Siirry sisältöön sitemap
gradient background

Vapaa-ajan koneliikkeet

Tehosta prosesseja ja vähennä tuplatyötä tuomalla kaikki ajoneuvoliikkeen päivittäiset toiminnot saman ohjelmiston alle. Löydät meiltä vapaa-ajan koneliikkeiden tarpeisiin suunnitellut monipuoliset ERP-ratkaisut erikoisominaisuuksineen.

Yksi järjestelmä

Työnteko sujuvoituu ja nopeutuu, kun vapaa-ajan koneliikkeelle olennaiset työkalut kuten huolto, osto, tarjous, tilaus sekä taloushallinto löytyvät kaikki samasta paikasta. Tietoa ei tarvitse siirtää eri järjestelmien välillä, joten myös inhimillisten virheiden mahdollisuus pienenee.

Integraatiot toimittajiin

Ohjelmasta löytyvien toimittajaliittymien avulla ostotilausten tekeminen helpottuu, kun toimittajahinnastot, tuoterekisterit sekä varastosaldot saadaan suoraan omaan järjestelmään. Tämän ansiosta pystyt vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin laajalla tuotevalikoimalla.

Monta myyntikanavaa

Tee myyntiä millä laitteella tai mistä myyntikanavasta tahansa – asiakaskohtaiset hinnat ja reaaliaikainen varastosaatavuus helpottavat kaupantekoa. Toimipisteissä kosketusnäytöllinen kassa vauhdittaa myyntiä ja verkossa tuotteita voidaan myydä yhdessä tai useammassa verkkokaupassa. Kentällä myyjän työkaluna toimii kätevä sovellus.

ERP-ratkaisut vapaa-ajan koneliikkeille

Esimerkkiratkaisu

Löydät meiltä kaikki kone- ja veneliikkeen päivittäisen liiketoiminnan pyörittämiseen tarvittavat työkalut. Ratkaisu räätälöidään tarpeidesi mukaan.

Varaa demo
 1. Tarjous, tilaus, laskutus, kassa
 2. Ostotoiminnot ja ostajan työkalu
 3. Varastonhallinta
 4. Asiakas- ja toimittajarekisterit
 5. Trafi-kysely
 6. Viestitys (SMS/sähköposti)
 7. Huoltotoiminnot
 8. Sähköinen taloushallinto

Kasvata ratkaisua mm.

 1. Verkkokauppa
 2. Mobiilisovellus
 3. Business Intelligence
 4. Ajanvarauskalenteri verkkosivuille
 5. CRM
 6. Maksumuistutus- ja perintäpalvelut
 7. Taloushallinnon palvelut
gradient background

Asiakasvideo: Vääksyn Konepiste

Avaintoiminnot

Dokumenttien hallinta ja tietokyselyt helposti yhdessä paikassa

ERP-ohjelmasta löydät sähköisen allekirjoituksen, jonka avulla lähetät dokumentit muutamalla klikkauksella asiakkaan allekirjoitettavaksi. Allekirjoitusta odottavat dokumentit löydät yhdestä näkymästä, ja saat ilmoituksen asiakkaan allekirjoitettua dokumentin. Ohjelmasta löytyvät myös Trafi- sekä luottotietokysely.

Huollon toimenpiteet varauksesta laskutukseen

Huolto on usein olennainen osa koneliikkeen palveluja. Löydät meiltä kattavan määrän työkaluja, kuten huoltotilaukset ja niiden jakaminen useammalle laskutettavalle, resurssinhallinnan, huoltopuhelut sisäänrakennetulla CRM-työkalulla sekä jälkimarkkinointityökalut rutiineja helpottamaan. Asiakkaasi varaavat ajan huoltoon näppärän kalenterivaraustoiminnon avulla, ja muistutukset lähestyvistä ajanvarauksista sekä ilmoitukset valmistuneista huolloista kilahtavat automaattisesti asiakkaan puhelimeen.

Mobiilisovellus sekä digitaaliset työmääräykset yksinkertaistavat mekaanikkojen työtä, ja ajankäyttöä voidaan seurata leimaustyökalulla. Lisäksi ohjelmaan on mahdollista tallentaa huoltohistoria, jota myös asiakkaat voivat tarkastella. Tarvittavat lisätyöt voidaan lähettää asiakkaalle hyväksyttäväksi suoraan ohjelmasta, jolloin viestintä on nopeaa ja tehokasta.

Vähennä tuplatyötä ostajan työkalulla

Ostajan työkalu helpottaa arjen pyörittämistä ja vähentää tuplatyötä. Ohjelma tuottaa automaattisen ostoehdotelman jälkitoimituksessa olevista tuotteista ja varaosista, jotka voidaan lähettää suoraan toimittajillesi. Voit myös tehdä ehdotelmaan lisäyksiä tarpeen mukaan sekä asettaa tuotteille varmuusrajoja, jolloin varmistut siitä, että tuotteet ja varaosat eivät pääse loppumaan.

Kasvata ratkaisua

Mobiilisovellus

Mobiilisovelluksessa kaikki oleellisimmat ERP-toiminnot kulkevat mukanasi missä liikutkin. Voit hoitaa suoraan mobiililaitteen kautta leimaukset, myynnit, huollot sekä varaston. Käteviä toimintoja päivittäisen toiminnan tueksi ovat myös sähköinen allekirjoitus, työajanseuranta, viivakoodinluku sekä kameratoiminto.

Flowvy-verkkokaupparatkaisu kaikenkokoisille yrityksille

Verkkokauppa

Verkkokauppa on väsymätön myyjäsi, joka tavoittaa asiakkaasi aina oikealla hetkellä. Verkossa myyt näppärästi niin ajoneuvot, veneet, varaosat sekä huollot kuin vaikkapa veneiden talvisäilytykset. Miksipä et toisi verkkokauppaasi myös helppokäyttöistä huollon nettiajanvarauskalenteria?

Taloushallinnon palvelut

Jos haluat keskittää voimavarasi myyntiin ja liiketoimintasi kehittämiseen, löydät meiltä myös laajan kattauksen laadukkaita taloushallinnon ulkoistuspalveluita. Nimetty yhteyshenkilö takaa henkilökohtaisen ja asiantuntevan palvelun ja voit olla varma siitä, että taloutesi on osaavissa käsissä.

Ota yhteyttä myyntiin

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä