Siirry sisältöön sitemap
gradient background checkmark

Vaiha Ravintolat

Mikkelin herkulliset paikallisravintolat – Vaiha Asema, Pormetsari ja Vaiha Savo – luotsaavat toimintaansa Jeemlyn kassaratkaisujen avulla. Yrityksen laajentuminen yhdestä toimipisteestä ketjuksi hoitui helposti yhden kassajärjestelmän avulla

Vaiha Oy:n laajentumista tukee Confirman kassajärjestelmä

Rakkaus erinomaiseen ruokaan ja huippuluokan asiakaspalveluun yhdistyvät mikkeliläisen Vaiha Oy:n ravintolayrittäjien mielessä.

Kun Mikkelin vanhalla rautatieasemalla sijaitseva Vaiha Asema -ravintola aloitti nelisen vuotta sitten, mukana oli vain yrityksen perustaja, keittiöpäällikkö Teemu Kaijanen.

– Tulin aamuyöstä tänne itse leipomaan, hän muistelee.

Tinkimätön työ kannatti, sillä asemalla sijaitseva kahvila, lounasravintola ja à la carte -paikka alkoi saavuttaa suosiota. Vuosien mittaan toiminta on laajentunut ja nyt Vaiha-ravintoloita on kolme: rautatieaseman lisäksi kampuksella sijaitseva lounasravintola Vaiha Savo ja Pormestari.

AsiakasVaiha Oy
SijaintiMikkeli
ToimialaRavintolat ja kahvilat
Toimitetut ratkaisutKassajärjestelmä

Katso Vaiha-yrittäjien koko tarina

Laajentumista tukeva kassajärjestelmä

Jeemlyn kassaratkaisut ovat olleet mukana toiminnassa alusta alkaen. Yrityksen laajenemisessa se on ollut hyvä tuki, sillä ketjuttaminen ja myynnin hallinta onnistuivat ilman kassajärjestelmän vaihtamista.

– Helppokäyttöisyys, selkeys, nopeus, listaa ravintolatoimenjohtaja ja toinen yrittäjä Anna-Kaisa Hasanen Jeemlyn etuja ravintolan arjessa.

Hän huomauttaa, että kassan on toimittava myyntiä edistävästi. Lounasravintolassa ruuhka-aikana kassajärjestelmän täytyy toimia luotettavasti, jotta asiakkaat palaavat uudestaan syömään.

– Ensiluokkainen ruoka ja hyvä palvelu kulkevat meillä käsi kädessä. Ne yhdessä muodostavat sen kokonaisuuden, jota me haluamme tarjota asiakkaillemme, Hasanen sanoo.

Yrittäjän arki ei ole pelkkää auvoa, silti jokainen päivä tarjoaa uuden mahdollisuuden ja haasteet täytyy kääntää voimavaraksi.

– Niin kauan kuin on palo tehdä sitä, mikä on oma juttu, kannattaa yrittää, Hasanen tiivistää.

background

”Helppokäyttöisyys, selkeys, nopeus ovat Jeemlyn etuja ravintolan arjessa.”

Anna-Kaisa Hasanen

Ravintolatoimenjohtaja, yrittäjä | Vaiha Oy

gradient background

Haluatko kuulla lisää?