Hoppa till innehåll
gradient background

Golfanläggningar

Med hjälp av Jeemly-kassasystemet för golfanläggningar kan du ge dina kunder en trevlig och smidig serviceupplevelse såväl på golfbanan som i restaurangen eller butiken. Systemets omfattande funktioner och mångsidiga betalningsmedel är skräddarsydda för branschens behov.

Ett kassasystem för mångsidig försäljning

Vårt kassasystem är mångsidigt anpassningsbart med skräddarsydda specialfunktioner för behoven hos golfanläggningar, butiker och restauranger. Se nyckelfunktionerna nedan.

Effektivt gränssnitt för bokföringsbyråer

Underlätta bokföringsexport och avstämning genom att automatiskt exportera din försäljningsdata från kassasystemet direkt till bokföringsprogrammet. Hos oss hittar du anslutningar till de vanligaste bokföringsprogram.

Hyr endast för önskad tid

I stället för att göra en engångsinvestering kan du också hyra kassan för säsongsmässiga behov. En hyrkassa är ett förmånligt alternativ, då du inte behöver betala för de månader som golfbanan är stängd.

gradient background

Nyckelfunktioner

CaddieMaster

CaddieMaster

Sälj och debitera försäljning av CaddieMaster-tjänster snabbt och pålitligt. Du kan exempelvis schemalägga ändringar av greenfeepriser i förväg, så att priserna uppdateras automatiskt enligt säsongen.

ProShop -butiker

ProShop -butiker

Hantera produktförsäljning, uppdatera lagersaldon eller skriv ut prisetiketter i samma system. Med hjälp av systemets mångsidiga betalningsmedel kan dina kunder betala produkter kontant, med betalkort eller bekvämt med butikens presentkort.

På klubbrestaurangen

På klubbrestaurangen

På klubbrestaurangen kan du också sälja till kundkontot med kundens namn eller medlemsnummer. På det här sättet förbättrar du kundupplevelsen, då dina kunder inte alltid måste ha med sig betalmedel. Du kan fakturera både privat- och företagskunder via samma system.

 

Utrymmesreservationer

Utrymmesreservationer

Låt dina kunder reservera utrymmen smidigt med vår Google Kalender-integration.

Webbläsarbaserad rapportering

Webbläsarbaserad rapportering

Med webbläsarbaserad rapportering kan du följa med försäljningen var och när som helst. Genom att ta i bruk vår visuella Business Intelligence-rapportering får du en djupare inblick i analyser om din affärsverksamhet.

Gränssnitt för bokföringsbyråer

Gränssnitt för bokföringsbyråer

Minska på onödigt arbete och se till att hålla bokföringen uppdaterad genom vårt elektroniska gränssnitt för bokföringsbyråer, som överför data direkt från kassasystemet till ditt bokföringsprogram.

Restaurangorder direkt från rundan

Ge dina kunder möjligheten att förhandsbeställa förfriskningar och mat i klubbrestaurangen efter rundan. Restaurangbeställning som görs via mobilens webbläsare överförs direkt från webbportalen till ditt Jeemly-kassasystem. Öka försäljningen genom att marknadsföra tjänsten med exempelvis QR-kodade reklamskyltar längs med banan som uppmanar besökarna att gå till restaurangen efter rundan.

Utöka lösningen

Molntjänst för rapportering och informationshantering

I vår molntjänst kan du följa försäljningen vid din golfanläggning i realtid, var du än är och från vilken enhet som helst. Vid behov kan du se rapporter på produkt- och verifikatnivå. Utöver att granska rapporter kan du också administrera produkt- och kunduppgifter i molnet. Uppgifterna uppdateras direkt från systemet till alla dina försäljningsställen.

Business Intelligence -rapportering

Utöka rapporteringen till det visuella Business Intelligence-verktyget. Följ exempelvis din anläggnings omsättning, dina kampanjers effektivitet, utvecklingen av medlemsantalet eller populära starttider i detalj. Du kan enkelt se försäljningstrender för banan, restaurangen och butiken på dags-, vecko- eller månadsnivå.

Betalningspåminnelser och inkassotjänster

Betalningspåminnelse- och inkassoprocesser kräver att företagen ständigt följer upp och är medvetna om olika lagar och förordningar. Genom att utlokalisera inkasso till vår bokföringsbyrå Cash-In sparar du inte bara tid utan även resurser. Via vårt inkassogränssnitt kan du skicka fakturor för inkasso direkt från Jeemly-systemet med bara ett par klick.