Siirry sisältöön sitemap

ERP-järjestelmä

ERP-järjestelmä | < 1 min Lukuaika

Vääksyn Konepiste

Vääksyn Konepiste otti Confirman toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönsä vuonna 2004. Kahdenkymmenen vuoden kumppanuuden aikana yritys ja ohjelmisto ovat kasvaneet käsi kädessä, ja uusia toiminnallisuuksia on otettu käyttöön asteittain.

Lue koko asiakastarina

ERP-järjestelmä | < 1 min Lukuaika

Balanssiklubit

Balanssiklubien yrittäjät Johanna ja Sami Hellgren miettivät tarkkaan, mihin suuntaan haluavat alkaa viedä liiketoimintaansa. Ohjelmistoksi valikoitui Confirman Prime Online, joka tuo liikuntakeskuksen päivittäiset toiminnot yhteen paikkaan vapauttaen yrittäjien aikaa liiketoiminnan kehittämiseen ja kasvattamiseen.

Lue koko asiakastarina

ERP-järjestelmä | < 1 min Lukuaika

Kariteam

Toimistotukku Karissa on käytössä Confirman verkkokauppa-, ERP- ja kassaratkaisut. Verkkokauppaa on jatkokehitetty räätälöidyillä ominaisuuksilla, jotta loppuasiakkaiden tarpeisiin voitaisiin vastata entistä paremmin.

Lue koko asiakastarina

ERP-järjestelmä | 2 min Lukuaika

Fit Porttipuisto

Fit Porttipuiston yrittäjä Jon Währn kaipasi lisää tietoa liiketoimintansa tilasta ja kehityksestä. Ratkaisuksi valikoitui datan yhteen, selkeään näkymään keräävä Business Intelligence (BI). Nykyään BI on tärkeä osa Porttipuiston liiketoiminnan johtamista, ja sovelluksen avaamisesta on muodostunut Jonille päivittäinen rutiini.

Lue koko asiakastarina