Hoppa till innehåll
gradient background

Skönhet och välbefinnande

Köp eller hyra

Du kan flexibelt hyra vårt kassaprogram och vid behov även kassaapparater under den tid du behöver dem. Genom att hyra ditt kassasystem undviker du stora engångsinvesteringar och säkerställer att din utrustning fungerar i alla situationer.

Smidiga försäljningstransaktioner

Fullända kundupplevelsen med en smidig försäljningstransaktion. Kassasystemets skräddarsydda menyer och försäljning av produkter med EAN-koder påskyndar betalningssituationen. Bland vårt breda utbud av betalningsmedel kan var och en hitta ett lämpligt alternativ.

Stamkundssystem

Öka kundnöjdheten och höj din servicenivå genom att ta i bruk mångsidiga stamkundsfunktioner som får dina kunder att återvända till din butik om och om igen.

Kassasystem för skönhetssalonger, frisörer och fysioterapeuter

Uthyrning av Jeemly-kassasystemet

Vi hyr ut vårt kassasystem för den tidsperiod du önskar, precis när du behöver det. Du kan börja använda kassasystemet inom bara några dagar.

Ta kontakt

Nyckelfunktioner

 1. Kassaförsäljning
 2. Kundregister
 3. Transaktionsregister
 4. Produktförsäljning
 5. Försäljarspecifik rapportering
 6. Lager- och täckningsuppföljning
 7. Kampanjer

Utöka lösningen med bland annat

 1. Stamkundsfunktioner
 2. Presentkort
 3. Gränsnitt för tidbokningsprogram
 4. Mobila betalningsmedel
 5. Molntjänst
 6. Webbshop
gradient background

Nyckelfunktioner

Stamkundsfunktioner för individuellt anpassad service

Förbättra din kundservice och locka dina kunder att återvända till din butik om och om igen. Du kan erbjuda förmåner direkt i samband med inköp, eller alternativt kan dina kunder samla bonuspoäng under en avtalad tidsperiod och dra nytta av en större bonus senare. Genom att spara de åtgärder som vidtagits och de produkter som sålts till din kund i ditt stamkundsregister kan du för att effektivisera framtida besök exempelvis se vilka färger du använt för en kund eller hens eventuella allergier.

Med hjälp av stamkundskommunikation får dina kunder vara bland de första att höra om dina nya tjänster, erbjudanden och evenemang. Du kan också gruppera dina kunder efter deras intressen, så att var och en får motta den kommunikation och marknadsföring som intresserar just dem.

Detaljerade specifikationer för hyrda frisörstolar

De exakta rapporteringsfunktionerna i vårt kassasystem gör livet mycket enklare för dig som hyr ut frisörstolar. Du kan tilldela en personlig redovisningsrapport till varje frisör som hyr en stol, från vilken de enkelt kan åtskilja försäljning och provisioner för sin egen bokföring.

Rapportering till stöd för planering av verksamheten

För att kunna planera din affärsverksamhet behöver du korrekt och aktuell information till stöd för ditt beslutsfattande. Övervaka din affärsverksamhet i realtid med hjälp av omfattande försäljningsrapporter. När du är medveten om din lagersituation och den täckning du gör blir det mycket lättare att hantera din affärsverksamhet.

Tydlig rapportering möjliggör också jämförelse med en rad olika kriterier, så som försäljnings- och täckningssummor, försäljningsvolymer eller utvecklingstal för olika säsonger. För mer djupgående analyser av affärsverksamheten erbjuder vi också kompletta Business Intelligence-lösningar.