Siirry sisältöön sitemap
gradient background

Golfkeskukset

Golfkeskuksille suunnitellun Jeemly-kassajärjestelmän avulla tarjoat asiakkaillesi miellyttävän ja sujuvan palvelukokemuksen niin golfradalla, ravintolassa tai myymälässä. Kattavat toiminnallisuudet sekä monipuoliset maksutavat on räätälöity toimialan tarpeet huomioiden.

Kassajärjestelmä monipuoliseen myyntiin

Kassajärjestelmämme taipuu monipuolisesti golfkeskuksen, myymälän tai ravintolan tarpeisiin sisältäen niille räätälöityjä erityisominaisuuksia. Tutustu avaintoimintoihin alla.

Tilitoimistoliittymä kirjanpitoa tehostamaan

Helpota kirjanpitovientiä ja jälkitilitystä viemällä myyntidatasi automaattisesti kassajärjestelmästä suoraan kirjanpito-ohjelmaan. Löydät meiltä liittymät kaikkiin yleisimpiin kirjanpito-ohjelmiin.

Vuokraa vain tarvitsemaksesi ajaksi

Kertainvestoinnin sijaan voit myös vuokrata kassan kausiluontoiseen tarpeeseen. Vuokrakassa on edullinen vaihtoehto, sillä et turhaan maksa kuukausista, joina golfkenttä on suljettuna.

gradient background

Avaintoiminnot

CaddieMaster

CaddieMaster

Myy ja veloita CaddieMaster-palveluiden myynti nopeasti ja luotettavasti. Voit esimerkiksi ajastaa greenfee-maksujen hintojen muutokset järjestelmään etukäteen, jolloin hinnat päivittyvät automaattisesti sesongin mukaan.

ProShop -myymälät

ProShop -myymälät

Hallitse tuotteiden myynti, päivitä varastosaldot tai tulosta hintalappuja yhdellä järjestelmällä. Monipuolisten maksutapojen avulla asiakkaasi voivat maksaa tuotteet käteisellä, maksukortilla tai kätevästi myymälän lahjakortilla.

Klubiravintola

Klubiravintola

Klubiravintolassa voit myydä asiakastilille vaihtoehtoisesti myös nimellä tai jäsennumerolla. Näin parannat asiakaskokemusta, sillä asiakkaidesi ei tarvitse välttämättä aina pitää maksuvälineitä mukanaan. Voit laskuttaa samalla järjestelmällä niin yksityis- kuin yritysasiakkaat.

 

Tilavaraukset

Tilavaraukset

Mahdollista tilavaraukset asiakkaillesi ketterän Google Kalenteri -integraation avulla.

Selainpohjainen raportointi

Selainpohjainen raportointi

Selainpohjainen raportointi mahdollistaa myynnin seuraamisen missä ja milloin tahansa. Ottamalla käyttöön visuaalisen Business Intelligence -raportoinnin, pureudut entistä syvemmin liiketoimintasi analytiikkaan.

Tilitoimistoliittymä

Tilitoimistoliittymä

Vähennä ylimääräistä työtä ja varmista kirjanpidon ajantasaisuus sähköisellä tilitoimistoliittymällä, joka vie tiedot suoraan kassajärjestelmästä käyttämääsi kirjanpito-ohjelmaan.

Ravintolatilaukset suoraan kierrokselta

Tarjoa asiakkaillesi mahdollisuus tilata virvokkeet ja ruuat valmiiksi klubiravintolaan kierroksen päätteeksi. Matkapuhelimella selaimen kautta tehtävät ravintolatilaukset siirtyvät verkkoportaalista suoraan Jeemly-kassajärjestelmääsi. Lisää myyntiä markkinoimalla palvelua esimerkiksi radan varrelta löytyvillä QR-koodillisilla mainostauluilla, jotka kehottavat kävijöitä poikkeamaan ravintolassa kierroksen jälkeen.

Kasvata ratkaisua

Pilvipalvelu raportointiin ja tietojen hallintaan

Pilvipalvelun avulla seuraat golfkeskuksesi myyntiä reaaliaikaisesti – missä ja millä laitteella tahansa. Tarvittaessa näet raportit jopa tuote- ja tositetasolla. Raporttien tarkastelun lisäksi voit myös ylläpitää tuote- ja asiakastietoja pilvipalvelussa. Tiedot päivittyvät suoraan järjestelmästä kaikkiin myyntipisteisiisi.

Business Intelligence -raportointi

Laajenna raportointi visuaaliseen Business Intelligence -työkaluun. Seuraa yksityiskohtaisesti esimerkiksi keskuksesi liikevaihtoa, kampanjoiden toimivuutta, jäsenmäärän kehitystä tai suosituimpia tiiaikoja. Lisäksi näet helposti päivä-, viikko- tai kuukausitason myynnin trendit niin kentällä, ravintolassa kuin myymälässä.

Muistutus- ja perintäpalvelut

Muistutus- ja perintäprosessit vaativat yrityksiltä jatkuvaa seurantaa sekä erilaisten lakien ja säädösten tuntemista. Ulkoistamalla perinnän tilitoimistollemme Cash-Inille, säästät paitsi aikaa, myös resursseja. Perintäliittymän avulla lähetät laskut perintään suoraan Jeemly-järjestelmästä parilla klikkauksella.

gradient background checkmark
Confirma kaupan alan ratkaisu

Kaupan alan kokonaisratkaisut

Parhaan asiakaskokemuksen ja tuottavuuden saavuttamiseksi kaupan alan ohjelmistot, laitteistot ja palvelut muodostavat tehokkaan kokonaisuuden. Toteutamme kokonaisratkaisuja tukku- ja vähittäiskaupan tarpeisiin – kaikki yhdessä tai pala kerrallaan.

Ota yhteyttä myyntiin

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä