Siirry sisältöön sitemap

02/01/2024 | < 1 min Lukuaika

Confirma Business Breakfast tilaisuudet helmikuussa

Confirma Business Breakfastit järjestethään helmikuussa 2024.

Odotetut aamupalaseminaarit käynnistyvät helmikuussa

Confirman aamupalaseminaarit käynnistyvät näyttävästi helmikuussa. Ilmoittaudu mukaan maksuttomaan aamupalatilaisuuteen ja tule ottamaan vauhtia vuoteen 2024 yhdessä alueesi toimijoiden kanssa.

Aamupäivän aikana pääset kuuntelemaan napakoita tietoiskuja, joissa käsittelemme liiketoiminnan ja henkilöstön kehittämisen ja kehittymisen avaintekijöitä niin ohjelmistojen, verkkokaupan, teknologioiden kuin maksamisenkin näkökulmista. Lisäksi pureudumme siihen, miten tehdä menestyksekästä bisnestä niin kivijalassa kuin verkossa. 

Kenelle maksuton aamupalaseminaari on suunnattu?

Confirma Business Breakfast on suunnattu toimijoille ja yrityspäättäjille, jotka etsivät uusia tapoja tai ratkaisuja monikanavaisen liiketoiminnan kehittämiseen, jotka haluavat tehostaa työntekoaan tai jotka ovat vasta käynnistämässä omaa liiketoimintaansa. Maksuton aamupalatilaisuutemme antaa konkreettisia vinkkejä sekä työkaluja parempaan liiketoimintaan sekä uusia näkemyksiä alkaneeseen vuoteen. Aamupalaseminaarin aikana pääset myös verkostoitumaan alueesi muiden toimijoiden kanssa

Maksuton Confirma Business Breakfast saapuu seuraaville paikkakunnille

1.2. klo 8–12 Vantaa – täynnä, ilmoittaudu jonotuslistalle
21.2. klo 8–12 Tampere – täynnä, ilmoittaudu jonotuslistalle
22.2. klo 8–12 Oulu – täynnä, ilmoittaudu jonotuslistalle

Tutustu aamupalaseminaarin ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan. Toimi nopeasti, sillä paikkoja on rajoitettu määrä.

Lue viimeisimmät kuulumisemme

18.06.2024 | < 1 min Lukuaika

ALV-muutokset Confirman järjestelmissä

Arvonlisäverokannan muutos 1.9.2024 vaikuttaa suoraan tuotteiden ja palveluiden hintaan, yrityksen kirjanpitoon sekä raportointiin. Lue tästä, miten muutos suoritetaan Confirman järjestelmissä.

Lue lisää
ERP-järjestelmä tulee valita oman yrityksen tarpeita kuunnellen.

23.05.2024 | 4 min Lukuaika

Mikä on tärkeää ERP-järjestelmän valinnassa?

ERP-järjestelmät ovat välttämättömiä nykyaikaisessa liiketoiminnassa, sillä ne integroivat yritysten kriittisiä toimintoja luoden yhtenäisen ja tehokkaan toimintaympäristön. Tässä artikkelissa sukellamme syvälle ERP-järjestelmien maailmaan ja opastamme sinua löytämään juuri sinun yrityksesi tarpeisiin sopivan toiminnanohjausratkaisun.

Lue lisää

05.01.2024 | 3 min Lukuaika

Ilmainen kassajärjestelmä voi käydä kalliiksi

Tuoreen yrittäjän haave – ilmainen kassajärjestelmä – ei sellaisenaan voi toteutua. Sopivaa kassajärjestelmää valittaessa kannattaa aina huomioida paitsi ratkaisun edullisuus, myös sen soveltuvuus juuri omaan liiketoimintaan.

Lue lisää