Hoppa till innehåll
gradient background

Vapen- och vildmarksbutiker

Ett typiskt drag hos verksamhetsstyrningen vid vapen- och vildmarksbutiker är flerkanalighet och försäljning av tillståndspliktiga produkter. Med Confirmas ERP-system sköter du försäljningen inte bara i specialbutiken utan vid behov också på webben. Vi bygger upp en mjukvaruhelhet som ser ut som ditt företag och agerar samarbetspartner för att påskynda din affärsverksamhet.

gradient background checkmark

Flowvy och Jeemly är nu en del av Confirma!

Anpassad tjänst för din bransch

När din samarbetspartner känner till din bransch är det betydligt lättare att hitta en lösning som passar just ditt företag. Vi följer dig i alla skeden av din affärsverksamhet och hjälper dig att växa och utvecklas.

Flowvy-verkkokaupparatkaisu kaikenkokoisille yrityksille

Bredare kundbas genom webbutik

Webbshop utvidgar din kundkrets till att omfatta hela landet. Den fungerar också som en marknadsföringskanal och som skyltfönster för ditt företag – när du når dina köpare på webben kommer de också på uppköp från längre bort än din specialbutik.

Försäljning av tillståndspliktiga produkter

Vapen- och vildmarksbutikernas specialegenskap är att de säljer tillståndspliktiga produkter. I systemet hittar du såväl serienummeruppföljning som förser vapen- och ammunitionsregistret med rapporter. På så sätt säkerställer du att köpet sker säkert, garanterat och smidigt.

ERP-lösningar för vapen- och vildmarksbutikerna

Programvarulösning för vapen- och vildmarksbutiker

Utöver kassasystemet innehåller vår programvara rikligt med branschspecifika funktioner som behövs inom vapen- och vildmarksrörelsen. Lösningen skräddarsys efter dina behov.

Fråga mer

Exempellösning

 1. Kassaflöde
 2. Vapen- och ammunitionsregistret samt rapporter
 3. Serienummeruppföljning och hantering av garantivillkor
 4. Produktsortiment
 5. Försäljning av tjänster, service och installationer
 6. Inköpsförslag och larmgränser för lager
 7. Lageruppföljning
 8. Hantera produktpaket och tillbehör

Utöka lösningen med bland annat

 1. Stöd för flera lager
 2. Hantering av begagnad utrustning i kassan
 3. Elektronisk fakturering
 4. Webbshop

Nyckelfunktioner

Vildmarksbutikernas branschspecifika egenskaper

I vår ERP-lösning hittar du rikligt med egenskaper som är väsentliga för vapen- och vildmarksbutiker, såsom vapen- och ammunitionsregistrets rapporter. Du kan följa med försäljningen och lagerstatusen genom att ange produkternas serienummer. I och med hanteringen av bytesutrustningen kan du ta emot bytesenheten som en del av köpesumman. Produktvarianter och paketering av flera produkter påskyndar försäljningen och säkerställer att saldona är aktuella.

Flowvy-verkkokaupparatkaisu kaikenkokoisille yrityksille

Webbshop

Också i vår webbshop hittar du branschspecifika specialegenskaper som är väsentliga för vapen- och vildmarksbutiker, såsom begränsningar av leveranssätten för försäljning av tillståndspliktiga produkter. Hos oss hittar du en e-handelslösning för både B2C- och B2B-försäljning.

gradient background