Hoppa till innehåll
gradient background

Mode- och sportaffärer

Med vår lösning för mode- och idrottsaffärer kan du erbjuda dina kunder en enhetlig upplevelse i både butiken och online. Ett system gör det enklare att hantera säsongerna och du kan fokusera på att betjäna dina kunder. 

gradient background checkmark

Jeemly är nu en del av Confirma!

Satsa på en smidig kundupplevelse 

Hantera dina produkter på ett ställe – du och dina kunder har alltid tillgång till aktuell information om dina tillgängliga produkter. En smidig betalningsmiljö och mångsidiga betalningssätt i butiken och online kompletterar den lyckade kundupplevelsen. 

Hantera dina produkter enklare

Våra kassasystem och webbshop är en del av samma system, vilket gör att de fungerar sömlöst ihop. Du ser alltid lagersaldot i realtid både i kassasystemet och i webbutiken. 

Bemöt dina kunder på alla marknadsplatser 

Sälj i en fysisk affär, online eller i en pop up-butik. Ge dina kunder heltäckande service med hjälp av lojalitetsprogram och riktad kundkommunikation. På så sätt väcker du dina kunders intresse och lockar dem tillbaka för att köpa igen. 

Kassa- och webbutikslösningar för mode- och idrottsaffärer

Kassasystem för mode- och idrottsaffärer

Mode- och idrottsaffärer behöver ett mångsidigt kassasystem. Branschspecifika specialfunktioner, så som färg- och storlekssortiment, möjliggör mångsidig produktförsäljning och snabb kundservice.

Fråga mer

Exempellösning

 1. Kassafunktioner
 2. Inköpsorder och -förslag efter volym
 3. Omfattande och mångsidig rapportering
 4. Lagerhantering och varningsgränser
 5. Omfattande produkthantering
 6. Kampanjhantering
 7. Färg- och storlekssortiment
 8. Hantering av kundinformation

Webbshop för mode- och idrottsaffärer

Utvidga din verksamhet online med hjälp av ett kassasystem som kan sömlöst integreras med webbshop. E-handelsplattformen Flowvy kommer med funktioner som är väsentliga för mode- och idrottshandeln.

Läs mer

Exempellösning

 1. Näthandelsplattform med kassaintegration
 2. Lageruppföljning i realtid
 3. Skräddarsytt produktträd för webbshop
 4. Omfattande logistikintegrationer
 5. Mångsidiga betalningssättsintegrationer
 6. Färg- och storlekssortiment
 7. Produktpaket
 8. Förslag på kompatibla produkter
 9. Tilläggstjänster för produkter (t.ex. tryck)

Som stöd för kassasystem och webbshop

 1. Lojalitetsprogram
 2. Kedjestyrning för flera verksamhetsställen
 3. Presentkortsfunktioner
 4. Tryckprodukter och produktanpassning
 5. Delbetalning
 6. Ekonomiförvaltningstjänster
 7. Bokföringsanslutningar
 8. Grossistleverantörsanslutningar

Nyckelfunktioner

Färg- och storlekssortiment

För kläd-, sko- och idrottsaffärer är det viktigt att kunden hittar rätt färg och storlek. Butikspersonalen kan snabbt kontrollera om den efterfrågade modellen finns tillgänglig i affären, på lagret eller i en annan affär. Samma personalisering är tillgänglig för kunden även i webbutiken. 

När du planerar sortimentet och gör inköp kan du dra nytta av exakta rapporter om produktförsäljningen för föregående säsong. Du kan enkelt kontrollera i rapporten slutsålda produkter och olika produkters och färgers efterfrågan. Du kan analysera lönsamheten på produkt-, grupp-, märkes- och leverantörsnivå. 

Confirman Business Intelligence -työkalut helpottavat arkea

Rapportering

Du behöver korrekt och aktuell information för att kunna planera din verksamhet. I Jeemly hittar du mångsidiga rapporter som hjälper dig att planera framtida säsonger och inköp. 

I rapporterna ser du till exempel hur snabbt produkterna du köpte säljs från lagret eller hur snabbt du kommer att uppnå ditt försäljningsmål för ett visst parti. Du kan också analysera lönsamheten per produkt, leverantör och märke. 

Den tydliga rapporteringen möjliggör också jämförelser med en rad olika kriterier, så som försäljning och lönsamhet i euro, försäljningsvolym eller utveckling per säsong.  För mer djupgående analyser om affärsverksamheten erbjuder vi vår heltäckande Business Intelligence-lösning. 

Lojalitetsprogram

Lojalitetsprogram är ett sätt att locka kunderna tillbaka till din butik om och om igen. Du kan erbjuda förmåner direkt vid kassan, eller alternativt kan dina kunder samla bonuspoäng under en viss tidsperiod och dra nytta av en större bonus senare. Lojalitetsprogrammets funktioner kan användas förutom i butiken också i Flowvy-webbshop

Underlätta kundkommunikationen genom att gruppera kunder efter köpbeteende eller andra egenskaper. På så sätt får kunderna alltid sådan kommunikation som väcker deras intresse. 

Utöka lösningen

Kedjehantering

När alla kassor vid alla kedjans affärer använder samma system, uppdateras pris- och saldoförändringar omedelbart i alla butiker. Också produktöverföringar mellan affärer hanteras enkelt via kassasystemet. 

Leverantöranslutningar

Leverantörsanslutningar säkerställer att du alltid har aktuell information om alla försäljningsartiklar. Samtidigt berikar du automatiskt produktinformationen med till exempel produktbilder. Du kan också importera leverantörens följesedlar till systemet som elektroniska inköpsorder. 

Taloushallinnon ulkoistuspalvelut vapauttavat työaikaasi.

Ekonomiförvaltningstjänster

Spara tid genom att lägga ut din ekonomiska förvaltning till vår revisionsbyrå Cash-In. Vi erbjuder bland annat påminnelse- och inkassotjänster, livscykeltjänster för fakturor och faktureringstjänster. Bekanta dig med vårt breda utbud av ekonomiförvaltningstjänster här.