Siirry sisältöön sitemap
gradient background

Kaappien sähköinen lukitus

Toimitiloja suunniteltaessa lukitusratkaisuissa ei kannata tinkiä – moderni sähköinen lukitusjärjestelmä maksaa itsensä nopeasti takaisin helppokäyttöisyydellä, turvallisuudella ja tilankäytön tehostumisella. Maahantuomamme Gantner Groupin lukitusratkaisut soveltuvat kohteisiin, joihin etsitään pitkäikäistä mutta kustannustehokasta lukitusratkaisua.

Sairaaloille

Tarjoa henkilökunnallesi joustava tapa säilyttää tavaroitaan yhteis- tai yksityiskäytössä olevilla sähköisillä pukukaappiratkaisuilla. Varmista tilojesi turvallisuus ja rajoita pääsyä asiakirjojen ja lääkkeiden luo ottamalla käyttöön sähköiset lukot tärkeisiin kohteisiin.

Koulutuslaitoksille

Opiskelun sähköistyessä tarve turvalliselle tavaroiden säilytykselle kasvaa. Mahdollista opiskelijoiden ja henkilökuntasi tavaransäilytys lyhyt- tai pitkäaikaisesti joko henkilökohtaisessa tai yhteiskäytössä olevilla lokerikoilla.

Toimitiloihin

Sähköiset lokerikot mahdollistavat tilankäytön optimoinnin esimerkiksi avokonttorissa, kun tavaroita voidaan säilyttää turvallisesti sähköisesti lukitussa lokerikossa. Oman henkilökuntasi lisäksi voit tarjota lokerikkoja myös esimerkiksi vierailijoille tai tiimien yhteiskäyttöön.

gradient background

Sähköiset kaappien lukitusjärjestelmät yrityksille ja julkisiin tiloihin

Keskusohjattu lukitusjärjestelmä

Tarjoa tilojesi käyttäjille helppo ja vaivaton tapa säilyttää tavaroitaan työpäivän aikana. Tehosta samalla omaa työtäsi hallitsemalla kaappeja keskitetysti: pääset avaamaan ja sulkemaan käyttöoikeuksia näppärästi yhdestä paikasta.

Nosta palvelutasoasi tarjoamalla kaappeja vaihteleviin tarkoituksiin käyttäjien tarpeiden mukaan – tarjoa erikokoisia kaappeja erilaisten tavaroiden säilyttämiseen tai myönnä erilaisia pääsyoikeuksia käyttäjäryhmästä riippuen. Lisämyyntiä teet vuokraamalla kaappeja pidempiaikaiseen käyttöön.

Paristokäyttöinen lukitusjärjestelmä

Paristokäyttöinen lukitusjärjestelmä on kustannustehokas vaihtoehto, sillä sen asentaminen ei vaadi suuria investointeja. Lukot voidaan asentaa olemassa oleviin kaappeihisi tai vaihtoehtoisesti voit hankkia kauttamme myös kokonaan uudet kaapit.

Energiatehokkaat patterilukot kestävät jopa 10 vuotta, sillä ne eivät kulu käytössä kuten perinteiset mekaaniset lukot. Paristokäyttöisiin lukkoihin voidaan tarvittaessa integroida myös muita älykkäitä ominaisuuksia, kuten langaton yhteys ja etäohjaussovellukset.

gradient background

Sähköisen lukitusjärjestelmän hyödyt

Keskitetty lukkohallinta tuo tehokkuutta

Keskitetty lukkohallinta tuo tehokkuutta

Näet keskitetystä hallintaohjelmasta kaappiesi akun määrän, kapasiteetin sekä mahdolliset hälytykset. Lisäksi pääset luomaan tai poistamaan käyttöoikeuksia helposti yhdestä näkymästä.

Vähemmän huolto- ja ylläpitokustannuksia

Vähemmän huolto- ja ylläpitokustannuksia

Ei hukkuneita avaimia, lukkopesien uusimista ja sarjoittamista tai unohtuneita PIN-koodeja. Sähköiset lukot eivät myöskään kulu samalla tavalla kuin mekaaniset lukot.

Turvallinen tavaransäilytys ja hälytykset

Turvallinen tavaransäilytys ja hälytykset

Avausten ja sulkemisten automaattinen tallentuminen keskitetyn lukkohallinnan taustajärjestelmään tuo turvallisuutta tavara- tai asiakirjasäilytykseen. Halutessasi saat kytkettyä kaappeihin päälle myös hälytykset.

Lisämyyntiä vuokrakaapeilla

Lisämyyntiä vuokrakaapeilla

Voit määritellä kaapeille erilaisia käyttötapoja yksityiskäytöstä yhteiskäyttöön. Lisämyyntiä voit tehdä vuokraamalla kaappeja lyhyt- tai pitkäaikaiseen tarpeeseen.

Tilojen käyttöasteen optimointi

Tilojen käyttöasteen optimointi

Kattava raportointi käyttäjien toimista auttaa luomaan kokonaiskuvan kaappien käytöstä sekä suunnittelemaan toimitilojen käyttöä.

Avain toimii myös maksuvälineenä

Avain toimii myös maksuvälineenä

Monikäyttöinen RFID- tai NFC-avain toimii myös esimerkiksi maksuvälineenä välipala- ja kahviautomaateissa.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä