Siirry sisältöön sitemap

14/12/2023 | 1 min Lukuaika

Ilmoituskanava

Anonyymi ja turvallinen whistleblower-ilmoituskanava

confirma ilmoituskanava

Ilmoituskanavan perustaminen täyttää ilmoittajansuojelulain vaatimukset

EU:n whistleblower-direktiiviin perustuva ilmoittajansuojelulaki velvoittaa organisaatioita ottamaan käyttöön oman ilmoituskanavan. Tavoitteena on suojata väärinkäytösepäilyjen ilmoittajaa ja mahdollistaa tapausten turvallinen käsittely. Yli 50 henkilöä työllistäville organisaatioille oman sisäisen ilmoituskanavan perustaminen on pakollista 17.12.2023 alkaen. Sisäisen ilmoituskanavan voi perustaa myös vapaaehtoisesti ja siten vahvistaa yrityksen vastuullisia ja eettisiä toimintatapoja. Ilmoituskanava voi hyvin toteutettuna ennaltaehkäistä vakavien riskien toteutumista.

Olemme julkaisseet Whistlebox-työkalun, jolla voit perustaa turvallisen ilmoituskanavan organisaatiosi tarpeiden mukaisesti. Palvelu takaa ilmoituksen tekjiän anonymiteetin sataprosenttisesti. Yritys saa oman verkko-osoitteen ilmoituksia ja niiden käsittelyä varten. Käsittelijöiden vahva tunnistautuminen takaa ilmoitusten turvallisen käsittelyn. Palvelun saa otettua käyttöön käyttöön osoitteessa whistlebox.fi. Palvelun käyttöönotto vie vain muutaman minuutin.

Tutustu whistleblowing-ilmoituskanavaan

– 100% anonyymi
– Oma verkko-osoite yrityksesi käyttöön
– Vahva tunnistautuminen ylläpitäjille
– Käsittele ilmoituksen helposti ja nopeasti

Confirma ilmoituskanava

Confirma on osa pohjoismaista Confirma Software -konsernia, joka tarjoaa ohjelmistopalveluita pk-yrityksille sekä julkisen puolen toimijoille. Konserni työllistää jo yli 400 ammattilaista Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Palveluitamme hyödyntää jo yli 14 000 tyytyväistä asiakasta. Tuotetarjontaamme kuuluu muun muassa ERP-, kassa- ja verkkokauppajärjestelmiä, tilitoimisto- ja perintäpalveluita sekä työkaluja johdon raportointiin, laadunvalvontaan ja asiakaspalveluun. Konsernin liikevaihto oli yli 60 MEUR vuonna 2022.

ERP-järjestelmä tulee valita oman yrityksen tarpeita kuunnellen.

23.05.2024 | 4 min Lukuaika

Mikä on tärkeää ERP-järjestelmän valinnassa?

ERP-järjestelmät ovat välttämättömiä nykyaikaisessa liiketoiminnassa, sillä ne integroivat yritysten kriittisiä toimintoja luoden yhtenäisen ja tehokkaan toimintaympäristön. Tässä artikkelissa sukellamme syvälle ERP-järjestelmien maailmaan ja opastamme sinua löytämään juuri sinun yrityksesi tarpeisiin sopivan toiminnanohjausratkaisun.

Lue lisää

05.01.2024 | 3 min Lukuaika

Ilmainen kassajärjestelmä voi käydä kalliiksi

Tuoreen yrittäjän haave – ilmainen kassajärjestelmä – ei sellaisenaan voi toteutua. Sopivaa kassajärjestelmää valittaessa kannattaa aina huomioida paitsi ratkaisun edullisuus, myös sen soveltuvuus juuri omaan liiketoimintaan.

Lue lisää
Confirma Business Breakfast

02.01.2024 | < 1 min Lukuaika

Confirma Business Breakfast tilaisuudet helmikuussa

Confirman aamupalaseminaarit käynnistyvät näyttävästi helmikuussa kolmella paikkakunnalla: Vantaalla, Tampereella ja Oulussa. Tilaisuudet tarjoilevat maittavan aamupalan lisäksi eväitä monikanavaisen kaupan menestystekijöihin sekä liiketoiminnan ytimen vahvistamiseen ja henkilöstön hyvinvoinnin tukemiseen.

Lue lisää