Siirry sisältöön sitemap
gradient background

Kassajärjestelmä

Kassajärjestelmäratkaisujamme on käytössä liki kahdessa tuhannessa kaupassa ja ravintolassa. Löydät meiltä parhaan ratkaisun, oli tarpeesi sitten helppo ja edullinen kassajärjestelmä tai koko yrityksen toiminnat kattava vaativa kokonaisratkaisu. Ominaisuus- ja lisävarustekirjomme on erittäin laaja ja pystymme olemaan paras ratkaisu useimmille toimialoille.

Jeemly-kassaratkaisut vauhdittavat niin aloittelevan yrittäjän kuin konkarinkin myyntiä.

Heti valmiit ratkaisut myymälälle

Nopeaan tarpeeseen löydät meiltä valmiit ohjelmistoratkaisut laitteineen. Helpon käyttöönoton ja edullisen kuukausimaksuun perustuvan investointimallin avulla myös aloittavan yrityksen on mahdollista hankkia heti liiketoiminnan alussa myymäläjärjestelmä, joka vastaa tarpeisiin myös tulevaisuudessa. Kaikki ohjelmistoratkaisumme on mahdollista kasvattaa myöhemmin laajemmiksi kokonaisuuksiksi moduuleja tai ratkaisuja lisäämällä.

Heti valmiit ratkaisut ravintoloille

Ravintolajärjestelmiämme on käytössä yli tuhannessa toimipisteessä suurista yrityksistä pieniin. Ratkaisumme soveltuvat kahviloihin, henkilöstöravintoloihin, baareihin sekä ruokaravintoloihin. Löydät Jeemly-kassajärjestelmästä useita toimintaasi helpottavia ominaisuuksia aina mobiilitilauksista itsepalvelukassoihin. Move-kassaratkaisu taas on kokonaisvaltainen tarjoilijapääte liikkuvaan myyntiin: se sisältää maksupäätteen ja kassaohjelman samassa laitteessa.

Tarpeidesi mukaan koottu kokonaisratkaisu

Etsitkö ratkaisua vaativampaan liiketoimintaan? Kokeneet asiantuntijamme kartoittavat tarpeesi ja tarjoavat siihen parhaan järjestelmäkokonaisuuden. Erittäin laajasta ominaisuus-, palvelu-, kumppani- ja laitekirjostamme voidaan muodostaa useimmiten valmis ratkaisu ilman räätälöintejä. Tarjoamme myös liittymät tavarantoimittajiin ja muihin järjestelmiin. Ohjelmistomme kattaa koko myymälätoiminnassa tarvittavien ominaisuuksien ja prosessien laajuuden.

Flowvy-verkkokaupparatkaisu kaikenkokoisille yrityksille

Laajenna myymäläsi verkkoon

Kassajärjestelmiimme on saatavilla myös suoraan sitä varten kehitetty verkkokaupparatkaisu, joka soveltuu myös suurten yritysten tarpeisiin. Saumattomasti yhteen toimiva verkkokauppa- ja kassajärjestelmäratkaisumme onkin Suomen myydyin monikanavaisen kaupan ohjelmisto. Sitä käyttävät sadat toimialojensa kärkitoimijat.

Monipuoliset liittymät ja integraatiot tekevät kassaratkaisujemme käytöstä sujuvaa.

Valikoimastamme löydät suuren määrän valmiita liittymiä tavarantoimittajien järjestelmiin. Teemme tarvittaessa näitä llisää.Kassajärjestelmämme integroituu sujuvasti myös suureen määrään kirjanpito-ohjelmia ja muita ERP-ratkaisuja. Ohjelmistoon on liitetty myös useita eri aliohjelmia kuten esimerkiksi kanta-asiakasjärjestelmiä, markkinoinnin työkaluja jne.

Kassajärjestelmät kaikkiin tarpeisiin

Jeemly-kassajärjestelmä

Myymälään ja ravintola-alalle soveltuva kokonaisvaltainen kassaratkaisu jota voi kasvattaa yrityksen tarpeiden mukaan.

Varaa esittely
 1. Kassaohjelma
 2. Kassalaitteet
 3. Maksupäätteet
 4. Tuotehallinta
 5. Varastonhallinta
 6. Asiakasrekisteri
 7. Tilimyynti
 8. Kampanjat
 9. Kannattavuusseuranta
 10. Maksupääteliittymä
 11. Laaja raportointi
 12. Ylläpito- ja kehityspalvelu
 13. Kanta-asiakastoiminnot
 14. Tukipalvelu

Kasvata ratkaisua

 1. Integroitu verkkokauppa
 2. Myyntitilaus
 3. Ostotilaus ja -ehdotus
 4. Laskutus ja myyntireskontra
 5. Lahjakorttihallinta
 6. Pilvipalvelu
 7. Kirjanpitoliittymät
 8. Tukkuliittymät
 9. Laajat toimialakohtaiset ominaisuudet
 10. Onlineorder mobiilitilaus ravintolassa

Liikkuvan myynnin Move-kassa

Vauhdikkaaseen myyntiin sopiva Move sisältää kassan ja maksupäätteen samassa CM5-maksupäätekassalaitteessa. Toimii itsenäisesti tai yhdessä Jeemly -ratkaisun tai pilvipalvelun kanssa.

Varaa esittely
 1. Kassaohjelma
 2. Kannettava CM5-maksupäätekassa
 3. Tilitysraportti

Kasvata ratkaisua

 1. Pilvipalvelu (tuoteylläpito, hinnoittelu, kampanjat, varastoseuranta, raportointi)
 2. Jeemly-kassaratkaisu
 3. Räätälöity kokonaisratkaisu

Kaupan alan kokonaisratkaisu

Asiakkaan tarpeiden mukaan koottu kokonaisratkaisu, joka sisältää kaikki tarvittavat työkalut ja liittymät koko liiketoiminnan ohjaamiseen. Kokoamme moduuleistamme teidän tarpeisiinne sopivan kokonaisuuden.

Varaa esittely
 1. Kassamyynti, itsepalvelukassat
 2. Liikkuvat kassat, mobiilitilaaminen
 3. Verkkokaupparatkaisu
 4. Toimitusmyynti
 5. Tuotehallinta, tuoterakenteet
 6. Asiakashallinta, asiakastilit
 7. Perustietojen hallinta
 8. Ostotilaukset ja -ehdotukset
 9. Tavaran saapuminen
 10. Hävikki
 11. Inventointi
 12. Monivarastot
 13. Logistiikkatoiminnot, osoitekortit
 14. Ketjunohjaus
 15. Laskutus, laskunvälitys
 16. Myyntireskontra
 17. Raportointi, Business Intelligence
 18. Liittymät tavarantoimittajien järjestelmiin
 19. Liittymät muihin ohjelmistoihin
 20. Liittymät kirjanpito-ohjelmiin
 21. Tuki- ja liiketoimintaneuvonta
 22. Perintäpalvelut
 23. Markkinointipalvelut
 24. Graafiset palvelut
 25. Verkkokaupan jatkuva kehittäminen
 26. Kassalaitteet
 27. Käsipäätteet
 28. Sähköiset hyllynreunaetiketit
Confirma kaupan alan kokonaisratkaisu

Kassajärjestelmä osana kaupan alan kokonaisratkaisua

Parhaan asiakaskokemuksen ja tuottavuuden saavuttamiseksi kaupan alan ohjelmistot, laitteistot ja palvelut muodostavat tehokkaan kokonaisuuden. Toteutamme kokonaisratkaisuja tukku- ja vähittäiskaupan tarpeisiin – kaikki yhdessä tai pala kerrallaan.

Nopea käyttöönotto

Saat Jeemly-valmisratkaisut käyttöösi parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Asiakkaiden toiveiden pohjalta kootut erikoisratkaisut voidaan toimittaa nopeasti, koska ne perustuvat valmiiseen komponenttikirjastoon ja kokeneeseen toimitusorganisaatioon. Ohjelmiston räätälöinnit asiakaskohtaisesti ovat myös mahdollisia.

Investointi kuukausimaksulla

Et tarvitse suuria summia aloitusmaksuihin etkä sitoudu pitkiin irtisanomisaikoihin. Vuokrakassamallissamme on 3 kuukauden irtisanomisaika. Myös asiakaskohtaiset kokonaisratkaisumme on mahdollista ostaa kuukausimaksulla.

Kasvaa mukanasi

Jeemly-kassajärjestelmä kasvaa liiketoimintasi mukana. Voit aloittaa pienellä ja lisätä ominaisuuksia ja kassoja tarpeidesi mukaan. Muista myös monipuoliset toimialakohtaiset erikoisominaisuutemme.

gradient background

Runsaasti toimialakohtaisia ominaisuuksia

Kassajärjestelmämme palvelee menestyksekkäästi asiakkaitamme useilta eri toimialoita. Löydät kassastamme lukuisia alakohtaisia toiminnallisuuksia, jonka lisäksi teemme jatkuvaa kehitystyötä yhdessä asiakkaidemme kanssa. Meiltä löydät tarpeesi suurella todennäköisyydellä jo valmiina ratkaisuna.  

Jos sinun toimiaalasi ei löydy toimialakohtaisten ratkaisujemme joukosta, ole meihin yhteydessä. Kartoitetaan yhdessä yrityksellesi sopivin ratkaisu.

Avaintoiminnot

confirma kassaohjelmisto

Monipuolinen kassaohjelmisto

Kassaohjelmisto mukautuu eri kaupan toimialojen erityistarpeisiin. Monipuolisen toiminnallisuuden lisäksi ohjelmistoratkaisu kasvaa mukanasi. Voit lisätä toimialakohtaisia ominaisuuksia liiketoiminnan tarpeiden mukaisesti.

Kassalaitteet ja maksupäätteet

Hankkiessasi kassajärjestelmää on tärkeää valita myös sopivat kassalaitteet sekä maksupäätteet. Kaikki kassalaitteemme ja maksupäätteemme voi joko käyttövuokrata tai ostaa omaan käyttöön.

Kassajärjestelmän vuokraus

Lyhytaikaisessa tarpeessa ei ole järkevää hankkia kassajärjestelmää laitteineen omaksi. Käyttövuokraamme tarvitsemasi kassapäätteen ketterästi juuri siksi aikaa, kuin sitä tarvitset. Tarvittaessa voit vuokrata päätteen myös esimerkiksi vain viikonlopuksi. Saat päätelaitteen käyttöösi nopeasti parissa päivässä.

Itsepalvelukassat

Tehosta asiakaspalvelua ja laajenna aukioloaikojasi tarjoamalla asiakkaillesi myös itsepalveluvaihtoehto. Jeemly-kassajärjestelmään integroitavat itsepalvelukassamme toimivat ahkerina asiakaspalvelijoina niin ravintoloissa kuin myymälöissä.

gradient background
Ota yhteyttä myyntiin

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä