Hoppa till innehåll
gradient background

Affärer för fritidsmaskiner

Effektivisera processerna och minska dubbelarbetet genom att lägga alla dagliga funktioner i fordonsaffären under samma programvara. Hos oss hittar du mångsidiga ERP-lösningar för försäljning av fritidsmaskiner, med tillhörande specialfunktioner.

gradient background checkmark

DL Software är nu en del av Confirma!

Ett system

Arbetet blir smidigare och snabbare när de väsentliga verktygen för försäljning av fritidsmaskiner, såsom service, köp, offert, order och ekonomiförvaltning, finns på samma plats. Data behöver inte överföras mellan olika system, vilket minskar risken för mänskliga fel.

Integration med leverantörer

Programmets leverantörsanslutningar underlättar inköpsordrar, då leverantörsprislistor, produktregister och lagersaldon fås direkt till det egna systemet. Tack vare detta kan du möta kundernas behov med ett brett produktsortiment.

Många försäljningskanaler

Oavsett med vilken enhet eller från vilken försäljningskanal du säljer produkter gör kundspecifika priser och lagertillgänglighet i realtid det lättare att göra affärer. På verksamhetsställena påskyndar en kassa med pekskärm försäljningen och på webben kan produkterna säljas i en eller flera webbutiker. På fältet har säljaren en behändig app att tillgå.

ERP-lösningar för affärer för fritidsmaskins affärer

Exempellösning

Hos oss hittar du alla verktyg som behövs för att driva daglig affärsverksamhet vid maskin- och båtaffärer. Lösningen skräddarsys efter dina behov.

Kontakta oss
 1. Offert, order, fakturering, kassa
 2. Köpfunktioner och köparens verktyg
 3. Lagerhantering
 4. Kund- och leverantörsregister
 5. Registernummer sökfunktion (Trafi)
 6. Meddelanden (SMS/e-post)
 7. Underhållsfunktioner
 8. Elektronisk ekonomiförvaltning

Utöka lösningen med bland annat

 1. Webbshop
 2. Mobilapp
 3. Business Intelligence
 4. Tidsbokningskalender på webbplatsen
 5. CRM
 6. Betalningspåminnelser och inkasso
 7. Ekonomiförvaltningstjänster

Nyckelfunktioner

Dokumenthantering och uppgiftsförfrågningar enkelt på ett och samma ställe

I ERP-programmet hittar du en elektronisk signatur för att skicka dokumenten för underskrift till kunden med bara några klick. Dokument som väntar på underskrift hittar du i en vy och du får ett meddelande när kunden har signerat dokumentet. I programmet finns också en registernummer (Trafi) och kreditupplysnings sökfunktioner.

Serviceåtgärder från bokning till fakturering

Service är ofta en integrerad del av maskinaffärens tjänster. Hos oss hittar du ett omfattande utbud av verktyg, såsom servicebeställningar och delning av dem till flera faktureringsposter, resurshantering, servicesamtal med det inbyggda CRM-verktyget samt verktyg för eftermarknadsföring för att underlätta rutinerna. Dina kunder bokar tid för service med hjälp av en smidig kalenderbokningsfunktion och påminnelser om kommande tidsbokningar samt meddelanden om färdiga servicearbeten skickas automatiskt till kundens telefon.

Mobilappen och digitala arbetsordrar förenklar mekanikernas arbete, och tidsanvändningen kan följas med hjälp av ett stämplingsverktyg. Dessutom är det möjligt att spara servicehistoriken i programmet, som även kunderna kan se. Nödvändiga tilläggsarbeten kan skickas till kunden för godkännande direkt från programmet, vilket gör kommunikationen snabb och effektiv.

Minska dubbelarbete med inköparens verktyg

Inköparens verktyg gör det lättare att sköta vardagen och minskar dubbelarbete. Programmet genererar ett automatiskt inköpsförslag för restorderprodukter och reservdelar, som kan skickas direkt till dina leverantörer. Du kan också göra tillägg i förslaget efter behov och sätta säkerhetsgränser för produkterna, så att du kan försäkra dig om att produkterna och reservdelarna inte tar slut.

Utöka lösningen

Mobilapp

I mobilappen följer alla de viktigaste ERP-funktionerna med dig var du än rör dig. Du kan sköta stämpling, försäljning, service och lager direkt via din mobila enhet. Andra praktiska funktioner till stöd för den dagliga verksamheten är också elektronisk underskrift, arbetstidsuppföljning, avläsning av streckkoder och kamerafunktion.

Flowvy-verkkokaupparatkaisu kaikenkokoisille yrityksille

Webbshop

Webbshoppen är din outtröttliga försäljare, som alltid når dina kunder vid rätt tidpunkt. På webben kan du enkelt sälja fordon, båtar, reservdelar och service samt vinterförvaring av båtar. Varför inte ta i bruk en lättanvänd onlinebokningskalender i webbutiken

Ekonomiförvaltningstjänster

Om du vill fokusera dina resurser på försäljning och affärsutveckling hittar du hos oss även ett brett utbud av högklassiga outsourcingtjänster för ekonomiförvaltning. En utsedd kontaktperson garanterar personlig och sakkunnig service och du kan vara säker på att din ekonomi är i kunniga händer.