Hoppa till innehåll

8 september 2023 | 3 min Läs

Pressmeddelande

Fyra ledande mjukvaruföretag slår ihop sina krafter – Resultatet är Confirma, företagens nya tillväxtpartner

DL Software, Nethit Systems, SKJ Systems och Tietoaika har idag tillsammans gått ihop under ett nytt brand. Från och med 11.9.2023 kommer företagen använda namnet Confirma. Genom lanseringen av det nya varumärket strävar bolagen mot ett ännu starkare samarbete och en bättre kundupplevelse.

Confirmas verksamhet går ut på att erbjuda mjukvaror och tjänster för att effektivera små- och mellanstora företags kärnverksamhet, med speciell fokus på branschspecifika lösningar. Det nya brandet förenar koncernens ERP-system, kassalösningar, webbshoppar, ekonomiförvaltningslösningar och disponentsystem till en omfattande helhet som byggs upp enligt kundens behov. I samband med ändringen ökar koncernens satsning på förstklassig service, lönsamhet och långsiktiga partnerskap. Vi fortsätter att växa, vilket innebär rekryteringar till våra verksamhetspunkter runtom i Finland.

Confirma Michael Söder

Jag är mycket stolt över vad vi har uppnått under se senaste åren. Ett tätt samarbete har lett till stark tillväxt och ett ökar utbud av tjänster för effektivering av våra kunders verksamhet. Förutom den organiska tillväxten så har vi även gjort strategiska företagsköp under de senaste åren. Nu vänder vi på ett nytt blad i bolagens historia. Vårt nya brand stöder vår tillväxtstrategi, där målet är att vara nordens mest pålitliga och mångsidiga företagskoncern inom mjukvarubranschen, berättar företagens verkställande direktör Michael Söder.

Brett utbud, sakkunnig service

Confirmas utbud delas nu upp i sex olika tjänsteområden, utgående från vilka man kan skräddarsy breda tjänstehelheter enligt kundens bransch och behov. Det nya brandet samlar produkter och sakkunnigtjänster till en betydande helhet. Kunderna kan se fram emot helhetstäckande lösningar, och får ta del av nyttan av att bli erbjudna rätt tjänst vid rätt tidpunkt.

Lanseringen av vårt nya brand är en fortsättning på den omorganisering som utfördes förra året, då vi koncentrerade oss på effektiviteten inom vår verksamhet och våra processer. Vi lyckades med att göra förbättringar gällande våra arbetssätt och vår förmåga att betjäna kunder med mångsidiga behov. Vårt stora utbud är unikt på marknaden, och vårt nya brand ger oss ännu bättre förutsättningar för att förbättra kundupplevelsen, sammanfattar marknadsförings- och försäljningsdirektör Pekka Kero.
Confirma Pekka Kero

Nytt fräscht utseende och en varm stil

Det nya brandet för med sig en ny, enhetlig grafisk identitet, som reflekterar pålitlighet, utveckling och tillväxt. Uppbyggnaden av identiteten baserade sig på feedback från den egna personalen, där grunden fanns i företagens egna värderingar och drivkrafter. Tonfallet är bekant, sakkunnigt och okonstlat. Nu delar alla Confirma-medarbetare de här gemensamma värderingarna, stilen och tonfallet.

Confirma Simo Suoranta

I uppbyggnaden av det nya brandet har vi valt att upplysa betydelsen av företagens alla interaktioner. Det grafiska uttrycket, kommunikationen och tonfallet behöver vara målmedvetna oberoende vilket sammanhang det handlar. Brandet ska vara tilltalande för kunder och samarbetspartners, men även för vår egen personal. Därför kommer vi också i fortsättningen att än mer dela med oss av historier från både våra kunder och våra egna Confirma-medarbetare. Vi strävar efter att lyfta upp människor och deras kunnande, och ger på så sätt företagen en identitet, konstaterat marknadsföringschef Simo Suoranta.

Tilläggsuppgifter och intervjuförfrågningar

Michael Söder

Verkställande direktör
michael.soder@confirma.fi
+358 2 07 701 701

Niclas Lundell

Head of Business Development
niclas.lundell@confirmasoftware.com
+358 50 313 7045


Confirma Software Confirma Software är en nordisk koncern som erbjuder mjukvarutjänster för små- och mellanstora företag samt för aktörer inom offentliga sektorn. Koncernen har över 400 anställda inom Finland, Sverige, Norge och Danmark. Våra tjänster används redan av över 14 000 nöjda kunder. Till vårt produktsortiment hör bland annat ERP-, kassa- och webbshopslösningar, bokförings- och inkassotjänster samt verktyg för rapportering, kvalitetskontroll och kundtjänst. Koncernens omsättning översteg 60 miljoner euro år 2022.