Siirry sisältöön sitemap
gradient background
Confirma E-COM

Verkkokaupan markkinointi

Verkkonäkyvyydestä on kova kilpailu ja siksi oman yrityksen tunnettuutta on hyvä lisätä suunnitelmallisella ja pitkäjänteisellä verkkokaupan markkinoinnilla. Verkkoliiketoiminnan asiantuntijamme auttavat sinua kasvattamaan verkkokauppasi näkyvyyttä monipuolisesti eri kanavissa.

Verkkokauppamarkkinoinnin asiantuntijamme auttavat verkkokaupan myynnin kasvattamisessa niin Googlessa, Bingissä kuin sosiaalisessa mediassa

Kumppanisi verkkokaupan markkinoinnissa

Pitkä kokemus verkkokaupoista

Olemme kehittäneet ja markkinoineet verkkokauppoja menestyksekkäästi jo yli 20 vuoden ajan – voit siis luottaa, että avullamme verkkokauppasi myynti lähtee kasvuun.

Asiakkaita useilta eri toimialoilta

Digimarkkinoinnin asiakkainamme on eri kokoisia verkkokauppiaita niin B2C- kuin B2B-puolelta, useilta eri toimialoilta. Tutustu asiakkaisiimme täällä.

Joustava markkinoinnin kumppani

Kilpailukykyinen hinnastomme sekä lyhyet sopimusjaksot tekevät meistä joustavan kumppanin verkkoliiketoimintasi näkyvyyden kasvattamiseen.

Verkkokaupan digimarkkinointi eri kanavissa

Confirma tarjoaa verkkokaupan markkinointipalveluja Googlessa ja Bingissä

Verkkokaupan hakukonemarkkinointi

Hakukonemainonnan avulla markkinointiasi voidaan kohdentaa juuri sille ryhmälle, joka tuotteitasi etsii. Näin mainontaan sijoittamasi eurot käytetään tehokkaasti, ja panos-tuottosuhde kasvaa.

Tarjoamme hakukonemarkkinoinnin palveluita Googlen sekä Bingin kanavissa. Vaihtoehtoja mainonnalle on monia aina hakusanamainonnasta tuotteisiin keskittyviin shopping-mainoksiin. Asiantuntijamme käyvät kanssasi läpi liiketoimintasi tavoitteet, jolloin kampanjasta saadaan rakennettua juuri sinun tarpeisiisi sopiva.

Confirma tarjoaa verkkokaupan markkinointipalveluja Facebookissa ja Instagramissa

Verkkokaupan Facebook- ja Instagram-markkinointi

Facebook ja Instagram ovat kanavia, joita valtaosa kuluttajista käyttää päivittäin. Niiden etuja mainostajalle ovat korkean käyttöprosentin lisäksi myös kattavat kohdennusmahdollisuudet aina fyysisestä sijainnista mielenkiinnon kohteisiin.

Perinteisempää mainontaa voidaan tehdä kuvien, videoiden, tarinoiden tai reels-mainosten muodossa. Erityisesti verkkokauppiaalle suunnattuja mainonnan muotoja ovat tuotesyötteet, joista liikennettä voidaan ohjata suoraan oikeille tuotesivuille. Autamme sinua suunnittelemaan, rakentamaan sekä kohdentamaan kampanjasi oikeille kohderyhmille konversioiden maksimoimiseksi.

Confirma tarjoaa verkkokaupan markkinointipalveluja Tiktokissa

Verkkokaupan TikTok-markkinointi

TikTok on lyhyessä ajassa saavuttanut valtavan suosion sosiaalisen median käyttäjien keskuudessa lähes kahdella miljardilla kuukausittaisella käyttäjällä. Mainostaminen TikTokissa on kuitenkin edelleen suhteellisen edullista verrattuna muihin sosiaalisen median kanaviin. Viimeistään nyt on siis aika tutustua myös tähän kanavaan.

Neuvomme sinut alkuun sovelluksen käytössä sekä annamme parhaat vinkkimme toimivien sisältöjen luomiseen. Itse mainonnan voit jättää meidän huoleksemme: asiantuntijamme kohdentavat videot juuri oikealle kohdeyleisölle maksimoimaan mainonnasta saatavan hyödyn.

Confirma tarjoaa verkkokaupan markkinointipalveluja LinkedInissä

Verkkokaupan LinkedIn-markkinointi

LinkedIn on toimiva kanava verkkokauppojen markkinointiin etenkin B2B-ympäristössä sen monipuolisten kohdennusmahdollisuuksien takia: mainoksiasi voidaan näyttää esimerkiksi tiettyjen toimialojen, yritysten tai tehtävänimikkeiden edustajille. Näin varmistut siitä, että mainostat aina oikealle kohderyhmälle.

Asiantuntijamme auttavat sinua kehittämään liiketoimintasi tavoitteita vastaavan LinkedIn-markkinointistrategian mainostesi tehokkuutta kasvattamaan. Olemme apunasi paitsi mielenkiintoisten sisältöjen luomisessa kuin mainoskampanjoidesi ylläpitämisessä ja optimoinnissa.

Verkkokaupan markkinointipalvelumme sisältävät

Henkilökohtainen palvelu

Kohdistamme mainontasi tarkkaan suunnitelluille kohderyhmille, jotta tavoitat juuri oikeat asiakkaat ja tehostat näin mainostesi toimintaa.

Konversioseurannan rakentaminen

Rakennamme tehokkaan seurannan, jonka avulla ymmärrämme asiakkaidesi käyttäytymistä ja optimoimme markkinointisi tuloksia.

Yleisöjen kohdentaminen

Kohdistamme mainontasi tarkkaan suunnitelluille kohderyhmille, jotta tavoitat juuri oikeat asiakkaat ja tehostat näin mainostesi toimintaa.

Verkkokaupan ajantasaiset tuotesyötteet

Pidämme tuotetietosi aina ajan tasalla mainoksissa, jolloin asiakaskokemus paranee ja myyntimahdollisuutesi maksimoituvat.

Kampanjoiden ylläpito ja optimointi

Seuraamme ja optimoimme kampanjoitasi jatkuvasti varmistaaksemme mainosten toimivuuden ja tehokkuuden.

Sivuston hakukoneoptimointi (SEO)

Autamme sinua myös verkkokauppasi sisältöjen, kuten tuotetekstien ja -kuvien optimoinnissa. Näin varmistamme verkkokauppasi menestymisen sekä orgaanisesti että maksetussa mainonnassa.

gradient background

Ota yhteyttä