Siirry sisältöön sitemap
gradient background

Päivittäis­­tavarakauppa

Tehokas Jeemly-kassajärjestelmä on päivittäistavarakaupan luotettavin työntekijä. Meiltä löydät monipuoliset kassajärjestelmät eri kokoisiin myymälöihin, ruokakauppoihin ja tavarataloihin.

Aina liiketoimintasi kokoinen

On tärkeää, että kassajärjestelmästä löytyy oikeat ominaisuudet myymäläsi arkityötä helpottamaan. Siksi Jeemly-kassajärjestelmä on rakennettu sopimaan niin pienelle kaupalle kuin usean toimipisteen myymäläketjulle.

Helposti hallittava

Päivittäistavarakaupassa tuotteiden määrä on suuri, joten on tärkeää, että pystyt hallitsemaan valikoimaasi keskitetysti. Kun kaikki tuotetieto löytyy yhdestä paikasta, on tuotevalikoiman hallinta ja hinnoittelu helppoa ja tarjontasi aina ajan tasalla.

Monipuoliset lisälaitteet

Kassajärjestelmän lisäksi tarjoamme kattavan valikoiman työkaluja arkeasi helpottamaan. Löydät meiltä esimerkiksi erilaiset maksupäätteet, hyllynreunaetiketit ja tiedonkeruupäätteet työtäsi tehostamaan.

Kassaratkaisu myymälöille, ruokakaupoille ja tavarataloille

Start

Olemme koonneet Jeemly-kassajärjestelmän peruspakettiin juuri niitä kassatoimintoja, joita tarvitset myymäläsi arjen tehokkaaseen pyörittämiseen. Ominaisuuksia on helppo lisätä liiketoimintasi kasvaessa.

Ota yhteyttä
 1. Kassatoiminnot
 2. Ostotilaukset ja -ehdotukset menekin mukaan
 3. Laaja ja monipuolinen raportointi
 4. Varastonhallinta ja hälytysrajat

Basic

Tehokas Jeemly-kassajärjestelmä on päivittäistavarakaupan arjen helpottaja. Räätälöimme sopivan ratkaisun toimintasi erityispiirteet huomioiden, jolloin sinä voit luottaa kassaratkaisun tukevan liiketoimintaasi tilanteessa kuin tilanteessa.

Ota yhteyttä
 1. Suuren tuotevalikoiman hallinta
 2. Aktiivinen hintojen hallinta
 3. Paino- ja hintaviivakoodien hallinta
 4. Vaakaliittymä
 5. Hävikin kirjaus ja hallinta
 6. Ulkoisten palvelujen myynti (esim. Veikkaus)

Kasvata ratkaisua

Ota yhteyttä
 1. Elektroniset hyllyetiketit
 2. Verkkokauppa
 3. Kanta-asiakastoiminnot
 4. Ketjutoiminnot
 5. Tiedonkeruupäätteet inventointiin ja tilaamiseen
 6. Business Intelligence
 7. Taloushallinnon palvelut
 8. Taloushallintoliittymät
 9. Tukkuliittymät

Avaintoiminnot

Sähköiset kuormakirjat toimittajilta

Helpota sisäänostoa sähköisten kuormakirjojen avulla. Kun ostotilaus on kirjattu tukkurin verkkokauppaan tai tiedonkeruupäätteeseen, luo sähköinen kuormakirjatoiminto automaattisesti ostotilauksen kassajärjestelmään. Lisäksi ostohinnat ja varastosaldot päivittyvät automaattisesti ajan tasalle tuloutuksen kautta.

Hintamuutosten hallinta ja hintamerkinnät

Päivittäistavarakauppa on nopeaa, ja tuotteiden sisäänostohinnat voivat muuttua jopa viikoittain. Näet järjestelmästä, miten hintamuutos vaikuttaa tuotteidesi katteeseen ja voit muuttaa myyntihintaa saman tien. Hintamuutos aktivoi hyllylappujen tulostuksen tai päivittää hinnat sähköisiin hintalappuihin, ja asiakkaasi näkevät aina oikeat hinnat.

Punnittavat ja vaihtuvapainoiset tuotteet

Jeemly-kassajärjestelmässä tehdyt hintamuutokset päivittyvät reaaliajassa myös myymäläsi itsepalveluvaakoihin. Tulostetut hintalaput luetaan kassalla viivakoodin avulla, jolloin hinnoittelu on aina ajan tasalla. Myös vaihtuvapainoisten tuotteiden hinta- ja painopohjaisten koodien hallinta onnistuu järjestelmässä.

gradient background checkmark

Sähköiset hintalaput

Elektroniset hyllynreunaetiketit tuovat ketteryyttä tuotteiden hinnoitteluun. Taustajärjestelmään päivitetyt hintatiedot ohjautuvat suoraan hintalappuihin langattomien tukiasemien kautta – näin myös alennusten ja kampanjoiden hallinta on nopeaa.

Sähköiset hyllynreunaetiketit maksavat itsensä nopeasti takaisin tehokkuudessa ja ajansäästössä. Päivittäistavarakaupassa hinnat vaihtuvat usein: sähköisten hintalappujen avulla helpotat työntekijöidesi työtaakkaa ja varmistut siitä, että hintasi ovat aina ajan tasalla kaikissa myymälöissäsi. Samalla parannat myös asiakkaidesi ostokokemusta.

Kasvata ratkaisua

Kanta-asiakastoiminnot

Sitouta asiakkaasi palaamaan myymälääsi tarjoamalla heille erilaisia etuja. Monipuolisen palkitsemismallin avulla voit erottautua kilpailijoistasi ja parantaa asiakastyytyväisyyttä: tarjoa asiakkaallesi esimerkiksi etu aina, kun hän asioi liikkeessäsi.

Flowvy-verkkokaupparatkaisu kaikenkokoisille yrityksille

Verkkokauppa

Kun haluat kasvattaa asiakaskuntaasi ja tarjota olemassa oleville asiakkaillesi monipuolisia ja joustavia ostokokemuksia, vie liiketoimintasi verkkoon. Helppokäyttöinen Flowvy-verkkokauppa mahdollistaa korkeatasoisen ja yrityksesi näköisen ostokokemuksen myös verkossa.

Varastonhallinta WMS

Varmista varastosi ajantasaisuus, minimoi keräilyvirheet ja paranna asiakastyytyväisyyttä. Laajennettu varastonhallinta (WMS) mahdollistaa varaston tehokkaamman seurannan ja hallinnoinnin sekä helpottaa varastorutiineja.

Ota yhteyttä myyntiin

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä