Siirry sisältöön sitemap
gradient background

Uimahallit, kylpylät ja majoitus

Kehitä toimintojasi ja mahdollista entistäkin parempi asiakaskokemus. Uimahalleille, kylpylöille ja majoitusalalle räätälöidyt ohjelmistomme tekevät työnteosta helppoa, sujuvaa ja nopeaa.

gradient background checkmark

DL Software ja Jeemly ovat nyt osa Confirmaa!

Confirman ohjelmistolla tehostat asiakaspalveluasi kylpylöissä, uimahalleissa ja majoitusliikkeissä.

Tehosta ja paranna asiakaspalvelua

Liiketoimintaasi sopeutuvan ohjelmiston avulla säästät aikaa ja vaivaa. Useita toimintoja on automatisoitu ja asiakkaasi voivat palvella itse itseään verkossa.

Confirman ratkaisut mukautuvat toimialasi tarpeisin.

Toimialasi tarpeisiin mukautuva

Ohjelmistomme sisältää monia uimahalleille, kylpylöille ja majoitusalalle räätälöityjä toimintoja, joiden avulla työnteko on helppoa, sujuvaa ja nopeaa.

Apunasi meidän laaja kumppaniverkosto

Kumppaniverkostomme kautta löydät nykyaikaiset pukukaappi-, lukitus- sekä hotellivarausratkaisut. Kysy lisätietoja asiantuntijoiltamme.

Ohjelmistoratkaisut uimahalleille, kylpylöille ja majoitusliikkeille

Järjestelmät uimahalleille ja kylpylöille

Monipuolinen Prime vastaa uimahallien ja kylpylöiden tarpeisiin kassamyynnin, kertakäyntien ja määräkorttien, tila- ja ratavarausten sekä kulunvalvonnan osalta. Räätälöimme ratkaisun aina tarpeidesi mukaan.

Ota yhteyttä

Esimerkkiratkaisu

 1. Prime-ohjelmisto
 2. Kertakäyntien ja määräkorttien myynti
 3. Kulunvalvonta- ja porttiratkaisut
 4. Pukukaappien lukitusratkaisut
 5. Rannekkeet tai muut RFID -tunnisteet
 6. Varauskalenteri

Kasvata ratkaisua

 1. Verkkokauppa
 2. Integraatiot kaupunkien ja kuntien järjestelmiin
 3. Taloushallinnon palvelut

Järjestelmät majoitusliikkeille

Majoitusliikkeen Jeemly-ratkaisu on kehitetty hotelli- ja ravintolatoiminnalle. Helppokäyttöisen ohjelmiston avulla palvelet asiakkaitasi kokonaisvaltaisesti myös ruuhka-aikoina.

Ota yhteyttä

Esimerkkiratkaisu

 1. Kassajärjestelmä
 2. Oheispalveluiden myynti
 3. Ravintolatoiminnot
 4. Majoitusvarausten hallinta
 5. Tuotetilaukset

Kasvata ratkaisua

 1. Liittymät majoitusvarausjärjestelmiin
 2. Liittymä varauskalenteriin

Uimahalli- ja kylpyläratkaisu

Uimahallin ja kylpylän kokonaisratkaisu

Prime helpottaa monia uimahallin arkirutiineja. Näppärällä kosketusnäyttökassalla myyt kerta-, kuukausi-, 10- ja vuosikortit sekä lataat käyntejä asiakkaan rannekkeelle tai muulle RFID -tunnisteelle. Portteihin ja pukukaappeihin integroidun taustajärjestelmän avulla kulkuoikeudet toimivat reaaliajassa.

Älykäs pukukaappien lukitus on käyttäjäystävällinen, ja palvelee asiakasta mm. näyttämällä unohtuneen lokeron numeron. Tiskillä henkilökunta puolestaan näkee reaaliajassa pukukaappikapasiteetin.

Sähköinen lukitusjärjestelmä poistaa huolet hukatuista avaimista. Palautusautomaatti tunnistaa rannekkeessa jäljellä olevien kertojen määrän ja imaisee sen tarvittaessa sisään. Jos asiakas kadottaa rannekkeen, voi sen poistaa taustajärjestelmästä ja estää siten luvattoman pääsyn uimahallin tiloihin.

Majoitusliikkeen ratkaisu

Majoitusliikkeen kokonaisratkaisu

Majoitusliikkeen palvelutoiminta rajoittuu harvoin pelkkään majoitukseen, vaan mukana on usein esimerkiksi ravintolatoimintaa tai muita oheispalveluita. Olemme ratkaisseet tämän Jeemly-järjestelmässä, missä voit hoitaa majoitus-, ravintola- ja oheispalvelumyynnin yhdellä kertaa. Näin säästät merkittävästi aikaa ja varmistat sujuvan tiedonkulun eri toimintojen välillä.

Integraatiot hotellivarausjärjestelmään ja varauskalenteriin

Hotellivarausjärjestelmäintegraation avulla hallitset majoitusliikkeen huonevarauksia helposti ja nopeasti. Asiakkaasi asioi varausjärjestelmässä, josta tiedot siirtyvät suoraan kassajärjestelmään asiakkaalle perustetulle tilille. Kaikki ostokset voidaan halutessa päättää tilimyyntiin, joka veloitetaan kokonaisuudessaan asiakkaan lähtiessä.

Varauskalentern kautta asiakkaasi varaavat helposti ajan hierontaan, kauneushoitolaan tai muuhun tarjoamaasi lisäpalveluun.

Ravintolatoiminnot samassa ohjelmistossa

Säästä aikaa tuomalla ravintolatoimintosi saman järjestelmän sisälle. Tutustu kassajärjestelmämme monipuolisiin ravintolatoimintoihin, kuten keittiöviesteihin, varastoseurantaan sekä pöytälaskunhallintaan alla olevan linkin kautta.