Siirry sisältöön sitemap
gradient background

Ravintolat ja kahvilat

Asiakaspalvelu on ravintolan sydän, ja kassajärjestelmän täytyy pystyä vastaamaan toimialan monipuolisiin tarpeisiin. Jeemly-kassaratkaisumme sisältää tarvittavat perustoiminnot kahvilan tai ravintolan pyörittämiseen ja laajenee tarvittaessa pala kerrallaan.

Asiakaspalvelu keskiössä

Myy nopeasti selkeältä kosketusnäytöltä, jossa tuotteet ovat helposti löydettävissä omien kategorioidensa takana. Integroitu tai kannettava maksupääte mahdollistaa turvalliset maksut eri maksutavoilla.

Monipuoliset ruokatilaukset

Asiakaspalvelu nopeutuu ja tehostuu, kun Jeemly-kassajärjestelmä välittää asiakkaasi tilauksen erikoisvalintoineen automaattisesti keittiölle. Verkkotilauksella asiakkaasi voivat tilata ruokansa myös etukäteen tai kotiinsa toimitettuna.

Varasto aina ajan tasalla

Reaaliaikaisella varastoseurannalla pidät valikoimasi ajan tasalla ja minimoit hävikin. Varastokirjaukset tukuista hoituvat kätevästi sähköisten kuormakirjojen avulla.

Kassajärjestelmät kahviloille ja ravintoloille

Kahvilan kassaratkaisu

Valmiiksi paketoitu kahvilaratkaisumme sisältää kaikki toiminnot, joita tarvitset kahvilan tehokkaaseen pyörittämiseen.

78 €/kk

Varaa demo
 1. Kassamyynnin toiminnot, tuotetietojen hallinta, tuotevalikot
 2. Asiakasrekisteri ja tilimyynti sekä kampanjahallinta
 3. Keittiöviestit
 4. Laaja raportointi
 5. Kassa- ja oheislaitteet
 6. Tuki- ja vaihtolaitepalvelut

Ravintolan kassaratkaisu

Laajenna kahvilaratkaisu ravintolalle sopivaksi lisäämällä mukaan esimerkiksi reseptiikka ja pöytälaskunhallinta.

98 €/kk

Varaa demo
 1. Kahvilaratkaisun ominaisuudet
 2. Varasto- ja kateseuranta
 3. Reseptiikka
 4. Pöytäkartat
 5. Pöytälaskunhallinta
 6. Happy Hour -toiminnot

Kasvata ratkaisua mm.

 1. Tuote- ja raportointihallinta selaimessa
 2. Maksupäätteet
 3. Mobiili-inventointipäätteet
 4. Laskupalvelu
 5. Verkkotilaukset
 6. Kanta-asiakastoiminnot mobiilissa
 7. Sähköiset kirjanpitoliittymät
 8. Sähköiset kuormakirjat
 9. Ravintoloiden ketjutuki
gradient background

Avaintoiminnot

Myy missä tahansa tabletkassan avulla

Tabletkassa eli liikkuva kassa helpottaa tarjoilijoidesi työtä etenkin terassi- ja pop up -myynnissä. Kassa kulkee aina tarjoilijan mukana ja nopeuttaa asiakaspalvelua. Myynti voidaan hoitaa suoraan tabletilla, eikä erillisiä kassalaitteita tarvita. Kun asiointi hoituu kerralla loppuun, saadaan myös tilaukset keittiöön reaaliajassa.

Yksinkertaista tilausten käsittelyä keittiöohjauksella

Jeemly-kassajärjestelmä välittää keittiöön tarjoilijan kirjaamat annoskohtaiset tiedot, erilaiset lisukevalinnat tai vapaamuotoisen tekstin keittiötä ohjaamaan. Annoskuitit tulostuvat keittiössä automaattisesti, ja ryhmittyvät pöydittäin varmistaen yhtäaikaisen valmistuksen. Keittiökirjoittimen sijaan voidaan käyttää myös keittiönäyttöä, jolloin annosten valmistuminen kuitataan kosketusnäytöllä. Keittiökuitti tai näytölle vietävä tilaus on myös mahdollista ohjata tuotekohtaisesti esimerkiksi eri keittiöosastoihin tai baariin.

Tehosta asiakaspalvelua itsepalvelukassan avulla

Itsepalvelukassa on nopea tapa palvella asiakkaitasi myös ruuhka-aikoina. Helppokäyttöinen itsepalvelukassa toimii yhtenä tilauskanavana perinteisen kassan sekä verkkotilausten rinnalla. Näin voit palvella asiakkaitasi joustavasti ja oikea-aikaisesti.

gradient background

Verkkotilaus tuo ravintolasi asiakkaan luo

Verkkotilausten avulla tarjoat asiakkaille vaivattoman vaihtoehdon tilauksen tekemiseen. Verkon kautta tehdyt tilaukset siirtyvät suoraan ravintolajärjestelmään, mikä tehostaa toimintaa ja vähentää virheitä. Hakukoneiden tuloksissa optimoituva verkkotilausportaali tuo ravintolalle lisänäkyvyyttä verkossa auttaen tavoittamaan uusia asiakkaita ja kasvattamaan asiakaskuntaa. Hallinnoimalla portaalia itse, säästyt myös ulkoisten palvelualustojen perimiltä komissiomaksuilta.

Kasvata ratkaisua

Seuraa myyntiäsi missä ja milloin vain

Pilvipalvelun avulla seuraat reaaliaikaisesti myyntiä ravintoloittain ja kassoittain – tarvittaessa jopa tuote- ja tositetasolla. Pilvipalvelussa voit myös ylläpitää tuote- ja asiakastietoja, ja tiedot päivittyvät saman tien ravintolaan. Jeemly-kassaohjelma asennetaan aina paikallisesti päätelaitteeseen, joten se toimii tarvittaessa myös ilman internet-yhteyttä. Näin varmistat, että myyntisi ei pysähdy missään vaiheessa.

Sitouta asiakkaasi kanta-asiakasohjelmilla

Kanta-asiakaseduilla houkuttelet asiakastasi palaamaan – mitä useammin asiakas vierailee ravintolassasi, sitä parempia etuja voit hänelle tarjota. Vaihtoehtoja kanta-asiakasohjelmille on useita aina perinteisestä lounaspassista heti lunastettaviin ilmaistuotteisiin tai tuotealennuksiin.

Kanta-asiakasohjelmalla keräät tietoa asiakkaidesi ostokäyttäytymisestä. Tietojen pohjalta viestit asiakkaillesi juuri heitä kiinnostavista aiheista kuten teemaviikoista, esiintyjistä tai tarjouksista. Voit ryhmitellä asiakkaasi heidän kiinnostuksen kohteiden pohjalta tehden markkinointiviestinnästä entistä relevantimpaa.

Tehosta seurantaa ja suunnittelua tuotetietojen hallinnalla

Tuotetietojen ja hintojen keskitetty hallinta useamman kassan ravintolassa tai ravintolaketjussa tehostaa toimintaasi merkittävästi. Helpota valikoiman käsittelyä perustamalla uudet tuotteet ja tiedottamalla poistuvista automaattisesti asiakaspalvelijoille. Voit seurata myyntiä tuote- ja päivätasolla raportoinnin avulla. Monipuoliset raportit kattavat kaikentyyppisten ravintoloiden tarpeet tuotteiden menekistä ja työajan käytöstä aina kokonaismyyntiin ja tulokseen saakka. 

Ota yhteyttä myyntiin

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä