Siirry sisältöön sitemap

Verkkokauppa

Kassajärjestelmä | 2 min Lukuaika

A-T Lastenturva

Lastentarvikkeiden erikoisliike A-T Lastenturva tuli Confirman asiakkaaksi, kun se tarvitsi kassavirtaratkaisun, jossa myymälän ja verkkokaupan myyntiä saattoi ohjata yhdestä järjestelmästä. Yritys haki kasvua verkosta, mutta entisellä usean ohjelman järjestelmällä myynnin kokonaisuuden hallinta oli käynyt liian työlääksi.

Lue koko asiakastarina

Verkkokauppa | 2 min Lukuaika

Paccanen

Haave omasta urheiluvaateliikkeestä ehti hautua oululaisen Petteri Siekkisen mielessä useamman vuosikymmenen ajan. Kun mies viimein päätti ruveta tuumasta toimeen, kävi kaikki vauhdilla. Ensin aukesi kivijalkamyymälä Paccanen ja vain vuotta myöhemmin verkkokauppa.

Lue koko asiakastarina

ERP-järjestelmä | < 1 min Lukuaika

Kariteam

Toimistotukku Karissa on käytössä Confirman verkkokauppa-, ERP- ja kassaratkaisut. Verkkokauppaa on jatkokehitetty räätälöidyillä ominaisuuksilla, jotta loppuasiakkaiden tarpeisiin voitaisiin vastata entistä paremmin.

Lue koko asiakastarina

Verkkokauppa | < 1 min Lukuaika

Ruoto

Toimiva verkkokauppa on Ruodolle näyteikkuna, katalogi ja markkinointikanava. Flowvy-verkkokaupan ja kivijalkamyymälän yhdistelmällä Ruoto on kasvanut nopeasti Suomen suurimmaksi metsästys- ja kalastusliikkeeksi.

Lue koko asiakastarina