Siirry sisältöön sitemap
gradient background

Kirpputorit ja Secondhand

Yhdellä järjestelmällä hoidat kaikki kirpputorisi tai Secondhand -myymäläsi päivittäiset toiminnot. Selainpohjaisella varausjärjestelmällä asiakkaasi on helppo seurata omia varauksiaan, myyntiään ja tilityksiään. Myynnit kirjautuvat suoraan kassajärjestelmään, josta ne myös tilitetään myyjälle nopeasti, vaivattomasti ja luotettavasti.

gradient background checkmark

Jeemly on nyt osa Confirmaa!

Hallitse pöytäpaikkoja kalenterinomaisesti

Vapauta työaikaasi asiakkaidesi varatessa ja maksaessa pöytäpaikat itsenäisesti Jeemly-järjestelmässä. Samalla varmistat varausmaksujen nopean ja turvallisen tiliöinnin.

Lisämyyntiä omilla tuotteilla

Järjestelmän avulla voit kasvattaa tuotevalikoimaasi myös uusilla tuotteilla. Tarjoa asiakkaillesi erilaisia lisäpalveluita, kuten pöytäsiivousta tai kahvilapalveluita. Näin parannat asiakastyytyväisyyttä ja kasvatat liikevaihtoasi.

Vähennä käteisen käsittelyä

Voit tilittää pöytävuokralaisen myyntisaamiset suoraan tämän pankkitilille kätevästi tilityksen yhteydessä. Myyntien tilityksessä näkyvät niin tuotekohtainen myyntierittely kuin myyntiprovisiot ja mahdollisesti annetut alennukset.

Kassajärjestelmä kirpputorille ja secondhand-myymälälle

Pakettiratkaisu

140 € / kk

Ota yhteyttä
  1. Kassaohjelma ja Secondhand-moduuli
  2. Myyntipöytien tilitysraportit
  3. Myyntiprovisiot ja tuotealennukset
  4. Suora tilitys myynneistä asiakkaan pankkitilille
  5. Omien tuotteiden ja lisäpalveluiden myynti

Kasvata ratkaisua mm.

  1. Myyntipaikkavaraukset
  2. Kassa- ja oheislaitteet
  3. Maksupäätteet
  4. Laser- tai tarratulostin
  5. Sähköinen kuitti korttimaksuista

Avaintoiminnot

Vapauta aikaasi myyntipaikkavarauksilla

Selainpohjaisella varausjärjestelmällä hallitset varauskalenteria, myyntipaikkojen hinnoittelua, määrittelet tilitysjaksoja sekä seuraat asiakkaiden myyntisaldoja ja maksutilannetta. Asiakkaasi voivat itse varata paikkoja suoraan kalenterista, perustaa omat myyntituotteensa, hinnoitella ne, tarkistaa oman myyntisaldonsa ja nähdä myydyt, myymättömät sekä tilittämättömät myyntituotteensa.

Tilitä myynnit pöytävuokralaisille helposti

Jeemly-järjestelmä tuottaa automaattisesti raportin sekä pankkiin lähetettävän tilitysaineiston pöytävuokraajan viikko- tai kertatilitystä varten. Raportista nähdään esimerkiksi myynnit, provisio-osuudet sekä mahdolliset aikaisemmat tilitykset. Vaihtoehtoisesti voit tilittää myynnit pöytävuokralaisille myös suoraan kassalta.

Käyttövuokraa maksupäätteet ja kassalaitteet

Voit käyttää Jeemly-järjestelmäämme joko olemassa olevien laitteiden kanssa, tai vuokrata meiltä kassalaitteet sekä maksupäätteet edullisella käyttövuokrauksella. Kysy lisää monipuolisista kassa- ja oheislaitteista asiantuntijoiltamme.