tiedon yhteen, selkeään näkymään. Helposti tulkittava raportointi tukee päätöksentekoa ja tuo nopeasti hyötyjä liiketoiminnallesi – voit tehdä nopeitakin päätöksiä ajantasaiseen tietoon pohjautuen ja samalla vähentää riskejä, ohjata myyntiä ja kehittää asiakashallintaasi. Business Intelligencen avulla seuraat esimerkiksi keskuksesi liikevaihtoa, kampanjoiden toimivuutta, asiakaspoistumaa tai jäsenmäärän kehitystä. Liikunta-alan asiantuntijamme auttavat myös tarvittaessa liiketoiminnan suunnittelussa ja kehittämisessä.