Hoppa till innehåll
gradient background

Självbetjäningskassor

Effektivisera kundtjänsten och förläng öppettiderna genom att erbjuda dina kunder möjlighet till självbetjäning. Med Jeemly-kassasystemet tillhandahåller vi kompatibla självbetjäningskassor för butiker och restauranger.

gradient background

Jeemly är ny en del av Confirma!

Jämna ut rusningstopparna

Snabba upp servicen under rusningstider och jämna ut rusningstoppar genom att komplettera din Jeemly-kassamiljö med självbetjäningskassor. Hos oss hittar du självbetjäningslösningar för så väl butiker som för restauranger.

Förenkla beställningsprocessen

Order som lämnas in i självbetjäningskassan skickas till köket elektroniskt och kan följas av kunden. På så sätt undviker du de missförstånd som kan orsakas vid manuell orderhantering. Samtidigt underlättar du kökspersonalens arbete och säkerställer att dina kunder alltid får det de beställt.

Effektivisera kundservicen

Självbetjäningskassor betjänar också då vid sådana tidpunkter då efterfrågan är lägre och det är inte lönsamt att ha kassapersonal vid kassan eller när det inte finns mycket personal. Att kunna sköta sitt ärende smidigt i självbetjäningskassan istället för att behöva stå och köa förhöjer kundupplevelsen till en högre nivå.

Självbetjäningskassor för restauranger

Att stå i kö när man är hungrig är ingen höjdare. Självbetjäningskassor i restauranger låter kunder göra sina beställningar snabbare och underlättar orderhanteringen.

Självbetjäningskassan fungerar som en beställningskanal vid sidan av den traditionella kassan och webbeställningar. Du kan börja använda självbetjäning i restaurangen genom att ställa en vanlig Jeemly-kassa i självbetjäningsläge när det behövs eller genom att placera självbetjäningskiosker i restaurangsalen.

Dina kunder kan följa sin beställning i realtid via de tydliga informationsskärmarna. En särskild köksskärm underlättar kökspersonalens arbete och orderhanteringen.

Kunden följer sin beställning med sin telefon

Dina kunder kan följa sin beställning med sin telefon med hjälp av QR-koden på kvittot. Tjänsten visar den uppskattade tiden då kundens beställning är färdig och vibrerar när den är redo för avhämtning. Du behöver alltså inte skaffa separata restaurangpuckar.

Könummer håller ordning på beställningar

Beställningar som görs vid självbetjäningskassan skickas automatiskt till kökets skrivare eller skärm där de kvitteras. Informationen uppdateras i uppföljningssystemet på telefonen och på skärmen i restaurangsalen, och kunden kan hämta sin beställning från kassan.

Självbetjäningskassor för butiker

Confirma kaupan alan ratkaisu

När du betjänar stora kundvolymer med ett begränsat antal kassörer kan det ibland leda till långa köer vid kassorna. Köande försämrar kundupplevelsen och belastar personalen. Genom att placera en eller flera självbetjäningskassor invid de traditionella kassorna  hjälper du dina kunder uträtta sina ärenden snabbare.

Självbetjäningskassan fungerar tillsammans med dina andra kassor. Det enda du behöver är kassautrustning som lämpar sig för självbetjäning, en integrerad betalterminal, en kvittoskrivare och en streckkodsläsare Det är också möjligt att ansluta en våg till självbetjäningskassan för vägning av produkter. Vi planerar varje lösning efter de specifika behoven för din butik.

gradient background

Mångsidigt Jeemly-kassasystem för alla behov

Våra självbetjäningskassor är en del av vår Confirma-kassalösning. Bekanta dig med det branschöverskridande Jeemly-kassasystemet via länken nedan.

Jeemly-kassaratkaisut vauhdittavat niin aloittelevan yrittäjän kuin konkarinkin myyntiä.