Hoppa till innehåll
gradient background

Restauranger och caféer

Kundservicen är restaurangens hjärta och kassasystemet måste tillgodose branschens mångsidiga behov. Vår Jeemly-kassalösning innehåller de grundläggande funktioner som behövs för att driva ett café eller en restaurang och expanderar vid behov bit för bit.

gradient background checkmark

Jeemly är nu en del av Confirma!

Kundservice i fokus

Sälj snabbt med en tydlig pekskärm, där du lätt hittar produkterna bakom sina egna kategorier. En integrerad eller portabel betalterminal möjliggör säkra betalningar med olika betalningssätt.

Mångsidiga matbeställningar

Kundservicen blir snabbare och effektivare när Jeemly-kassasystemet automatiskt vidarebefordrar kundens order med specialval till köket. Via webben kan dina kunder även beställa mat på förhand, eller levererad till sitt hem.

Alltid uppdaterad lagerstatus

Med lageruppföljning i realtid håller du ditt sortiment uppdaterat och minimerar svinnet. Lagerbokföringen från grossisterna sköts behändigt med hjälp av elektroniska fraktsedlar.

Kassasystem för caféer och restauranger

Kassalösning för café

Vår cafélösning i färdigt paket innehåller alla funktioner du behöver för att effektivt driva ditt café.

78 €/mån.

Ta kontakt
 1. Kassahantering, hantering av produktuppgifter, produktmenyer
 2. Kundregister och kontoförsäljning samt kampanjhantering
 3. Köksmeddelanden
 4. Omfattande rapportering
 5. Kassa- och kringutrustning
 6. Stödtjänster och tjänster för bytesutrustning

Kassalösning för restaurang

Utöka cafélösningen för restaurangen genom att lägga till exempelvis recept och hantering av notor.

98 €/mån.

Ta kontakt
 1. Cafélösningens egenskaper
 2. Lager- och täckningsuppföljning
 3. Recept
 4. Bordskartor
 5. Hantering av notor
 6. Happy Hour-funktioner

Utöka lösningen med bland annat

 1. Produkt- och rapporthantering i webbläsaren
 2. Betalterminaler
 3. Mobila inventeringsterminaler
 4. Fakturatjänst
 5. Webbordrar
 6. Stamkundsfunktioner i mobilen
 7. Elektroniska bokföringsanslutningar
 8. Elektroniska fraktsedlar
 9. Kedjestöd för restauranger

Nyckelfunktioner

Sälj var som helst med kassa i pekplatta

En kassa i pekplattan, det vill säga en mobil kassa, underlättar servitörernas arbete, särskilt vid terrass- och pop up-försäljning. Kassan följer alltid med servitören och snabbar upp kundservicen. Försäljningen kan skötas direkt på pekplattan och inga separata kassaapparater behövs. När ärendet slutförs på en gång fås också beställningarna till köket i realtid.

Förenkla hanteringen av beställningar med köksstyrning

Jeemly-kassasystemet förmedlar portionsvisa uppgifter som servitören antecknat, val av birätter eller fritt formulerad text som handledning till köket. Portionskvitton skrivs ut automatiskt i köket och grupperas enligt borden för att säkerställa samtidig tillagning. I stället för en skrivare i köket kan även en skärm i köket användas, varvid portionerna kvitteras på pekskärmen. Det är också möjligt att styra ett kökskvitto eller en beställning som görs på skärm produktvis exempelvis till olika köksavdelningar eller till baren.

Effektivisera kundservicen med hjälp av en självbetjäningskassa

En självbetjäningskassa är ett snabbt sätt att betjäna dina kunder även under rusningstider. Den lättanvända självbetjäningskassan fungerar som en beställningskanal vid sidan av den traditionella kassan och webbeställningar. På så sätt kan du betjäna dina kunder flexibelt och i rätt tid.

gradient background

Webbeställningar tar din restaurang till kunden

Med hjälp av webbeställningar ger du kunderna en enkel beställningsmöjlighet. Beställningar som görs via nätet överförs direkt till restaurangsystemet, vilket effektiviserar verksamheten och minskar antalet fel. En webbaserad beställningsportal optimerar sökmotorernas resultat och ger restaurangen extra synlighet på webben samt hjälper dig att nå nya kunder och utvidga din kundkrets. Genom att administrera portalen själv slipper du också de kommissionsavgifter som externa serviceplattformar uppbär.

Utöka lösningen

Följ upp din försäljning när som helst och var som helst

Med hjälp av vår molntjänst följer du upp försäljningen i realtid per restaurang och kassa – och vid behov rentav på produkt– och verifikatnivå. I molntjänsten kan du också administrera produkt- och kunduppgifter, som genast uppdateras till restaurangen. Jeemly-kassaprogrammet installeras alltid lokalt på terminalen och fungerar vid behov även utan internetuppkoppling. På så sätt försäkrar du dig om att din försäljning inte stannar upp i något skede.

Engagera dina kunder med ett stamkundsprogram

Med stamkundsförmåner lockar du din kund att återvända – ju oftare kunden besöker din restaurang, desto bättre förmåner kan du erbjuda hen. Det finns flera alternativ för stamkundsprogram, allt från traditionella lunchpass till gratisprodukter eller produktrabatter som kan lösas in direkt.

Med stamkundsprogrammet samlar du information om dina kunders köpbeteende. På basis av informationen informerar du dina kunder om teman som intresserar just dem, såsom temaveckor, artister eller erbjudanden. Du kan gruppera dina kunder utifrån deras intressen och göra marknadsföringskommunikationen mer relevant

Effektivisera uppföljning och planering med hantering av produktuppgifter

Att centralisera hanteringen av produktuppgifter och priser i restauranger eller restaurangkedjor med flera kassor gör din verksamhet avsevärt effektivare. Underlätta hanteringen av sortimentet genom att skapa nya produkter och automatiskt informera kundtjänstpersonalen om utgående produkter. Med våra rapporter kan du följa försäljningen på produkt- och dagsnivå. Våra mångsidiga rapporter täcker behoven hos alla typer av restauranger, från produktåtgång och arbetstid till totalförsäljning och resultat.