Hoppa till innehåll
gradient background

Caravan- och campingområden

Ett fungerande kassasystem är campingområdets hjärta. I samarbete med privata och SFC-campingområden har vi utvecklat en lösning som gör det möjligt att betjäna kunderna i alla situationer på campingområdet – också när det är bråttom.

gradient background checkmark

Jeemly är nu en del av Confirma!

Underlätta din kundservice

Med ett kassasystem för ditt campingområde betjänar du dina kunder snabbt och korrekt såväl i receptionen och restaurangen som i kiosken. Systemet lämpar sig också för att bokföra övernattningar i stugor och rum samt för uppbärande av avgifter.

Jämna ut rusningstopparna

Med hjälp av SF-Caravan-medlemskortets läsfunktion kan dina kunder enkelt identifiera sig. Kunder som har löst in en säsongsplats kan också checka in på ett stängt campingområde via en självbetjäningsautomat.

Utformad för campingområden

Det är viktigt att kassasystemet kan anpassas efter caravan- och campingområdenas specifika krav. Därför utvecklar vi kontinuerligt vårt system i samarbete med aktörer inom logi.

Nyckelfunktioner

In- och utcheckning med SF-Caravan-medlemskort

Många som övernattar på campingplatser äger ett SF-Caravan-medlemskort, med vars hjälp du lätt kan få in kunduppgifterna i systemet med hjälp av en QR-kod också från mobila enheter. Din kundtjänst blir också snabbare, då uppgifter automatiskt skrivs på resandeanmälan samt av fönsterlappar som skrivs ut direkt från systemet.

Registrering och debitering av el enligt förbrukning

Övervaka och debitera enkelt elförbrukningen av de kunder som bor på campingen. Elmätaren registrerar incheckningstiden och debiterar summan enligt förbrukningens utfall vid slutavläsningen.

Myndighets- och bokföringsbyrårapporter

Systemet har lättanvänd lagstadgad rapportering. Rapporteringen samlar in uppgifter om antalet personer på området vid rapporteringstidpunkten, till turismens årsrapporter till Mara, antalet övernattningar till SF-Caravan ry per medborgarskap samt till Valviras halvårsanmälningar. Du kan enkelt skicka nödvändiga rapporter till bokföringsbyrån, såsom bokföringsrapporter, fakturadagböcker och prestationsdagböcker med ett par klick eller automatiskt via bokföringsgränssnittet.

gradient background

Säsongsuthyrning som alternativ till engångsinvestering

I stället för att göra en engångsinvestering kan du också hyra en kassa för säsongens behov. En hyreskassa är ett förmånligt alternativ, då du endast betalar för de månader när campingområdet har öppet. Fråga mer av våra experter.