Siirry sisältöön sitemap
gradient background

Itsepalvelukassat

Tehosta asiakaspalvelua ja laajenna palveluaikoja tarjoamalla asiakkaillesi myös itsepalveluvaihtoehto. Löydät meiltä erilaiset Jeemly-kassajärjestelmän kanssa yhteensopivat itsepalvelukassat niin myymälöihin kuin ravintoloihin.

Helpota ruuhkahuippuja

Nopeuta suurten asiakasvolyymien palvelua ja tasaa ruuhkahuippuja lisäämällä Jeemly-kassaympäristöösi myös itsepalvelukassoja. Meiltä löydät ratkaisut niin myymälöiden kuin ravintoloiden itsepalvelukassoihin.

Selkeytä tilausprosessia

Itsepalvelukassalla luotu tilaus etenee keittiöön sähköisesti ja on asiakkaan seurattavissa. Näin vältyt sekaannuksilta, joita manuaalinen tilaustenhallinta voi aiheuttaa. Samalla helpotat keittiön työtä ja varmistat, että asiakkaasi saavat aina oikean tilauksen.

Tehosta asiakaspalvelua

Itsepalvelukassa palvelee myös vähäisen kysynnän tunteina, kun henkilökunnan seisottaminen kassalla ei ole kannattavaa tai henkilökuntaa on vähän. Sujuva asiointi itsepalvelukassalla jonottamisen sijaan viimeistelee onnistuneen asiakaskokemuksen.

Itsepalvelukassa ravintolaan

Nälkäisenä on kurjaa joutua jonottamaan. Ravintolassa itsepalvelukassa nopeuttaa tilausten tekoa ja helpottaa tilausten hallintaa.

Itsepalvelukassa toimii yhtenä tilauskanavana tavallisen Jeemly-kassan ja sekä verkkotilausten rinnalla. Voit hyödyntää itsepalveluasiointia ravintolassa joko vaihtamalla tavallisen Jeemly-kassan itsepalvelumoodiin haluaminasi hetkinä tai sijoittamalla ravintolasaliin itsepalveluun tarkoitettuja, täydentäviä kassapisteitä.

Selkeiden infonäyttöjen avulla asiakkaasi seuraavat tilauksen valmistumista reaaliaikaisesti. Keittiönäyttö puolestaan helpottaa keittiöhenkilökuntasi työskentelyä ja tilaustenhallintaa.

Asiakas seuraa tilausta puhelimellaan

Asiakkaasi voivat seurata annoksensa valmistumista puhelimellaan kuitista löytyvän QR-koodin avulla. Palvelu näyttää asiakkaalle annoksen oletetun valmistumisajan, ja ilmoittaa sen valmistumisesta värinähälytyksellä. Et siis tarvitse erillisiä tilaushälyttimiä.

Vuoronumerot pitävät tilaukset järjestyksessä

Itsepalvelukassalla tehdyt tilaukset välittyvät automaattisesti keittiöön keittiökirjoittimelle tai -näytölle, josta ne myös kuitataan valmiiksi. Tieto päivittyy puhelimen tilausseurantaan sekä ravintolasalin infonäytölle, ja asiakas voi noutaa valmiin tilauksensa kassalta.

Itsepalvelukassa myymälään

Confirma kaupan alan ratkaisu

Kun palvelet myymälässäsi suuria asiakasvolyymejä rajallisella kassahenkilöstöllä, voi kassalle syntyä ajoittain ruuhkaa. Pitkät jonot heikentävät asiakaskokemusta ja kuormittavat henkilöstöä. Lisäämällä perinteisten asiakaspalvelukassojen rinnalle yhden tai useamman itsepalvelukassan, nopeutat asiakkaidesi asiointia.

Itsepalvelukassa toimii yhdessä muiden kassojesi kanssa: tarvitset vain itsepalveluasiointiin soveltuvat kassalaitteet, integroidun maksupäätteen, kuittikirjoittimen sekä viivakoodinlukijan. Itsepalvelukassaan on mahdollista liittää myös vaaka tuotteiden punnitsemista varten. Suunnittelemme ratkaisun aina vastaamaan myymäläsi tarpeita.

gradient background

Monipuolinen Jeemly-kassajärjestelmä kaikkiin tarpeisiin

Itsepalvelukassamme ovat osa Confirma-kassaratkaisujamme. Tutustu monipuolisesti eri toimialoille sopivaan Jeemly-kassajärjestelmään alla olevan linkin kautta.

Jeemly-kassaratkaisut vauhdittavat niin aloittelevan yrittäjän kuin konkarinkin myyntiä.
Ota yhteyttä myyntiin

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä