Siirry sisältöön sitemap
gradient background
Confirma NetBaron

Sähköinen taloushallinto yrityksille ja tilitoimistoille

NetBaron sähköinen taloushallinto-ohjelma

NetBaron – Innovatiivinen taloushallinto pilvipalveluna

NetBaron kirjanpito-ohjelma sopii yrityksille ja tilitoimistoille

Kirjanpito-ohjelma

Automatisoi taloushallintosi ja varmista, että kirjanpitosi on ajan tasalla.

NetBaron osto- ja myyntireskontra

Osto- ja myyntireskontra

Sujuva laskutus ja ostolaskujen käsittely tuovat selkeyttä ja nopeutta päivittäisiin taloustoimiin vähentäen manuaalista työtä.

NetBaron palkanlaskentaohjelma

Palkanlaskentaohjelma

Optimoi palkanlaskenta ja työajanseuranta yhdellä sovelluksella, joka on suunniteltu pk-yritysten tarpeisiin.

gradient background checkmark

Miksi NetBaronin sähköinen taloushallinto?

Automatisoinnilla säästöjä ja tarkkuutta

Automatisoinnilla säästöjä ja tarkkuutta

Tehokkaalla taloushallinnolla vapautat aikaa ja resursseja. NetBaronin automaatio säästää jopa 2/3 kirjanpidon manuaalisesta työstä, vähentäen virheiden mahdollisuutta ja nopeuttaen prosesseja. Luota teknologiaan, joka hoitaa raskaammat tehtävät puolestasi ja parantaa talousprosessien tarkkuutta.

Mukauta tarpeidesi mukaan

Mukauta tarpeidesi mukaan

Taloushallinto, joka kasvaa yrityksesi mukana. NetBaron mukautuu joustavasti yrityksesi muuttuviin tarpeisiin ja kehitykseen. Räätälöi sovellukset ja toiminnot vastaamaan vaatimuksia ja hyödynnä järjestelmän täysi potentiaali.

Saumaton tiedonkulku

Saumaton tiedonkulku

NetBaron yhdistää taloushallinnan osa-alueet – budjetoinnin, laskutuksen, reskontran, liikekirjanpidon ja pankkiliikenteen – sujuvaksi kokonaisuudeksi. Saumaton tiedonkulku tehostaa tiedonkäsittelyä ja tarjoaa ajankohtaista, yhtenäistä taloustietoa yhdestä järjestelmästä. Saavuta parempi läpinäkyvyys ja tarkkuus liiketoiminnassasi.

Kaikki tarvitsemasi taloushallinnon toiminnot

Sujuva ja automatisoitu taloushallinto

NetBaron tarjoaa kattavan ja automaattisen taloushallintoratkaisun, joka yhdistää budjetoinnin, laskutuksen, reskontrat, liikekirjanpidon ja pankkiliikenteen yhdeksi tehokkaaksi kokonaisuudeksi. Ratkaisu parantaa talousprosessien tehokkuutta ja tarkkuutta vähentämällä manuaalista työtä ja virheiden mahdollisuutta.

Säästä aikaa ja resursseja

NetBaron hoitaa automaattisesti kirjanpidon aineiston luomisen ja pankkitapahtumien käsittelyn, jolloin liiketoiminnan kehittämiseen jää enemmän aikaa. Järjestelmä vähentää manuaalista työtä ja virheiden mahdollisuutta toimien tehokkaasti myös poissaolojen aikana.

Vaivaton viranomaisilmoittaminen

NetBaron huolehtii viranomaisilmoituksista, kuten alv-laskelmista sähköisesti, joten vaatimusten täyttäminen on vaivattomampaa.

Joustava jaksotustyökalu

Kätevällä jaksotustyökalulla voidaan jaksottaa myynti- ja ostolaskut, tiliotteet sekä vuosilomapalkat kirjanpitoon halutulle aikajaksolle. Jaksotusten purkaminen ja muuttaminen on myös helppoa.

e-Sign sujuvoittaa allekirjottamista.

Ota yhteyttä myyntiin