Siirry sisältöön sitemap

gradient background

Confirma Business Breakfast saapuu Vaasaan

Suuren suosion saanut Confirma Business Breakfast järjestetään Vaasan Sähkö Areenalla keskiviikkona 24. huhtikuuta klo 8-12.

Maksuton aamupalatilaisuus tarjoilee maittavan aamupalan lisäksi eväitä monikanavaisen kaupan menestystekijöihin, liiketoiminnan ytimen vahvistamiseen ja turvaamiseen sekä henkilöstön hyvinvoinnin tukemiseen. Aamun keynote-puheesta vastaa kaikkien tuntema Elastinen.

Tule mukaan inspiroitumaan ja verkostoitumaan alueesi toimijoiden kanssa!

Confirma Business Breakfast

Tervetuloa maksuttomaan aamupalaseminaariin

Aamupäivän aikana pääset kuulemaan napakoita tietoiskuja, joissa käsittelemme liiketoiminnan ja henkilöstön kehittämisen ja kehittymisen avaintekijöitä niin ohjelmistojen, verkkokaupan kuin maksamisen ja vakuutusten näkökulmista. Lisäksi pureudumme siihen, miten voit tehdä menestyksekästä bisnestä monikanavaisesti niin kivijalassa kuin verkossa.

Aamupalatilaisuuden päättää inspiroiva Elastinen, joka omassa keynote-puheenvuorossaan jakaa meille oman tarinansa siitä, miten periksiantamattomuus ja sinnikkyys siivittävät kohti menestystä.

Kenelle Business Breakfast on suunnattu?

Confirma Business Breakfast on suunnattu toimijoille ja yrityspäättäjille, jotka etsivät uusia tapoja tai ratkaisuja monikanavaisen liiketoiminnan kehittämiseen, jotka haluavat tehostaa työntekoaan tai jotka ovat vasta käynnistämässä omaa liiketoimintaansa. Maksuton aamupalatilaisuutemme antaa konkreettisia vinkkejä ja työkaluja parempaan liiketoimintaan sekä uusia näkemyksiä yrityksesi kehittämiseen. Aamupalaseminaarin aikana pääset myös verkostoitumaan alueesi muiden toimijoiden kanssa herkullisen aamupalan merkeissä.

Ilmoittaudu mukaan aamupalaseminaariin – paikkoja on rajoitetusti.

Confirma Business Breakfast
Business Breakfast
24.04.2024
|
Vaasan Sähkö Areena

Confirma Business Breakfast Vaasa

Maksuton aamupalaseminaari järjestetään keskiviikkona 24.4. klo 8-12 Vaasan Sähkö Areenalla. Tilaisuus on täynnä, mutta voit liittyä jonotuslistalle. Ilmoitamme sinulle heti, jos paikkoja vapautuu.

Ilmoittaudu mukaan
Tietoiskut

Tietoiskuista vauhtia liiketoimintaasi

Nappaa aamun tietoiskuista konkreettiset eväät siihen, miten voit erilaisten ratkaisujen avulla vahvistaa ja turvata monikanavaista liiketoimintaasi sekä tukea henkilöstösi työhyvinvointia uusien teknologioiden avulla.

Aamupäivän aiheita ovat:

Quick3 ERP – liiketoimintasi selkäranka | Ville Haka, Confirma

Monikanavaisen kaupan menestystekijät | Jani Lehtimäki, Confirma

Cyber-vakuutukset | Andreas Lindroos, Fennia

Teknologiaa työhyvinvointiin | Nico From, CTN

Maksamisen trendit ja tulevaisuus | Harri Kivistö, Verifone

Saatavienhallinnan ratkaisut osana menestyvää liiketoimintaa | Mattias Högnäs

Eteen ja Ylös | Elastinen

Confirma Business Breakfast keynote Elastinen

Aamun keynote: Elastinen – Eteen ja ylös

Confirma Business Breakfast huipentuu musiikkimaailman kirkkaimpiin tähtiin kuuluvan Elastisen keynote-puheenvuoroon. Elastinen on monille suomalaisille tuttu niin musiikistaan kuin Voice of Finland ja Vain Elämää -ohjelmista. Musiikkiuransa lisäksi hän on myös yrittäjä, tuottaja sekä kuntokeskuksen omistaja.

Aamupalaseminaarissamme pääroolissa on mies musiikin takana Elastisen jakaessa kuulijoille ainutlaatuisen tarinansa – Eteen ja ylös – joka kertoo siitä, miten periksiantamattomuus ja sinnikkyys ovat siivittäneet hänet kohti menestystä ja sitä, missä hän tänä päivänä seisoo. Tästä puheesta ei tule puuttumaan vauhtia, tunnetta, motivaatiota ja iloa!

Katso tunnelmia aiemmilta Business Breakfasteiltä

gradient background