Siirry sisältöön sitemap

08/09/2023 | 2 min Lukuaika

Lehdistötiedote

Neljä johtavaa ohjelmistoalan yritystä yhdistivät voimansa – Syntyi Confirma, yritysten uusi kasvukumppani

DL Software, Nethit Systems, SKJ Systems ja Tietoaika ottivat tänään käyttöönsä uuden brändinimen ja -ilmeen. Alkaen 11.9.2023 yritykset tunnetaan nimellä Confirma. Uuden brändin lanseerauksella tavoitellaan entistä vahvempaa yhteistyötä ja parempaa asiakaskokemusta.

Yritysten ydinliiketoimintojen tehostamiseen keskittyvä Confirma tarjoaa ohjelmistoja ja palveluita pk-yritysten tarpeisiin eri toimialoilla. Uusi brändi yhdistää konsernin ERP-järjestelmiä, kassaratkaisuja, verkkokauppoja, taloushallinnon palveluita ja isännöintijärjestelmiä kokonaisvaltaisiksi ratkaisuiksi asiakkaiden tarpeiden mukaan. Uudistus lisää sitoutumista ensiluokkaiseen palveluun, kannattavuuteen ja pitkäaikaisiin kumppanuuksiin. Panostukset kasvuun jatkuvat, mikä tarkoittaa rekrytointeja toimipisteisiin ympäri Suomen.

Confirma Michael Söder

Olen äärimmäisen ylpeä saavutuksistamme kuluneiden vuosien aikana. Tiivis yhteistyö on kiihdyttänyt kasvua ja kehittänyt palveluitamme asiakkaidemme liiketoiminnan vauhdittamiseksi. Orgaanisen kasvun lisäksi olemme tehneet strategisia yritysostoja viime vuosien aikana. Nyt käännämme uuden sivun yhtiöiden historiassa. Brändiuudistus tukee kasvustrategiaamme kohti pohjoismaiden luotetuinta ja monipuolisinta ohjelmistoalan konsernia, kertoo yhtiöiden toimitusjohtaja Michael Söder.

Laaja valikoima, asiantuntevat palvelut

Confirman tarjonta jakautuu nyt kuuteen eri ratkaisualueeseen, joista voidaan paketoida ratkaisuja asiakkaan toimialan ja tarpeen mukaan. Uusi brändi kokoaa tuotteet ja asiantuntijapalvelut mieleenpainuviksi kokonaisuuksiksi. Asiakkaat pystyvät hahmottamaan kokonaisratkaisuja ja hyötyä ottamalla oikeat palvelut käyttöön oikeaan aikaan.

Brändiuudistus on jatkoa viime vuonna toteutetulle organisaatiomuutokselle, jossa keskityimme toiminnan ja prosessien tehostamiseen. Onnistuimme lisäämään liiketoimintayksikköjemme tehokkuutta ja kykyämme palvella asiakasta entistä monipuolisemmin. Kokonaisvaltainen valikoimamme on uniikki kilpailuetumme ja brändin rakentaminen luo entistä paremmat edellytykset asiakaskokemuksen kehittämiselle, markkinointi- ja myyntijohtaja Pekka Kero tiivistää.
Confirma Pekka Kero

Uusi raikas ilme, lämminhenkinen tyyli

Uusi brändi tuo mukanaan yhtenäisen ilmeen, joka heijastaa luotettavuutta, kehitystä ja kasvua. Identiteetin rakentaminen lähti liikkeelle omien arvojen ja ajureiden määrittelyllä, johon hyödynnettiin koko henkilöstön palautetta. Äänensävyksi määriteltiin tuttavallinen, asiantunteva ja mutkaton. Nyt kaikki confirmalaiset jakavat nämä yhteiset arvot, tyylin ja äänensävyn.

Confirma Simo Suoranta

Korostamme jokaisen vuorovaikutuksen merkitystä brändin rakentamisessa. Visuaalisen ilmeen, viestien ja äänensävyn on oltava johdonmukaisia kanavasta riippumatta. Brändin tulee puhutella asiakkaita, yhteistyökumppaneita mutta myös omaa henkilöstöämme. Siksi kerromme jatkossa entistä enemmän sekä asiakkaidemme että confirmalaisten tarinoita. Nostamme ihmiset ja heidän asiantuntijuutensa keskiöön, tuomalla yritysten kasvot esiin, markkinointipäällikkö Simo Suoranta toteaa.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt

Michael Söder

Toimitusjohtaja
michael.soder@confirma.fi
+358 2 07 701 701

Niclas Lundell

Head of Business Development
niclas.lundell@confirmasoftware.com
+358 50 313 7045


Confirma Software on pohjoismainen konserni, joka tarjoaa ohjelmistopalveluita pk-yrityksille sekä julkisen puolen toimijoille. Konserni työllistää jo yli 400 ammattilaista Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Palveluitamme hyödyntää jo yli 14 000 tyytyväistä asiakasta. Tuotetarjontaamme kuuluu muun muassa ERP-, kassa- ja verkkokauppajärjestelmiä, tilitoimisto- ja perintäpalveluita sekä työkaluja johdon raportointiin, laadunvalvontaan ja asiakaspalveluun. Konsernin liikevaihto oli yli 60 MEUR vuonna 2022.