Siirry sisältöön sitemap
gradient background

Ase- ja eräliikkeet

Ase- ja eräliikkeen toiminnanohjauksen tyypillisenä piirteenä on monikanavaisuus sekä luvanvaraisten tuotteiden myynti. Confirman ERP-järjestelmällä hoidat myynnin paitsi kivijalassa, tarvittaessa myös verkon kautta. Rakennamme yrityksesi näköisen ohjelmistokokonaisuuden ja toimimme kumppanina liiketoimintasi vauhdittajana.

Toimialallesi räätälöityä palvelua

Kun kumppani tuntee toimialasi, on juuri sinun yrityksellesi sopivan ratkaisun löytäminen huomattavasti helpompaa. Olemme mukanasi liiketoimintasi jokaisessa vaiheessa, ja autamme sinua kasvamaan ja kehittymään.

Flowvy-verkkokaupparatkaisu kaikenkokoisille yrityksille

Verkkokaupalla laajempi asiakaskunta

Verkkokauppa laajentaa asiakaskuntasi koko maan kattavaksi. Se toimii myös markkinointikanavana ja näyteikkunana yrityksellesi – kun tavoitat ostajasi verkossa, tulevat he myös kivijalkaan kauempaa.

Luvanvaraisten tuotteiden myynti – onnistuu!

Ase- ja eräliikkeiden erityisominaisuutena on luvanvaraisten tuotteiden myynti. Järjestelmästä löydät niin sarjanumeroseurannan kuin ase- ja ammusrekisterin raportteineen. Näin varmistat kaupankäynnin turvallisuuden, varmuuden ja helppouden.

ERP-ratkaisut ase- ja eräliikkeille

Ase- ja eräliikkeen ohjelmistoratkaisu

Kassajärjestelmän lisäksi ohjelmistomme sisältää runsaasti ase- ja eräliikkeessä tarvittavia toimialakohtaisia ominaisuuksia. Ohjelmisto räätälöidään tarpeidesi mukaan.

Varaa demo

Esimerkkiratkaisu

 1. Kassatoiminnot
 2. Ase- ja ammusrekisteri raportteineen
 3. Sarjanumeroseuranta ja takuuehtojen hallinta
 4. Tuotelajitelmat
 5. Palvelumyynti, huollot ja asennukset
 6. Ostoehdotukset ja hälytysrajat varastolle
 7. Varaston seuranta
 8. Tuotepakettien ja lisävarusteiden hallinta

Kasvata ratkaisua mm.

 1. Monivarastotuki
 2. Käytettyjen laitteiden käsittely kassalla
 3. Sähköinen laskutus
 4. Verkkokauppa
gradient background checkmark
Confirma kaupan alan ratkaisu

Kaupan alan kokonaisratkaisut

Parhaan asiakaskokemuksen ja tuottavuuden saavuttamiseksi kaupan alan ohjelmistot, laitteistot ja palvelut muodostavat tehokkaan kokonaisuuden. Toteutamme kokonaisratkaisuja tukku- ja vähittäiskaupan tarpeisiin – kaikki yhdessä tai pala kerrallaan.

Avaintoiminnot

Eräliikkeiden toimialakohtaiset ominaisuudet

Löydät ERP-ratkaisustamme runsaasti ase- ja eräliikkeille olennaisia ominaisuuksia, kuten ase- ja ammusrekisterin raportteineen. Voit seurata myyntiä ja varastoa määrittelemällä tuotteille sarjanumerot. Vaihtolaitekäsittelyn avulla voit vastaanottaa vaihtolaitteen osana kauppasummaa. Tuotevariantit sekä useamman tuotteen paketointi nopeuttavat myyntiä ja varmistavat saldojen ajantasaisuuden.

Flowvy-verkkokaupparatkaisu kaikenkokoisille yrityksille

Verkkokauppa

Löydät myös verkkokaupastamme ase- ja eräliikkeille olennaisia toimialakohtaisia erikoisominaisuuksia, kuten toimitustaparajaukset luvanvaraisten tuotteiden myyntiin. Flowvy-verkkokaupparatkaisumme sopii niin B2C- kuin B2B-myyntiin.

gradient background
Ota yhteyttä myyntiin

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä