Hoppa till innehåll
gradient background

Simhallar, span och inkvartering

Utveckla din verksamhet och möjliggör en ännu bättre kundupplevelse. Vår skräddarsydda mjukvara för simhallar, span och hotellbranschen gör arbetet enkelt, snabbt och smidigt.

gradient background checkmark

DL Software och Jeemly är nu en del av Confirma!

Confirman ohjelmistolla tehostat asiakaspalveluasi kylpylöissä, uimahalleissa ja majoitusliikkeissä.

Betjäna dina kunder effektivare och bättre

Med programvara som anpassar sig efter din affärsverksamhet sparar du tid och besvär. Flera funktioner är automatiserade och dina kunder kan använda självbetjäning på webben.

Confirman ratkaisut mukautuvat toimialasi tarpeisin.

Anpassad till din bransch

Vår programvara har många skräddarsydda funktioner för simhallar, span och inkvarteringsbranschen som underlättar snabbt och smidigt arbete.

Laaja kumppaniverkostomme auttaa liiketoimintaasi eteenpäin.

Vårt omfattande partnernätverk till din tjänst

Genom vårt partnernätverk hittar du moderna lösningar för garderober, låsning och hotellbokning. Fråga mer av våra experter.

Programvarulösningar för simhallar, span och inkvarteringsanläggningar

System för simhallar och span

Mångsidiga Prime svarar på behovet av kassaförsäljning, engångsentré och rabattkort, lokal- och banreservationer samt passerkontroll vid simhallar och span. Vi skräddarsyr alltid en lösning efter dina behov

Kontakta oss

Exempellösning

 1. Prime-programvaran
 2. Försäljning av engångsentré och rabattkort
 3. Lösningar för passerkontroll och portar
 4. Låslösningar för omklädningsskåp
 5. Armband eller andra RFID-taggar
 6. Bokningskalender

Utöka lösningen

 1. Webbshop
 2. Mångsidiga integrationer i städers och kommuners system
 3. Ekonomiförvaltningstjänster

System för inkvarteringsanläggningar

Jeemly-lösningen har utvecklats för hotell- och restaurangverksamhet. Med hjälp av lättanvänd programvara betjänar du dina kunder på ett övergripande sätt även under rusningstider.

Kontakta oss

Exempellösning

 1. Kassasystem
 2. Försäljning av kringtjänster
 3. Restaurangfunktioner
 4. Hantering av inkvarteringsbokningar
 5. Produktorder

Utöka lösningen

 1. Anslutningar till bokningssystem för inkvartering
 2. Anslutning till bokningskalendrar

Simhalls- och spalösning

En helhetslösning för simhallen och spaet

Prime underlättar många av simhallens vardagsrutiner. Med en praktisk pekskärmskassa säljer du engångsentréer samt månads-, 10-gångers och årskort och laddar besök till kundens armband eller någon annan RFID-tagg. Med hjälp av back-end-systemet som är integrerat i portarna och omklädningsskåpen fungerar passerrättigheterna i realtid.

Omklädningsskåpens intelligenta låsning är användarvänlig och betjänar kunden bland annat genom att visa glömda skåpnummer. Vid disken kan personalen således se skåpkapaciteten i realtid.

Det elektroniska låssystemet eliminerar oron för förlorade nycklar. Returautomaten avläser antalet resterande besök från armbandet och suger vid behov in det. Om kunden tappar sitt armband kan det tas bort från back-end-systemet, vilket förhindrar obehörigt tillträde till simhallen eller spaet.

Lösning för inkvarteringsanläggningar

En helhetslösning för inkvarteringsanläggningen

Inkvarteringsanläggningens serviceverksamhet är sällan begränsad till enbart inkvartering, utan ofta omfattar den exempelvis restaurangverksamhet eller andra kringtjänster. Det här har vi löst i Jeemly-systemet, där du kan sköta försäljningen av inkvartering samt restaurang- och kringtjänster på en gång. På så sätt sparar du massor av tid och säkrar ett smidigt informationsflöde mellan olika funktioner.

Integrationer i hotellbokningssystem och bokningskalendrar

Med hjälp av en integration i hotellbokningssystemet kan du snabbt och enkelt hantera hotellbokningar. Din kund sköter sina ärenden i bokningssystemet, varifrån uppgifterna överförs direkt till ett konto som upprättats för kunden i kassasystemet. Vid behov kan alla köp avslutas med en kontoförsäljning, som debiteras i sin helhet när kunden beger sig av.

Via bokningskalendern bokar dina kunder enkelt tid till massage, skönhetssalong eller andra tilläggstjänster som du tillhandahåller.

Restaurangfunktioner i samma programvara

Spara tid genom att ta in dina restaurangfunktioner i samma system. Ta del av de mångsidiga restaurangfunktionerna i vårt kassasystem, såsom köksmeddelanden, lageruppföljning och hantering av notor via länken nedan.