Siirry sisältöön sitemap
gradient background

Kauneus ja hyvinvointi

Omaksi tai vuokralle

Voit vuokrata kassaohjelmiston ja halutessasi myös kassalaitteet joustavasti juuri siksi aikaa kuin sitä tarvitset. Vuokraamalla kassajärjestelmän säästyt suurilta kertainvestoinneilta ja varmistat laitteidesi toimivuuden joka tilanteessa.

Sujuvat myyntitapahtumat

Viimeistele asiakaskokemus sujuvalla myyntitapahtumalla. Kassasta löytyvät räätälöidyt valikot ja tuotteiden myynti EAN-koodilla nopeuttavat maksutilannetta. Monipuolisista maksutavoista jokainen löytää itselleen sopivan vaihtoehdon.

Kanta-asiakasjärjestelmä

Lisää asiakastyytyväisyyttä ja nosta palvelutasoasi ottamalla käyttöön monipuoliset kanta-asiakastoiminnot, joiden avulla houkuttelet asiakkaasi palaamaan liikkeeseesi uudelleen ja uudelleen.

Kassajärjestelmä kauneushoitoloille, kampaamoille ja fysioterapeuteille

Vuokrattava Jeemly-kassajärjestelmä

Vuokraamme kassajärjestelmän tarvitsemallesi ajanjaksolle juuri siksi aikaa kuin tarvitset. Saat kassajärjestelmän käyttöösi jopa muutamassa päivässä.

Ota yhteyttä

Avaintoiminnot

 1. Kassamyynti
 2. Asiakasrekisteri
 3. Toimenpidekirjaukset
 4. Tuotemyynti
 5. Myyjäkohtainen raportointi
 6. Varasto- ja kateseuranta
 7. Kampanjat

Kasvata ratkaisua mm.

 1. Kanta-asiakastoiminnot
 2. Lahjakortit
 3. Liittymä ajanvarausohjelmaan
 4. Mobiilimaksutavat
 5. Pilvipalvelu
 6. Verkkokauppa
gradient background

Avaintoiminnot

Kanta-asiakastoiminnot mahdollistavat yksilöllisen palvelun

Paranna asiakaspalveluasi ja houkuttele asiakkaasi palaamaan liikkeeseesi uudelleen ja uudelleen. Voit tarjota etuja heti ostosten yhteydessä tai vaihtoehtoisesti asiakkaasi voi kerryttää bonusta sovitun jakson ajan ja hyödyntää suuremman bonuksen kerralla. Tallentamalla asiakkaallesi tehdyt toimenpiteet ja myydyt tuotteet kanta-asiakasrekisteriin näet esimerkiksi asiakkaalla käyttämäsi värit tai mahdolliset allergiat ja sujuvoitat näin tulevia käyntejä.

Kanta-asiakasviestinnän avulla asiakkaasi saavat ensimmäisenä tiedon uusista palveluistasi, tarjouksistasi ja tapahtumistasi. Voit myös ryhmitellä asiakkaita kiinnostuksenkohteiden mukaan, jolloin jokainen saa juuri itseään kiinnostavaa viestintää ja markkinointia.

Tarkat erittelyt vuokratuolilaisille

Kassajärjestelmämme tarkat raportointimahdollisuudet helpottavat huomattavasti vuokratuolilaisten toimintaa. Jokaiselle vuokratuolilaiselle voidaan kohdentaa henkilökohtainen tilitysraportti, josta he voivat erotella myynnit ja provisiot helposti omaan kirjanpitoonsa.

Raportointi tukee toimintasi suunnittelua

Voidaksesi suunnitella liiketoimintaasi, tarvitset oikeaa ja ajantasaista tietoa päätöksenteon tueksi. Seuraa liiketoimintaasi reaaliajassa laajojen myyntiraporttien avulla. Kun olet perillä varastosi tilanteesta sekä tekemästäsi katteesta, helpottuu liiketoimintasi hallinta huomattavasti.

Selkeä raportointi mahdollistaa myös vertailun useilla eri kriteereillä, kuten myynti- ja kate-euroilla, myyntimäärillä tai eri kausien kehityslukujen mukaan. Syvällisempään liiketoiminnan analysointiin löydät meiltä myös kattavat Business Intelligence -ratkaisut.

Ota yhteyttä myyntiin

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä