Siirry sisältöön sitemap
Confirma - mukana kasvussasi.

Ajankohtaista

Uusimmat julkaisut

08.09.2023 | 2 min Lukuaika

Lehdistötiedote

DL Software, Nethit Systems, SKJ Systems ja Tietoaika ottivat tänään käyttöönsä uuden brändinimen ja -ilmeen. Alkaen 11.9.2023 yritykset tunnetaan nimellä Confirma. Uuden brändin lanseerauksella tavoitellaan entistä vahvempaa yhteistyötä ja parempaa asiakaskokemusta.

Lue lisää

21.08.2023 | 2 min Lukuaika

Ilmainen kassajärjestelmä voi käydä kalliiksi

Tuoreen yrittäjän haave – ilmainen kassajärjestelmä – ei sellaisenaan voi toteutua. Sopivaa kassajärjestelmää valittaessa kannattaa aina huomioida paitsi ratkaisun edullisuus, myös sen soveltuvuus juuri omaan liiketoimintaan.

Lue lisää

06.07.2023 | 2 min Lukuaika

Tuotepuun suunnittelu on verkkokaupan kehittämistä

Miten asiakkaat löytävät verkosta kauppasi ja vastaavasti kaupastasi etsimänsä tuotteet? Molempiin vastauksena on toimiva tuotepuu. Tuotepuu on kriittinen osa verkkokauppaa – sen avulla kauppa joko menestyy tai epäonnistuu.

Lue lisää
gradient background

Tulevat tapahtumat

Messut
24.01.2024
|
Tampereen messukeskus

FFCR Tampere 2024

Tervetuloa tutustumaan ravintola-alan kassaratkaisuihimme osastolla 902.

Tutustu

Ladattavat oppaat

Perusta menestyvä verkkokauppa

Perusta menestyvä verkkokauppa

Olemme tehneet sinulle oppaan, jonka avulla menestyvän verkkokaupan perustaminen on helppoa. Lataa maksuton Perusta menestyvä verkkokauppa -opas ja tutustu vinkkeihimme, joiden avulla saat verkkokauppasi lentoon.

7 vinkkiä kassajärjestelmän valintaan

7 vinkkiä kassajärjestelmän valintaan

Miten valita yritykselle sopiva kassajärjestelmä? Tähän kysymykseen löydät vastauksen 7 vinkkiä kassajärjestelmän valintaan -oppaastamme. Lataa maksuton opas ja saa vinkkejä sopivan kassajärjestelmän valintaan.