Siirry sisältöön sitemap
gradient background

Kaupan alan kokonaisratkaisut

Confirma kaupan alan ratkaisu

Mitä tarvitset kaupan alan kokonaisuuteen?

Ohjelmistot

Ohjelmistomme muodostavat laajan kokonaisuuden kaupan alan yritykselle. Kokoamme sopivat ohjelmistomoduulit kunkin yrityksen tarpeiden mukaan ja varmistamme, että tiedon liikkumisen integroitavien palveluiden kanssa. Monikanavaisen kaupan ohjelmistoihin kuuluu mm. ERP-järjestelmä, kassajärjestelmä ja integroitu verkkokauppa.

Laitteistot

Saat meiltä tarvitsemasi maksamisen ratkaisut myymäläsi tarpeisiin. Tarjoamme kassalaitteet, maksupäätteet, itsepalvelukassat, myymälänäytöt, sähköiset hyllynreunaetiketit ja tarvittavat lisävarusteet, jotta asiointi liikkeessä olisi mahdollisimman helppoa. Tarjoa asiakkaillesi myös autolatausmahdollisuus, jolla teet samalla lisämyyntiä.

Palvelut

Monipuolisella palveluvalikoimalla varmistamme, että asiakkaillamme on parhaat palvelut käytettävissään. Tukipalveluiden lisäksi tarjoamme apua yrityksen taloushallintoon, esim. kirjanpitoon, laskutukseen ja perintään. Kasvunnälkäiselle liiketoiminnalle tuotamme lisänäkyvyyttä ja verkkomyyntiä graafisilla ja digitaalisen markkinoinnin ja mainonnan palveluilla monikanavaisesti.

Kaikki kaupan alan palvelut yhdessä tai erikseen

Palveluista voidaan muodostaa ratkaisuja niin vähittäiskaupan tai tukkukaupan tarpeisiin. Palvelut voidaan yhdistää myös ristiin, niin että se mahdollistaa sekä B2B- ja B2C-myynnin.

Confirma kaupan alan kokonaisratkaisu
Miksi keskittäminen kannattaa?
gradient background checkmark
Confirma ota yhteyttä

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä asiantuntevaan myyntitiimiimme.