Siirry sisältöön sitemap
gradient background

Valmistava teollisuus

Valmistavan teollisuuden toimintaympäristö muuttuu koko ajan ja kansainvälinen kilpailu vaatii alalta jatkuvaa uudistumista. Workmanager-tuotannonohjausjärjestelmällämme varmistat tuotantosi tehokkuuden, kannattavuuden ja kilpailukyvyn nyt ja jatkossa.

Yksi järjestelmä virtaviivaistaa tuotantoa

Workmanagerilla hallitset yrityksesi kaikkia avainprosesseja aina tarjouksesta tuotantoon, laskutuksesta jälkiseurantaan ja sähköiseen kirjanpitoon asti. Kehitä ja tehosta tuotannollista toimintaasi kokonaisvaltaisesti.

Tehokasta resurssien valvontaa

Tuotannonohjausjärjestelmä antaa reaaliaikaista tietoa tuotannon tapahtumista ja auttaa suunnittelemaan tehtaan kokonaistuotantoa. Työnjohtajat voivat reagoida mahdollisiin häiriöihin välittömästi, ja hävikki minimoituu.

Työjononäkymä suoraan leimauspäätteellä

Seuraa tuotantosi työjonoa reaaliajassa. Leimausnäytöltä työntekijäsi saavat esiin myös valmistettavan tuotteen piirustukset ja työohjeet, jolloin oikeiden dokumenttien ja työohjeiden etsimiseen ei mene aikaa.

Valitse sopiva tuotannonohjausjärjestelmä

Workmanager Start

Tuotannollisen yrityksen kevyeen tarpeeseen kehitetty ohjelmistoratkaisu, joka sisältää kaiken tarvittavan liiketoiminnan vaivattomaan pyörittämiseen ja kehittämiseen.

Ota yhteyttä

Esimerkkiratkaisu

 1. Tuotehallinta- ja rakennekäsittely
 2. Tarjous-, tilaus- ja myyntitoiminnot
 3. Ostot

Kasvata ratkaisua

 1. Verkkokauppa
 2. Business Intelligence
 3. Työajanseuranta

Workmanager Basic

Tuotannonohjausjärjestelmä, joka tarjoaa kattavan valikoiman toimintoja, jotka helpottavat valmistusprosessien johtamista ja tehostavat tuotantoa.

Ota yhteyttä

Esimerkkiratkaisu

 1. Start-ominaisuudet
 2. Sähköiset yhteydet kuljetusliikkeisiin
 3. Business Intelligence
 4. Ostoehdotelmat
 5. Taloushallinto

Kasvata ratkaisua

 1. Verkkokauppa
 2. Työajanseuranta
 3. Taloushallinnon palvelut

Workmanager Premium

Tuotannonohjausjärjestelmä, josta löydät edistyneitä ominaisuuksia ja toimintoja tehostamaan tuotannollista toimintaa, optimoimaan prosesseja ja tuomaan merkittävää kilpailuetua.

Ota yhteyttä

Esimerkkiratkaisu

 1. Basic-ominaisuudet
 2. Sähköiset yhteydet asiakkaisiin
 3. Toimittajayhteydet

Kasvata ratkaisua

 1. Verkkokauppa
 2. WMS
 3. Työajanseuranta
 4. Taloushallinnon palvelut

Avaintoiminnot

Tuotannon suunnittelu

Tuotantoyksikön työjonosovelluksella seuraat ja suunnittelet tehtaasi kokonaistuotantoa. Selkeä ja helppokäyttöinen työjononäkymä näyttää tuotantotöiden aikataulut ja järjestyksen. Voit muokata vaihekohtaisia aikatauluja, ja monipuoliset ryhmittely- sekä hakutoiminnot helpottavat työnjohtajiesi arkea.

Vaihekuormituksen avulla priorisoit työjonoa kiireellisyysjärjestyksessä ja ennakoit näin mahdolliset ruuhkat sekä minimoit kapasiteettivajeet. Tehdyt muutokset näkyvät automaattisesti työjonossa.

Tuotannon tarvelaskenta

Helppokäyttöisellä ostajan työkalulla tunnistat ostotarpeet ajoissa. Työkalussa on yhteys tuotannon tarvelaskentaan, jolloin näet selkeästi, mitä tuotteita varastoon pitää tilata projektisi eri vaiheita varten. Työkalu huomio tuotantovaraukset ja varastotarpeet sekä antaa ostoehdotelman. Ostoehdotelmaa voit käyttää sellaisenaan tai muokata tarpeen vaatiessa. Ehdotelma näyttää ostotilaukset eri toimittajille säästäen työaikaasi.

Älykäs työkalu näyttää, jos tilaat tuotteet varastoon liian myöhään. Tällöin osaat minimoida kapasiteettivajeet ja huomioida mahdolliset tuotantokatkokset etukäteen. Reaaliaikaisella tuotanto- ja varastoseurannalla yrityksesi varmistaa tuotanto- sekä toimitusaikataulujen pitävyyden ja tehostaa kilpailukykyään. Näet aina ohjelmistosta varastojesi reaaliaikaisen saldon ja projekteihisi liittyvät materiaalihankinnat, jolloin tehtaan toiminnan suunnittelu on helpompaa.

Kustannusseuranta ja jälkilaskelmat

Confirman Workmanager -tuotannonohjauksen avulla kustannusseuranta ja jälkilaskelmat ovat aina helposti ja luotettavasti saatavillasi. Jälkilaskenta perustuu todelliseen toteumaan, jonka ansiosta järjestelmä antaa tarkan kustannusseurannan sekä työ- että projektikohtaisesti. Tarkkojen jälkilaskelmien avulla tiedät, menikö kaikki suunnitelmien mukaan vai tuliko tuotannossa yllätyksiä, jotka vaikuttivat tehokkuuteen.

Voit myös vertailla jälkilaskelman perusteella suunnitellun ja toteutuneen ajankäytön erotuksen sekä näet työhön käytetyt materiaali- ja työkustannukset ja työstä saadun tuoton (kate-€/ kate-%). Lisäksi kustannusseurantaan sisältyvät keskeneräisen tuotannon raportit.

Confirman Business Intelligence -työkalut helpottavat arkea

Business Intelligence

Näet tuotantolaitoksesi avaintiedot visuaalisesti Business Intelligence-työkalusta. Voit seurata esimerkiksi päivä- tai henkilötasolla tuotannossa olevia töitä, niiden arvioituja valmistumispäiviä sekä viivästyneitä töitä. Työkalu laskee tehtyjen töiden kustannusanalyysin. Business Intelligence tarjoaa hyödyllistä tietoa myös varaston tehokkuudesta, tuotteiden keräilyä hidastavista ruuhkapiikeistä ja mahdollisista pullonkauloista varaston eri osissa.

Kasvata ratkaisua

Varastonhallinta WMS

Laajennetun varastonhallinnan (WMS) avulla voit seurata, hallinnoida ja optimoida tehokkaammin sitä, mitä varastossa tapahtuu – kuka on tehnyt, mitä on tehty ja milloin on tehty. Varastonhallinta kattaa kaikki tärkeät toiminnot: tavaroiden vastaanotto, inventaario, hyllytys, keräily ja pakkaaminen sekä tavaroiden toimitus.

Taloushallinnon palvelut

Aina oma aika ei riitä taloushallinnon rutiinien asianmukaiseen hoitamiseen. Ulkoistamalla taloushallintopalvelut säästät paitsi aikaa, myös resursseja. Asiantuntijamme hoitavat yrityksesi taloushallinnon ketterästi ja ammattitaitoisesti – myös kiirehuippuina ja loma-aikoina. Erilaiset automaatiot sujuvoittavat tiedon siirtoa ja reaaliaikaiset raportit ovat aina kätesi ulottuvilla.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä