Siirry sisältöön sitemap
gradient background

Pop-up ja tapahtumat

Nopea käyttöönotto

Tarve kassalle voi usein syntyä nopeastikin. Toimitamme vuokrakassan sinulle lyhyelläkin aikataululla, parhaimmillaan jopa muutamassa päivässä. Myös käyttöönotto on helppoa – kassa on toimintavalmiina parissa minuutissa.

Aina toimintavarma

Kassaohjelma asennetaan aina paikallisesti kassalaitteeseen, jolloin se toimii luotettavasti myös mahdollisten verkkokatkosten aikana. Ylläpidät tuotteita selainpohjaisessa Pilvipalvelussa, ja kaikki tiedot päivittyvät kassaan ja takaisin.

Vauhdikkaaseen myyntiin

Myy missä ja milloin tahansa ketterän Move-kassan avulla. Move sisältää kassan ja maksupäätteen samassa laitteessa, eikä sinun tarvitse hankkia erillisiä kassalaitteita. Pieni laite kulkee näppärästi mukanasi ja on helppo käyttää sinulle ja asiakkaallesi.

gradient background

Kassajärjestelmät tapahtumiin ja pop up -myymälöihin

Jeemly-kassa kausivuokralla

Vuokraamme kassajärjestelmän tarvitsemallesi ajanjaksolle – muutamasta päivästä useampiin kuukausiin.

Kysy lisätietoja
 1. Kassaohjelmisto
 2. Kassalaitteet
 3. Maksupäätteet
 4. Maksukorttipalvelu sis. korttitapahtumien välityksen ja raportoinnin
 5. Pilvipalvelu

Kasvata ratkaisua

 1. Tilitoimistoliittymä

Move-kassa liikkuvaan myyntiin

Vauhdikkaaseen myyntiin sopiva Move sisältää kassan ja maksupäätteen samassa laitteessa.

Kysy lisätietoja
 1. Kassaohjelmisto
 2. Langaton maksupääte
 3. Tilitysraportti
 4. Kuitti myös käteismaksuista
 5. Viivakoodinluenta
 6. Pilvipalvelu
gradient background checkmark

Liikkuvan myynnin Move-kassa

Itsenäisenä kassapäätteenä toimiva liikkuvan myynnin kassa Move nopeuttaa asiakaspalvelua kiireen keskellä. Ylläpidä ja hinnoittele tuotteitasi pilvipalvelun avulla, jolloin kassapäätteesi tiedot ovat aina ajan tasalla.

Näppärän kokoinen Move kulkee mukanasi missä tahansa. Asiakkaasi voivat maksaa ostamansa tuotteet joko käteisellä tai kortilla, ja laite tulostaa verotuskelpoisen kuitin. Saat pilvipalvelusta kaikki tarvitsemasi raportit kirjanpitoasi varten.

Avainominaisuudet

Raportointi

Seuraa myyntiäsi visuaalisen raportoinnin kautta selainpohjaisessa pilvipalvelussa. Saat tiedon esimerkiksi kassojesi toimintavalmiudesta, kassakohtaisesta myynnistä jopa kuittirivitasolla, kokonaismyynnistä sekä tarvittaessa varaston tilanteesta eri myyntipisteissäsi.

Kassajärjestelmä tuottaa kokonaismyynnistä myös tilitysraportin, jonka avulla voit kirjata myyntisi kirjanpitoon manuaalisesti. Vaihtoehtoisesti tilitoimistoliittymän kautta raportit siirtyvät automaattisesti kirjanpito-ohjelmaan kirjanpitotileittäin. Kaikki raportit jäävät käyttöösi myös vuokra-ajan päättymisen jälkeen.

Toimialakohtaiset ominaisuudet

Kassajärjestelmämme sisältävät useita eri toimialoille kehitettyjä ominaisuuksia. Tutustu esimerkiksi ravintoloiden tai erikoistavaramyymälöiden toimialakohtaisiin ominaisuuksiin. Jos et löydä sivustoltamme juuri sinulle sopivaa ratkaisua, voit aina olla yhteydessä myyntiimme.

gradient background

Kasvata ratkaisua

Massatoimitustyökalu

Vähennä manuaalista työtä tuomalla kaikki tuotetietosi kassajärjestelmään massa-ajona. Samalla säästät aikaa sekä vähennät inhimillisten virheiden määrää. Voit myös päivittää tuotetietosi helposti useammalle eri tuotteelle samaan aikaan.

Tilitoimistoliittymät

Helpota kirjanpitovientiä ja jälkitilitystä viemällä myyntidatasi automaattisesti kassajärjestelmästä suoraan kirjanpito-ohjelmaan. Löydät meiltä liittymät kaikkiin yleisimpiin kirjanpito-ohjelmiin. Kysy lisää asiantuntijoiltamme.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä