Siirry sisältöön sitemap
gradient background

Sähköautojen latausasemat

Nosta kiinteistösi arvoa tarjoamalla vierailijoillesi mahdollisuus sähköajoneuvojen lataukseen. Confirman latausasemat voidaan asentaa olemassa oleviin lämmityspylväisiin, jolloin suuria investointeja ei tarvita. Skaalautuva palvelu on mahdollista laajentaa myös kiinteistön älyohjaukseen.

Sähköauton latausasemat yrityksille ja taloyhtiöille

Yrityksille

Palvele asiakkaitasi laajemmin ja mahdollista sähköajoneuvojen lataus tilojesi käyttäjille. Määrität itse hinnan palvelulle, jolloin voit halutessasi tehdä myös lisämyyntiä.

Domus-tukipalvelut ovat apunasi.

Taloyhtiöille

Nosta kiinteistösi arvoa lisäämällä autopaikoille ympäristöystävällisiä latausasemia. Asemat voidaan asentaa joko taloyhtiön yhteiskäyttöön vieraspaikoille tai asuntokohtaisille autopaikoille.

Julkisille toimijoille

Helppokäyttöiset latauspisteemme soveltuvat hyvin myös julkisten toimijoiden, kuten koulujen ja kuntien parkkipaikoille. Kysy lisätietoja asiantuntijoiltamme.

Latausaseman tekniset ominaisuudet

Latausasemiamme on saatavilla useana eri mallina kiinteistösi tarpeet huomioiden. Latauspisteet voidaan kiinnittää joko seinään tai tolppaan, ja niillä voidaan ladata yhtäaikaisesti 1-4 ajoneuvoa joko hitaalla tai nopealla latauksella. Latauksen ohella asemia voidaan käyttää myös moottorinlämmittiminä, jolloin et tarvitse erillistä lämmitystolppaa.

Lisätehoa latausasemien käyttöön tuovat erilaiset maksutavat sekä laajentaminen kiinteistön älyhallintaan.

Latausteho3,7 kW / 11 kW / 22 kW
Sähkökytkentä1-vaihe / 3-vaihe
PistoketyyppiType 2
Ajoneuvojen määrä1, 2 tai 4 ajoneuvolle
TurvallisuustoiminnotKuormituksen tasaus, vikavirtasuoja
EnergiamittariSisäänrakennettu ja dynaaminen latauskuorman hallinta
AsennustapaTolppa- tai seinäkiinnitys
EtäohjausLangattomasti verkkosovelluksella
gradient background

Latausasemaratkaisut eri tarpeisiin

Latauspiste 1:lle ajoneuvolle
Latauspiste 2:lle ajoneuvolle
Latauspiste 4:lle ajoneuvolle

Confirman sähköajoneuvojen latausasemien hyödyt

Sähköauton latausasema ja moottorilämmitin

Sähköauton latausasema ja moottorilämmitin

Latausasemamme sisältää aina myös moottorilämmittimen schuko-liitännällä. Sovelluksemme avulla myös moottorilämmityksen ajastaminen sujuu kätevästi kotisohvalta.

Sähköauton latausaseman jälkiasennus lämmityspylväisiin

Sähköauton latausaseman jälkiasennus lämmityspylväisiin

Latausasemamme on mahdollista liittää olemassa oleviin lämmityspylväisiin, jolloin suurta alkuinvestointia uusiin liitäntöihin ei tarvita. Vaihtoehtoisesti saat meiltä myös uudet pylväät liitäntöineen.

Lataamisen hallinta QR-koodilla tai sovelluksella

Lataamisen hallinta QR-koodilla tai sovelluksella

Asiakkaasi voivat käyttää palveluasi joko QR-koodilla tai tunnistautumalla sovelluksen kautta. Sovellus näyttää esimerkiksi vapaat latauspisteet ja mahdollistaa niiden varaamisen.

Laajennettavissa kiinteistön älyohjaukseen

Laajennettavissa kiinteistön älyohjaukseen

Palvelumme on laajennettavissa koko kiinteistön älyohjaukseen, jolla hallitset esimerkiksi valaistusta, ilmastointia, saunaa tai pesutupaa.

Tee lisämyyntiä ja määrittele käyttäjäkohtaisia hintoja

Tee lisämyyntiä ja määrittele käyttäjäkohtaisia hintoja

Määrittele itse latauksen hinta, jota tilojesi käyttäjille tarjoat. Näin voit tehdä latausasemilla myös lisämyyntiä. Sovelluksen avulla määrität myös käyttäjäkohtaisia hinnastoja ja palvelet asiakkaitasi kokonaisvaltaisemmin.

Kestävä ja turvallinen ratkaisu pohjoismaisiin olosuhteisiin

Kestävä ja turvallinen ratkaisu pohjoismaisiin olosuhteisiin

Pohjoismaisiin olosuhteisiin kehitetyt sähköauton latauspisteemme on rakennettu kestävyys ja turvallisuus edellä: kaikista asemistamme löytyy henkilösuojakytkin sekä vuotovirtamittari.

Avainominaisuudet

Monipuoliset maksutavat helpottavat latauksen aloittamista

Latausasemasi käyttäjät voivat maksaa latauksen joko ilman tunnistautumista QR-koodilla tai kirjautuneena käyttäjänä Confirman lataussovelluksella. Voit itse päättää, mihin hintaan latauspalvelua vieraillesi tarjoat. Pääset muuttamaan hinnoittelua helposti taustajärjestelmässä milloin tahansa. Käyttö laskutetaan asiakkailtasi käyttäjäkohtaisesti kulutuksen mukaan. Maksujen tilitys on mahdollista jakaa tarpeen mukaan myös useamman toimijan kesken.

QR-koodilla maksaminen soveltuu erityisesti kiinteistöihin, joissa vierailee paljon satunnaisia käyttäjiä. Asiakas aloittaa latauksen skannaamalla latausasemasta QR-koodin ja suorittamalla maksun monipuolisilla maksutavoilla. Latauksen päätyttyä summa veloitetaan asiakkaaltasi ja tilitetään sinulle.

Verkkosovellus on hyvä valinta kiinteistöihin, joissa käyttäjien vaihtuvuus on pienempää. Asiakas kirjautuu sovellukseen käyttäjätunnuksellaan, joka on kytketty käyttämääsi järjestelmään. Tiedot veloitettavista maksuista päivittyvät automaattisesti taustajärjestelmään, josta ne siirtyvät suoraan laskutukseen.

Taustajärjestelmä mahdollistaa laajentamisen kiinteistön älyohjaukseen

Palvelumme on mahdollista laajentaa koskemaan koko kiinteistösi hallintaa. Automatisoimalla eri toimintoja säästät energiakustannuksissa, tehostat tilojesi käyttöä sekä vähennät kustannuksia keskittämällä kiinteistön älyhallinnan yhdelle kumppanille.

Ohjelmistolla onnistuu muun muassa:

– Valaistuksen ja ilmastoinnin hallinta
– Lämmityksen ohjaus
– Kulunvalvonta
– Varausjärjestelmä
– Urheilutilojen valvontajärjestelmä
– Porrastaulu
– Saunan ja pesutilojen ohjaus
– Autotallin oven automaattinen ohjaus
– Huoneistokohtainen energian, lämmön tai veden kulutuksen mittaus ja kulutusperusteinen veloitus

Ota yhteyttä myyntiin

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä